Een boot verkopen

Uw boot verkopen, hoe moet dat nu eigenlijk? In deze tijden krijgt u misschien nog maar nauwelijks de daadwerkelijke waarde van uw trouwe boot uitbetaalt. En dat allemaal door de stagnerende economie. Wij vinden niet dat als particulier daar de dupe van moet zijn en daarom betalen wij altijd een mooi bedrag voor uw boot. Verkopen aan ons bedrijf via onze website heeft dan ook vele voordelen dan wanneer u dit elders doet en we hopen u hiervan in deze tekst te overtuigen. Hebt u veel moeite met het boot verkopen en hebt u het bij ons nog niet geprobeerd? Grijp dan deze kans met beide handen aan, daar gaat u absoluut geen spijt van krijgen! Uw boot verkopen was nog nooit zo snel voor elkaar en dan ook nog eens voor een bod dat recht aandoet. Zo kunt u met uw welverdiende geld een nieuwe boot kopen. Of bent u uitgekeken en is het onderhoud aan uw huidige boot u teveel geworden? Is het vaarplezier er wel een beetje vanaf? Waarom laat u uw scheepje dan wegroesten? Doet u dit niet, hoe goed of juist slecht onderhouden uw boot ook is, u zult altijd een relevant bod van ons ontvangen. Wij zien uw aanbieding dan wel advertentie graag tegemoet. U kunt uw boot verkopen aan ons en wel op diverse manieren. Mocht u bijvoorbeeld erg mobiel zijn en heeft uw auto een aanhanger waar uw boot op past? Dan kunt u de boot bij ons komen afleveren in Leeuwarden. U begrijpt dat dit niet erg vaak voorkomt en dat u ook prima uw boot verkopen kunt vanuit de haven waar de boot voor anker ligt. Dan komen we waarschijnlijk wel eventjes een kijkje nemen, het kan immers om behoorlijk grote bedragen gaan. Wij willen uiteraard ook waar voor ons geld. Al met één blik weten we over het algemeen genoeg en zullen we met een hopelijk aantrekkelijk bod op de proppen weten te komen.

Een boot verkopen is via onze site een eenvoudige karwei

Over het algemeen kan alles digitaal worden afgerond en hoeven we niet eens uw boot te zien als u uw boot verkopen gaat. De beste methode om uw boot te verkopen is door ons een bericht te sturen. U vindt op de website bij “boot aanbieden” dit formulier. Hier kunt u onder andere de volgende gegevens doorgeven:

  • het merk en type van de boot
  • het type motor, type brandstof en de afmetingen zoals lengte en breedte
  • hebt u al een prijs in gedachte? Geeft u ons dan een prijsindicatie, dan kunnen we nog sneller laten weten of het iets voor ons is. Misschien bieden we zelfs wel meer dan u had verwacht!
  • uiteraard is het verstandig om ook uw contactgegevens en eventueel uw adresgegevens achter te laten voor een optimaal resultaat tijdens het boot verkopen.
  • ten slotte zijn beelden ook erg belangrijk. Maakt u dan een aantal foto’s van de buitenkant en het interieur en upload ze tijdens het invullen van dit formulier. U kunt ons maximaal 4 foto’s toesturen.

Dan gaan we kijken naar uw aanmelding van uw boot. Het verkopen dan beginnen nadat we u hebben laten weten wat ons bod is. Gaat u niet akkoord? Dan zijn we even goede vrienden. Gelukkig komt dit vrijwel nooit voor want u mag er wel vanuit gaan dat u bij ons een zeer aanlokkelijk bedrag zult krijgen. Wist u trouwens dat u ook diverse boten kunt kopen via de website? Dit spreekt ook wel een beetje voor zich want we gaan natuurlijk niet uw boot houden. Nadat het u gelukt is om uw boot te verkopen gaan we uw boot eventueel nog opknappen als dit nodig is. En anders maken we een advertentie aan en plaatsen uw boot direct op onze site. Als u graag wilt weten wie vervolgens de nieuwe eigenaar wordt, dan kunt u ons dat laten weten maar het kan zo zijn dat we de privacy van de koper in acht moeten nemen.

Hebt u hier nog vragen over? Neemt u dan snel contact met ons op

U leest het, uw boot verkopen was nog nooit zo voordelig en tevens eenvoudig om voor elkaar te krijgen. Hebt u toch nog vragen? Dan hopen we u snel te treffen. Schroom dan ook niet maar klim in de pen en stel ons alle vragen over het boot verkopen. U kunt ons uiteraard ook bellen, doet u dit wel tijdens kantooruren zodat u er zeker van kunt zijn snel iemand van de klantenservice aan de lijn te krijgen. Wist u trouwens dat u ook op een andere manier uw boot verkopen kunt aan ons? U hoeft namelijk niet al de gegevens door te geven zoals hierboven beschreven als u al ergens anders online een advertentie hebt geplaatst. Wil het op die site niet lukken? Probeert u het dan via ons, voordeligeboten.nl. U kunt de link van uw advertentie op diezelfde pagina invullen en vult u daaronder uw e-mailadres in. Dan komen we snel bij u terug voor een bod. Volgt u ons trouwens via Twitter als u op de hoogte wilt blijven van de voorwaarden van het boot verkopen, ons actuele assortiment aan boten en nog veel meer informatie over ons bedrijf. Ook kunt u online uw vragen stellen aan ons personeel door gebruik te maken van de ingebouwde chatfunctie. Tijdens kantooruren is er altijd iemand beschikbaar dus vraagt u maar raak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn