Op zoek naar op maat gemaakte vouwgordijnen?

Op zoek naar raamdecoratie dat zorgt voor een romantische en en warme sfeer? Ga dan voor vouwgordijnen. De vouwgordijnen kleden ruimtes warm aan en zijn erg eenvoudig in gebruik en uitstraling. Bij jaloezieen-fabriek kun je op maat gemaakte vouwgordijnen krijgen tegen een goede prijs. 

Op maat gemaakte vouwgordijnen: soorten

Op maat gemaakte vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. De gordijnen kunnen helemaal naar wens worden gemaakt zodat ook uw woning die warme sfeer krijgt. Voordat u op maat gemaakte vouwgordijnen uitkiest is het eerst handig om te weten welke kleur of patroon het gordijn moet hebben. Er is keuze uit:

  • Diverse effen kleuren
  • Diverse patronen
  • Streep
  • Katoen prints
  • Verduister
  • Doorschijnend

Diverse effen kleuren

Denk aan vouwgordijnen in het wit, crème, grijs, rood, groen blauw en nog veel meer effen kleuren. Alle kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende tinten zodat u precies de goede kleur kunt uitkiezen. 

Diverse patronen

De op maat gemaakte vouwgordijnen zijn ook verkrijgbaar in verschillende patronen. Dit kunnen felle en drukke patronen zijn maar ook rustig en zacht. Er worden veelal bloemen- en bladpatronen voor de gordijnen gebruikt. Erg leuk als u een kamer dus een beetje wil opvrolijken. 

Streep

Dikke strepen, dunne strepen en strepen in verschillende kleuren. Alle vouwgordijnen met een streep zijn verticaal en bestaan uit verschillende diktes aan lijnen. De strepen vallen goed op en tekenen mooi af op de witte achtergrond. 

Katoen prints

Net als de patroon gordijnen hebben katoenen prints ook vaak bloemen of bladeren. Het grote voordeel van katoenen gordijnen is dat het weinig onderhoudt vereist. De gordijnen kunnen makkelijk worden gereinigd en behouden goed hun klaar en kwaliteit. 

Verduister

Met verduister gordijnen weet je zeker dat er bijna geen licht in een ruimte binnenkomt. Waneer je dus zeker wilt weten dat het extra donker in een kamer wordt moet je gaan voor deze op maat gemaakte vouwgordijnen. Door de extra laag stof die is toegevoegd kun je rekenen op de beste kwaliteit. Deze gordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende patronen maar ook in effen kleuren. Dit kan dus naar wens worden uitgekozen. 

Doorschijnend

Met doorschijnende vouwgordijnen laat u genoeg daglicht door naar binnen maar bent u wel verzekerd van een zekere privacy. Daarnaast versierd het uw ramen mooi en zijn ze verkrijgbaar in witte en crème tinten. 

De kwaliteit

De vouwgordijnen hebben een eenvoudige constructie waardoor ze een hoog gebruiksgemak hebben. De op maat gemaakte vouwgordijnen bestaan uit een metalen bovenbak met handmatige bediening. De gordijnen zelf hebben stiksels van hoge kwaliteit waardoor de gordijnen helemaal op maat kunnen worden gemaakt. De hele constructie is erg stevig en kan worden bediend doormiddel van een koord of ketting. De constructie is erg duurzaam omdat er weinig onderhoudt vereist is. De vouwgordijnen gaan dus een lange tijd mee. Bij jaloezieen-fabriek kunnen de op maat gemaakte gordijnen dus in alle maten worden gemaakt, waardoor de functie van het gordijn niet verloren gaat. Met de gordijnen kan totale verduistering veroorzaakt worden of een lichte verduistering maar wel met genoeg privacy. De gordijnen zijn van hoge kwaliteit maar hebben een goede prijs zodat het voor iedereen betaalbaar is. Alle op maat gemaakte  vouwgordijnen zijn binnen 10 dagen leverbaar en u kunt gebruik maken van gratis bezorging. 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn