Dit Italiaanse restaurant bij Uithoorn is de moeite waard

In Noord-Holland zijn zo veel goede restaurants te vinden, het is een genot voor een Bourgondiër om hier te wonen. Maar als ik echt moet kiezen, ga ik toch voor een Italiaans restaurant. Uithoorn is de stad waar ik woon en ik ben altijd op zoek naar leuke restaurants in de buurt. Ik vind het heerlijk om met vriendinnen uit eten te gaan, dit is echt een favoriete hobby van mij. Het leuke vind ik dat niemand dan in de keuken hoeft te staan, iedereen kan lekker aan tafel plaatsnemen. Dan heb je echt tijd voor elkaar om bij te kletsen. Telefoons gaan aan de kant, je kunt echt met elkaar praten en dat is zo gezellig. We kwamen altijd bij hetzelfde Italiaanse restaurant in Uithoorn en op een gegeven moment waren we daar echt op uitgekeken. Het beviel niet meer zo goed. Het eten was sinds een paar jaar geleden achteruit gegaan, de sfeer was een beetje weg, er kwamen steeds minder mensen. Dus ik ben op zoek gegaan naar een nieuw Italiaans restaurant bij Uithoorn in de buurt. En ik heb er een gevonden die me heel erg goed bevalt.

Check dit Italiaanse restaurant bij Uithoorn eerst online

Iedereen die een Italiaans restaurant bij Uithoorn in de buurt zoekt, zou eerst eens een blik moeten werpen op deze site: http://uiteten-amstelveen.nl/italiaans-restaurant-uithoorn/. Het is namelijk best lastig om een Italiaans restaurant bij Uithoorn te vinden dat aan al deze voordelen kan voldoen:

  • Aantrekkelijke prijzen
  • Lekker eten
  • Goede sfeer
  • Excellente service

En daarom ben ik extra blij dat ik een Italiaans restaurant bij Uithoorn heb gevonden dat wel echt de moeite waard is om te bezoeken. Ik heb dit Italiaanse restaurant bij Uithoorn gevonden via internet, dan kan de website wel leuk zijn maar je weet natuurlijk pas echt hoe het is als je er heen gaat voor een etentje. De site zag er in ieder geval veelbelovend uit, dus ik besloot samen met een vriendin het restaurant te testen. En ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan. De ontvangst was al top, ze zijn echt heel gastvrij en geven je echt het gevoel dat je welkom bent en dat vind ik altijd heel erg fijn. Je wordt als klant in de watten gelegd en daarom kun je al vanaf de eerste seconde van deze beleving genieten.

Genieten van overheerlijke verse pasta’s

In een Italiaans restaurant is het belangrijkste natuurlijk het eten. Helaas zijn er heel veel restaurants die zelf geen verse pasta’s maken en dat vind ik zo jammer. Het smaakt echt zo anders, daarom vind ik het geweldig dat ze dat bij Dolce Verona wel doen. De pasta’s zijn daarom zo veel beter dan bij veel andere eetgelegenheden. Het is hier echt genieten, ook de risotto vind ik om te smullen. Je merkt dat ze hier met liefde koken, dat proef je gewoon. De desserts zijn ook heel erg lekker en de wijn is ook echt top. Daarom is dit onze nieuwe stek en met mijn vriendinnen zijn we hier inmiddels meerdere keren geweest. Het is lekker makkelijk bereikbaar voor alle vriendinnen, die op verschillende plekken in het land wonen, dus dat is mooi. Ze zijn hier bij Dolce Verona altijd vriendelijk en de kwaliteit is ook altijd goed en constant. Ga naar de site en bekijk eens wat je hier graag zou willen eten. Dan hoef je alleen nog maar contact op te nemen, leuke mensen te regelen en te reserveren. Dan ga je zeker een heerlijke avond hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn