Bent u opzoek naar naambordjes?

Bent u opzoek naar naambordjes? Dan bent u bij de naambordjeswinkel.nl aan het goede adres. Op deze website is een ruime keuze aan naambordjes en huisnummers. Het bedrijf is van vroeger uit een natuursteen-verwerkingsbedrijf. Het bedrijf heeft zich in de loop van de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van naambordjes, huisnummers en brievenbussen. 

De naambordjes en huisnummers worden in een eigen atelier geproduceerd en bewerkt. Zo zorgt het bedrijf voor een snelle levering, lage prijs, beste kwaliteit en met gevoel voor detail speciaal voor u gemaakt. Deze productie maakt het mogelijk om het product aan te passen naar uw eigen idee├źn. 

Naambordjes

naambordjeswinkel.nl heeft een ruim aanbod op het gebied van naambordjes. Zo kunt u voor de volgende naambordjes terecht:

  • RVS naambordjes: deze naambordjes zijn modern, stijlvol en hebben een tijdloze uitstraling. Deze naambordjes zijn voor diverse huisstijlen te gebruiken en hebben een prachtige uitstraling. De RVS ankers zorgen ervoor dat het product gemakkelijk te bevestigen is aan uw voorgevel, deze bevestigingen zijn niet zichtbaar. Ook heeft u hier de mogelijkheid om een naambordje op maat te laten maken.
  • Leisteen naambordjes: leisteen wordt uit versteende kleilagen gevormd. Dit zorgt ervoor dat de steenlaag sterk gelaagd is en hierdoor kan het uiterlijk ook verschillen. Zo kan de steen glad zijn maar ook heel grillig. Zo is elk product uniek. Deze steen is onderhoudsvrij. 
  • Blauwe steen naambordjes: deze steen is onderhoudsvrij en duurzaam. De steen is van goede kwaliteit en blijft lang mooi. Het is ook mogelijk om zelf te ontwerpen. 
  • Belgisch hardsteen naambordjes: deze steen is onderhoudsvrij, duurzaam en blijft lang mooi. U kunt zelf de afmetingen bepalen en eventueel een eigen symbool of deurbel toe voegen. Deze steen heeft een tijdloos uiterlijk.
  • Glazen naambordjes: deze worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en duurzaam glas. De glasdikte kan vanaf 8 tot 15 mm en wordt geleverd met een RVS bevestiging set. U heeft ook de keuze uit acryl glas. Deze wordt door middel van zandstralen gematteerd. 
  • Natuursteen: deze zijn van hoge kwaliteit en worden standaard met een RVS bevestiging set geleverd. Het heeft vele mogelijkheden.

Aanbod

Daarnaast kunt u bij naambordjeswinkel.nl ook terecht voor huisnummers. Deze huisnummers zijn onderhoudsvrij, duurzaam en uniek. Ook hierbij is de kwaliteit uiteraard zeer goed. Voor de huisnummers heeft u de keuze uit dezelfde materialen als de naambordjes zodat u deze op elkaar kunt afstemmen. De huisnummers worden afzonderlijk voor u gemaakt in het eigen atelier. Dit maakt het mogelijk om zelf de afmetingen te bepalen, symbolen toe te voegen of te kiezen voor een huisnummer met deurbel. Daarnaast heeft u de keuze uit de gegraveerde of verheven cijfers. Bij naambordjeswinkel.nl kunt u de producten persoonlijk maken!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over de producten, dan kunt u een kijkje nemen op de website of contact opnemen met het bedrijf voor meer informatie. Het is ook mogelijk om naar de helpdesk te bellen, daar staat graag iemand voor u klaar om u te helpen met al uw antwoorden. Wanneer u een product wilt kopen kan dit eenvoudig via de online website. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn