De slimste manier om je woonboerderij te verkopen

Als je in het bezit bent van een prachtige boerderij en je wilt deze woonboerderij verkopen, dan kun je het beste aankloppen bij De boerderijmakelaar. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in het aan- en verkopen van landelijk gelegen huizen en boerderijen. Ze weten alles van de manier waarop deze gebouwd zijn, wat ze waard zijn, en bovendien waar ze potentiƫle kopers kunnen bereiken. En dat laatste is misschien nog wel de belangrijkste reden waarom mensen voor hen kiezen als ze van plan zijn hun woonboerderij te verkopen. Je kunt dat namelijk ook gerust bij een normale, plaatselijke makelaar doen, maar daar komen natuurlijk een heel ander type kopers op af. Als je je boerderij snel of voor een hele goede prijs wilt verkopen dan heb je ander publiek nodig, namelijk mensen die heel specifiek op zoek zijn naar een mooie woonboerderij. En bij wie kloppen deze mensen in dat geval aan? Bij De boerderijmakelaar natuurlijk! Daarom is het zo belangrijk dat ook jouw boerderij in hun aanbod wordt opgenomen. Want als dat niet het geval is kan je woonboerderij verkopen een stuk langer duren dan je had gehoopt, puur doordat je niet de juiste kopers aantrekt als je een normale, plaatselijke makelaar in de arm neemt. Met de hulp van De boerderijmakelaar is het veel makkelijker om je landelijke woning te verkopen, want ze doen elke dag niks anders, en weten precies hoe ze jouw mooie woonboerderij het beste in de markt kunnen zetten en promoten.

Wat kost je woonboerderij verkopen via boerderijmakelaar?

Het fijne aan de servicepakketten van De boerderijmakelaar is dat je zelf kiest welke  diensten je wel en welke je niet afneemt als je je woonboerderij verkopen wilt. Je kunt ze natuurlijk het gehele verkoopproces laten doen, maar ook slechts enkele onderdelen, zoals:

  • Het doen van de waardebepaling
  • Het maken van plattegronden
  • Het maken van 360 graden fotografie
  • Het plaatsen van een advertentie op facebook
  • Een advertentie in Landleven
  • Het regelen van bezichtigingen

Zoals je ziet lopen de diensten behoorlijk uiteen en kun je je woonboerderij verkopen via deze makelaar zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. Exacte prijzen kunnen we hier niet noemen omdat deze afhankelijk zijn van het pakket dat je afneemt. Kijk voor meer informatie vooral even op boerderijmakelaar.nl. Daar vindt je de prijzen en kun je direct een vrijblijvend informatief gesprek aanvragen als je meer wilt weten over de diensten die ze aanbieden. 

Advertenties plaatsen om je boerderij te verkopen

Je woonboerderij verkopen is een vrij specialistisch klusje. Bij De boerderijmakelaar plaatsen ze bijvoorbeeld geregeld advertenties voor hun klanten, zowel in het tijdschrift Landleven als in lokale kranten, maar ook met behulp van Google Adwords. Als je daar geen verstand van hebt dan zou ik daar echt niet mee aan de slag gaan, want dat is zonde van je advertentiebudget. Bij De Boederijmakelaar weten ze echter precies hoe dit werkt en hoe ze je budget zo slim en effectief mogelijk in kunnen zetten om zoveel mogelijk potentiĆ«le kopers te bereiken. Met de juiste advertenties op de juiste plek wordt je woonboerderij verkopen ineens stukken makkelijker. Je zult zien dat er binnen de kortste keren meerdere bezichtigingen gepland staan, en dat de kans dat je je boerderij verkoopt veel groter wordt. Laat al deze zaken dus zeker over aan De boerderijmakelaar, want alleen dan verkoop je je boerderij het snelst en bovendien voor een goede prijs. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn