AEG oven

Een van de belangrijkste ruimtes in de woning is de keuken. Hier komen mensen samen om te praten over de dag, maar wordt ook eten bereid. Eten is een van de primaire levensbehoeften van ieder mens en daarom onmisbaar. Eten zorgt voor energie en is de brandstof van je lichaam. De mens hecht echter meer waarde aan het eten dan alleen de brandstof die het oplevert. Eten is een sociale bezigheid geworden en daarom wordt er vaak ook veel aandacht aan besteed. Dit hoeft echter ook niet altijd: een snelle hap op zijn tijd is soms noodzakelijk en ook helemaal niet erg. Belangrijk is wel dat je een goed functionerende keuken hebt om het eten in te kunnen bereiden. Een keuken met de benodigde apparatuur maakt koken niet alleen gemakkelijk en lekker, maar ook leuk. Een goede oven, bijvoorbeeld een AEG oven, is dan ook onmisbaar als je graag en veel kookt. In een oven kun je taarten bakken, ovenschotels bereiden en als het een combimagnetron is, is er ook een magnetronfunctie aanwezig. Dit betekent dat je er ook maaltijden in kunt opwarmen. Een AEG oven is een oven van een goed merk, waardoor je lang plezier hebt van je aankoop. Ook ben je verzekerd van een goede service als er iets niet goed werkt of kapot gaat dat onder de fabrieksgarantie valt. Een AEG oven maakt koken leuker en gemakkelijker, omdat het een apparaat is dat zijn functie goed vervult. Je kunt er allerlei heerlijke ovengerechten in klaarmaken en er zijn verschillende standen die je kunt gebruiken, zodat het er altijd precies zo uitkomt als jij wilt. Ook is de AEG oven zeer geschikt om cakes, koekjes en taarten in te bakken.

De specificaties van een AEG oven

Een echte keuken is niet compleet zonder oven. Een AEG oven is een goede keuze als je een goed werkend apparaat met een lange levensduur wilt. De oven die hier wordt besproken, de AEG KM4400021M, is een luxe inbouwoven, waarin ook een magnetron is uitgevoerd. Dit betekent dat je het apparaat zowel als oven als magnetron kunt gebruiken. Hiermee bespaar je een hoop ruimte in de keuken en natuurlijk geld, omdat je niet twee apparaten hoeft aan te schaffen. De AEG oven heeft een inhoud van 43 liter en is voorzien van een rooster en een bakplaat. De bakplaat van de AEG oven is heel groot en je kunt er dus grote ovenschalen vol met heerlijke maaltijden op kwijt. De AEG oven heeft een onderwarmtebron, wat bijzonder is voor een combimagnetron. Vaak hebben deze apparaten een glazen draaiplateau en dus geen warmtebron aan de onderkant. De magnetron heeft een vermogen van 1000 Watt, wat ook zeer goed is voor een combimagnetron. Daarnaast is een groot voordeel van de AEG oven dat hij gemakkelijk schoon te houden is. De wanden zijn gemaakt van emaille, dat gemakkelijk te reinigen is en de voorkant van de AEG oven is gemaakt van roestvrij staal, dat vingervlekvrij is. Dit zorgt ervoor dat de AEG oven een goede keuze is voor in elke keuken. Het ontwerp is strak en duurzaam, wat het zowel een mooie als een praktische oven maakt die lang mee kan gaan. Daarnaast is de AEG oven onder andere uitgerust met kinderbeveiliging, OptiSight met weergave van de tijd en de temperatuur, een IsoFront Plus koele ovendeur, verzinkbare verlichte draaiknoppen, automatische verlichting bij opening van de deur, koelventilator, elektronische instelling van de temperatuur en automatische temperatuurvoorstel. Ten slotte wordt de restwarmte gebruikt voor energiebesparing, wat het niet alleen een goed werkende oven maar ook een energiezuinig apparaat maakt. Ten slotte heeft de AEG oven een aantal verschillende functies:

  • Onderwarmte
  • Conventioneel (boven- & onderwarmte)
  • Ontdooifunctie
  • Tweekringsgrill
  • Grill
  • Verlichting
  • Magnetronfunctie
  • Pizzafunctie
  • Multi hetelucht
  • Infrathermgrill

Een nieuwe oven aanschaffen

Als je op zoek bent naar een nieuwe oven, kun je dus het beste een AEG oven kopen. Nu moet je alleen nog bepalen, waar je de aankoop gaat doen. Je kunt natuurlijk naar een winkel gaan, waar witgoed en andere elektronica wordt verkocht. Het is echter verstandig om eerst eens op het internet te gaan kijken wat er wordt aangeboden. Zo vind je de AEG oven bijvoorbeeld op www.deschouwwitgoed.nl voor een prijs, die meer dan honderd euro lager ligt dan de prijs in de winkel. Dit komt door de voordelen, die bedrijven die online producten verkopen hebben ten opzichte van bedrijven met een winkelpand. Een winkel moet namelijk gevestigd zijn op een bereikbare, zichtbare plek om de klanten over te kunnen halen om te komen. De grond op deze plekken is erg duur en dit wordt natuurlijk doorberekend in de prijs. Een webwinkel kan de producten verkopen vanuit een magazijn, wat betekent dat er een plek gekozen kan worden waar de grond veel goedkoper is. Bovendien hoeft er geen personeel te lopen om de klanten voor te lichten en hoeft het pand er niet netjes uit te zien. Er wordt met deze voordelen een hoop geld bespaard en de producten kunnen voor minder geld worden aangeboden. Als consument kun je hiervan profiteren door bijvoorbeeld een AEG oven aan te schaffen op www.deschouwwitgoed.nl. Naast ovens vind je er bovendien ook koelkasten, wasmachines, drogers, vaatwassers, fornuizen, kookplaten, afzuigkappen en nog veel meer. Neem eens een kijkje op www.deschouwwitgoed.nl, bekijk de specificaties van de verschillende producten en plaats direct een bestelling. Dan wordt je nieuwe apparaat snel thuis bezorgd!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn