Chronische vorm van lyme behandelen

ziekte-van-lyme - lyme behandelenIs de ziekte van lyme bij u geconstateerd? Dan zal er door artsen geprobeerd worden om dit te behandelen met antibiotica. Er zijn echter gevallen waarin de ziekte van lyme hier niet op reageert. Er zijn verschillende manieren waardoor lyme behandelen niet gaat zoals u had gehoopt. Bijvoorbeeld wanneer de bacterie zich in uw lichaam vestigt in de vorm van een cyste. De lyme bacterie is dan helemaal ingekapseld, wat betekent dat het beschermd is van eventuele antibiotica waarmee u lyme behandelen kunt. De ziekte van lyme oplopen is erg vervelend, maar het is nog vervelender wanneer het lyme behandelen niet verloopt zoals de dokter het u beloofd had. Gelukkig zijn er andere manieren om van deze ziekte af te komen. Met het volgende stappenplan kunt u lyme behandelen.

  • Versterken van het immuunsysteem
  • Supplementen met antibiotische en immuunversterkende werking
  • Biofotonentherapie

De ziekte van lyme krijgt u wanneer u in aanmerking komt met de Borrelia-bacterie. Deze worden over het algemeen door teken meegedragen en wanneer u dan door die teek gebeten wordt en u haalt het beestje niet op tijd weg dan kunt u de ziekte van lyme krijgen. Wanneer u er op tijd bij bent is het vaak makkelijk om de behandeling te starten. Lyme behandelen wordt gedaan met antibiotica. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen zijn er dus enkele gevallen waarin het lyme behandelen mislukt en de antibiotica dus niet aanslaat. Dit is zeer vervelend, maar gelukkig zijn er andere opties voor lyme behandelen. Met het volgen van drie stappen kunt u de ziekte de baas worden en er weer helemaal vanaf komen.

Voorkomen is beter dan lyme behandelen

De bekende uitdrukking: voorkomen is beter dan genezen gaat voor lyme zeker op. En dit is dan ook absoluut niet moeilijk om te doen. U moet er alleen even moeite insteken. Als u dit echter doet zal u dit een hoop kopzorgen besparen. De ziekte van lyme loopt het merendeel van de mensen op door een tekenbeet. Teken leven met name in bosachtige omgevingen. Heeft u dus door het bos gewandeld, in een tuin met bomen gespeeld of bent u in een andere boomrijke omgeving geweest? Zorg er dan voor dat u of een ander uzelf controleert op teken. Kijk met name naar lichaamsdelen die bloot waren. Armen en benen bijvoorbeeld. Het kan echter zo zijn dat een teek uw t-shirt of broek inkruipt. Het is dus het verstandigst om uw hele lichaam te controleren. Vergeet daarbij met name de haargrens niet. Lyme behandelen is iets dat u liever wilt voorkomen, dus controleer uzelf goed op teken. Heeft u toch een teek over het hoofd gezien? Dan zijn de eerste tekenen van de ziekte de welbekende rode kringen. Deze worden steeds groter waarbij het centrum van de ring verbleekt. Wat er dus overblijft is een rode kring. Het is dan zaak om het lyme behandelen zo snel mogelijk te starten. Hiervoor gaat u naar de dokter. Lyme behandelen is voor hem of haar een gewone zaak en u hoeft zich er dan ook zeker niet voor te schamen. Het allerbelangrijkste is dat u snel start met lyme behandelen wanneer u vermoedt dat u de ziekte heeft. Heeft u een tekenbeet gehad, de teek verwijderd, en u ziet toch de rode kringen. Ook dan zal het lyme behandelen nodig kunnen zijn. Het is geen vervelende behandeling. Wanneer u het echter niet doet kunnen de consequenties erg vervelend zijn. Bent u dus vaak in bosachtige omgevingen? Let dan altijd goed op en controleer uw lichaam. Op die manier is het lyme behandelen misschien wel helemaal nooit nodig.

Lyme behandelen op alternatieve wijze

Meestal gaat het lyme behandelen met een bepaalde vorm van antibiotica, maar er zijn dus gevallen waarin de bacterie zich beschermt tegen de medicatie. Gelukkig is er dan nog steeds een optie voor lyme behandelen. De eerste stap in dat proces is het versterken van uw immuunsysteem. Daar komt ook het behandelen van allergie├źn bij door middel van acupunctuur. Daarnaast zorgt u er door middel van voeding voor dat uw immuunsysteem flink omhoog gekrikt wordt. Dit zal helpen om de ziekte te bestrijden. Als u uw immuunsysteem met behulp van de juiste voeding versterkt hebt, dan wordt de volgende stap ingezet. Hierbij gaat u aan de slag met voedingssupplementen. De speciale supplementen die u tijdens deze fase slikt hebben ook immuun versterkende eigenschappen. Wat u dus met gewone voeding niet meer voor elkaar krijgt wordt met voedingssupplementen bereikt. Als laatste stap start u de biofotonentherapie. Dit is een innovatieve methode uit Duitsland waarbij het immuunsysteem gereguleerd en geactiveerd wordt. Dit vormt een reactie tegen de bacterie en bevordert daarnaast de celregeneratie. De duur van dit traject is per patient verschillend. De een merkt al een duidelijk verschil na slechts 15 behandelingen. Een ander heeft 50 behandelingen nodig. Dit is allemaal afhankelijk van hoe goed uw immuunsysteem is en wat er dus allemaal voor nodig is om dit dusdanig te verbeteren dat de Borrelia bacterie bestreden kan worden. Vermoedt u dat u lyme heeft? Kijk dan voor meer informatie op de website van Ziekte van Lyme. Hier vindt u informatie over hoe u de ziekte herkent, maar ook hoe u het beste teken kunt verwijderen. Leest u zich hier dus in en voorkom dat u de ziekte van lyme krijgt. Tenslotte blijft dat de beste remedie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn