De beste plek om te camperen

Wilt u in de zomer of het najaar gaan camperen? Kom dan langs bij Camping de Berken in Drenthe. Deze camping heeft alles te bieden wat u nodig heeft op het gebied van camperen. Van prachtige velden waar u uw tent(en) kunt opzetten tot een leuke speelplaats voor uw kinderen. Camping de Berken is een kleinschalige, gemoedelijke familiecamping die voor iedereen wat te bieden heeft. Het is omringd door prachtige natuur, maar ook is er genoeg te doen in de omgeving en op de camping zelf. Vrijwel alle plaatsen op de camping zijn voorzien van:

  • Water
  • Elektriciteit
  • Riolering
  • Tv-aansluiting

Daarnaast zijn er twee vloer-verwarmde sanitair-gebouwen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw eigen privé sanitair te hebben op de camping. Deze comfortplaatsen geven u de rust die u nodig heeft en u hoeft met niemand uw sanitair te delen. Zo wordt camperen toch wel een beetje luxe en kunt u echt een ontspannen vakantie hebben. Ieder persoon heeft een ander idee bij de ideale vakantie. De een wil het liefst zo ver mogelijk van de beschaving zijn en gaat lekker in een tentje zitten en vindt het helemaal prima om sanitair te delen en geen tv-aansluiting te hebben. Een ander vindt het juist wel lekker om een beetje luxe te hebben. Bij Camping de Berken bent u voor allerlei soorten vakanties aan het juiste adres.

Niet alleen camperen

Bij het horen van het woord “camping” ziet u waarschijnlijk een grasveld voor u met daarop allerlei tenten en misschien een of twee caravans. Bij Camping de Berken bieden ze echter veel meer. Niet alleen voor het traditionele camperen in een tent of caravan. U kunt hier ook terecht voor het huren van verschillende soorten huisjes. Kies bijvoorbeeld voor een trekkershut, berkenhut of huurchalet. U kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het bij deze camping. U kunt heerlijk tot rust komen in uw eigen, unieke huisje terwijl u geniet van de prachtige natuur in de omgeving. Daarnaast biedt de camping ook op andere gebieden genoeg aan om een feestje te maken van het camperen. Zo kunt u gebruik maken van wifi, de brasserie en zijn er genoeg centrumvoorzieningen om u de hele vakantie te vermaken. Er is bijvoorbeeld een vergeten-boodschappen-winkeltje, voor alle dingen die u vergeten bent te halen in de supermarkt. In de ochtend kunt u hier terecht voor heerlijke warme broodjes om de dag goed mee te beginnen. Mist u wat te lezen? Dan bent u van harte welkom in de bibliotheek waar zowel voor volwassenen als kinderen een leuk aanbod is. Hier kun je ook terecht voor het vrij lenen van spelletjes! Het camperen wordt zo echt een feestje!

De beschikbare accomodaties voor het camperen

Bij Camping de Berken zijn er dus genoeg mogelijkheden om het camperen zo in te richten zoals u dat wilt. Op de website vindt u een goed overzicht van alle beschikbare plaatsen die er nu nog zijn. Wilt u dus binnenkort genieten van de heerlijke natuur in Drenthe en even helemaal ontspannen? Boek dan vandaag nog uw plekje op de camping! In het overzicht kunt u duidelijk zien wanneer de plekken beschikbaar zijn en wat de prijs is. Kies bijvoorbeeld voor een comfortplaats of een simpele tentplaats. Er zijn genoeg voorzieningen op de camping om toch een relaxte vakantie te hebben. U kunt altijd gebruik maken van een warme douche of de wasserette. Boek dus vandaag nog uw plek en u kunt beginnen met het maken van de voorbereidingen voor het camperen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn