Afvoergoten

Wijtmansplastics - AfvoergotenWij van Wijtmans plastics zijn gespecialiseerd in het leveren van afvoergoten in Nederland. We importeren in principe alle typen afvoergoten van het gerenommeerde merk Hauraton en zijn daardoor een van de grootste spelers in het land. Wij leveren afvoergoten aan bouwmarkten zodat u als particulier uw eigen afvoergoten aan uw dak kunt bevestigen. Toch zijn er nog maar weinig mensen die dit zelf doen. Een eigen huis bouwen vergt veel geld, tijd, inspiratie maar bovenal kunde. Dit wordt dan ook meestal uitbesteed aan een architectenbureau gecombineerd met een aannemer. Het kan dan ook zeker geen kwaad als u aannemer bent of de directeur van een groot warenhuis om hier eens op zoek te gaan naar een mooie deal. Wij staan voor u klaar en houden wel van een pittige onderhandeling. Wilt u in een grote getalen afvoergoten afnemen of hebt u meer baat bij een reguliere levering dus wilt u zich voor langere tijd aan ons binden? Neem gerust contact met ons op en vraag ons naar de voorwaarden. U vindt op onze website per product erg veel uitleg over de lengtes, het materiaal waar het van vervaardigd is, de prijzen per meter of per goot en ook kunt u een technische handleiding downloaden met de wijze waarop u afvoergoten kunt bevestigen. Dit is allemaal gratis te downloaden in pdf-formaat. Zo is er een pdf voor deze technische informatie maar ook kunt u kosteloos informatie per goot downloaden in afzonderlijke pdf-downloads. Klinkt u dat als muziek in uw oren en wilt u graag in alle rust lezen wat het zoal behelst? Gaat u dan uw gang en neemt u vervolgens contact met ons op als u een eerste offerte wilt aanvragen dan wel een afspraak met ons wilt maken om over een eventuele deal te praten. Wederom vindt u op de site de benodigde contactinformatie onder het kopje “contact”. Zo kunt u onder andere:

  • Ons een e-mail sturen met al uw vragen over afvoergoten
  • Telefoneren met onze klantenservice. Zorg er dan wel voor dat u dit doet tijdens werkdagen en kantooruren zodat u niet de voicemail hoeft in te spreken maar meteen iemand aan de lijn krijgt wie u het hemd van het lijf kunt vragen over onze afvoergoten
  • Ook kunt u online een formulier invullen en daarmee alle benodigde informatie aanvragen. Vergeet u dan niet om uw naam, telefoonnummer en/of e-mailadres in te vullen!
  • En ten slotte bent u welkom bij ons op het kantoor. De koffie staat voor u klaar, zeker als u van te voren een afspraak maakt via een van de andere wegen. We leiden u graag rond over ons terrein met alle afvoergoten en u kunt direct met ons een onderhandeling aan gaan. Ons kantoor is trouwens gevestigd in Roosendaal. Dus mocht u er in de buurt werken, kom dan gerust even aankloppen.

Controleert u uw afvoergoten regelmatig op vuil

Wist u trouwens dat u de afvoergoten ook meteen mee kunt nemen? Natuurlijk bevindt ons magazijn zich wel op een andere plek buiten het centrum van Roosendaal. Als u over eigen groot vervoer beschikt dan kunt u daar na het bezoek aan ons kantoor meteen naartoe spoeden. We zorgen er wel voor dat de afvoergoten alvast klaarliggen, dan kunt u direct beginnen met inladen. Dit hoeft natuurlijk helemaal niet, met het grootste gemak komen we de afvoergoten namelijk naar u toe brengen. Maar op deze manier bespaart u wel erg op transportkosten omdat we die niet meer in rekening hoeven te brengen. Klinkt u dat allemaal als muziek in uw oren? Dan vindt u de adressen wederom op de site terug met daarbij een handige kaart die gelinkt is aan Google Maps. Als u daar op klikt dan kunt u direct de accurate routebeschrijving terugvinden. Afvoergoten zijn van alle markten thuis en ze kunnen dan ook op diverse manieren gebruikt worden. Zo vindt u afvoergoten onder andere terug bij afspuitplaatsen, parkeerplaatsen, bestrating, inritten maar hoofdzakelijk onder daken van gebouwen.

Altijd uit voorraad leverbaar

U begrijpt wel dat afvoergoten er in diverse soorten zijn. Geen enkele goot is daardoor dezelfde en we hebben drainageafvoergoten, roostergoten maar ook lijngoten voor u in de aanbieding. Het materiaal waar de afvoergoten van gemaakt zijn kan onderling ook enorm van elkaar verschillen. Gewicht, kosten, gebruiksgemak en elasticiteit kunnen daarbij een rol spelen. Wilt u bijvoorbeeld afvoergoten van kunststof hebben? Of toch liever van vezelversterkt polyesterbeton? Een hele mond vol maar dan krijgt u ook echt waar voor uw geld en hebt u vele jaren geen omkijken meer naar de afvoergoten. En dat is ook wat de bedoeling is van deze hoogkwalitatieve goten. U wilt er nadien geen gedoe mee hebben. Wel is het soms van belang om ze te checken op lekkage. Zeker als water moeilijk wegloopt dan kunnen gaten ontstaan en kan de boel gaan vastlopen. Dit heeft ook met de aanleg te maken en daarom is het ook van belang dat u de productinformatie goed doorneemt. Zoals we al eerder zeiden kunt u dat gratis downloaden via onze website in pdf-formaat. Bent u benieuwd weke bedrijven al eerder met ons in zee zijn gegaan? Kijkt u dan eens tussen de referenties. Die liegen er niet om en me zijn er erg trots op dat we aan zovele topbedrijven hebben mogen leveren. Niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland en België!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn