De zoektocht naar een goede songwriter in Holland

Wie droomt er niet van een carrière als zanger of zangeres? Heel veel jonge talenten of mensen die op latere leeftijd hun passie voor zingen ontdekken, zouden dolgraag met een eigen nummer op het podium staan. Maar helaas is het niet iedereen gegeven om een liedje te schrijven. Dit is echt een vak apart. Gelukkig hoef je zelf dit talent niet te ontwikkelen, je hoeft alleen maar een goede songwriter in Holland te vinden. Dat weet ik uit ervaring, want ik heb een te gekke songwriter in Holland gevonden die voor jou persoonlijk een liedje kan schrijven. Ik wist eerder eigenlijk niet dat er zulke goede schrijvers zijn die echt voor jou een nummer kunnen maken. Ik kende vooral liedjesschrijvers die zelf nummers schrijven voor anderen, maar dan vooral vanuit hun eigen of een algemene ervaring. Maar ik heb een songwriter in Holland ingeschakeld die echt een liedje voor jou maakt. En dat is helemaal geweldig. Ik ben al jaren zangeres en ik vind het heel belangrijk om een nummer te zingen dat echt bij mij past. Anders kan ik daar niet met overtuiging mee op het podium staan en mijn emoties erin leggen. Toen ik hoorde dat er een songwriter in Holland is die persoonlijke nummers voor anderen kan maken, was ik ook gelijk heel enthousiast.

Deze songwriter in Holland is er speciaal voor jou

Ben je een zanger of zangeres en heb je net als ik niet het talent meegekregen om je eigen nummers te schrijven? Misschien vind je eigen nummers maken niet leuk? Of heb je te maken met een writersblock? Dan zou ik snel naar de site https://ajcms.eu/songwriter-holland/ gaan. Want Angelé de Jong kan een liedje maken dat echt voor jou bedoeld is. Ook houdt ze rekening met jouw geluid, jouw sound. Het gevoel en de stijl van het nummer moeten natuurlijk ook goed bij jou als artiest passen. Als Angelé de Jong Custom Made Songs voor jou aan de slag gaat, let ze op een aantal aspecten:

  • Talent
  • Wensen
  • Eigenschappen

Zo maakt deze songwriter in Holland iets voor jou alleen, zodat het echt een nummer van jou wordt. Dat is heel fijn voor jou als artiest, want ik heb gemerkt dat je je op deze manier echt ontwikkelt. Zo kun je je eigen identiteit ontdekken en op de kaart zetten. Het is voor je publiek ook heel belangrijk dat ze weten wie jij bent als artiest. Welk geluid bij jou hoort, wat jouw kwaliteiten zijn. Zo zet je jezelf goed neer als merk en ben je herkenbaar. Dan kun je ook een publiek daadwerkelijk aan je binden.

AJCMS is een aanrader

Zoek je een songwriter in Holland? Dan zou ik zeker naar AJCMS gaan. Er zijn maar weinig songwriters in Holland die zo goed zijn als zij. Ik heb met meerdere kandidaten gesproken om een eigen nummer te laten maken. En zij sprong er zeker in positieve zin uit. Zij heeft een nummer voor me gemaakt dat niet alleen echt bij me past, maar wat ik ook nog eens heel erg mooi vind. Dat is echt een geschenk, dat had ik als zangeres nog nooit eerder meegemaakt. Zij is de investering meer dan waard. Ze heeft zo veel talent, niet alleen om goede liedjes te maken, maar vooral om naar jou als artiest te kijken. Dit nummer heeft veel voor mij persoonlijk betekend en ook merk ik dat het publiek het zeer kan waarderen dat je eigen liedjes ten gehore brengt. Kun je zingen en droom je van je eigen unieke muziek? Dan is AJCMS de songwriter in Holland die je moet hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn