Een cursus keuren volgen zoals u dat wilt

Het volgen van een cursus keuren raden wij voor ieder bedrijf dat met bijvoorbeeld elektrische apparatuur of op hoge hoogtes werkt zeker aan. Als u met relatief gevaarlijke apparaten of in risicovolle situaties werkt, dan is het nodig dat uw medewerkers weten waar zij mee bezig zijn. Alleen op die manier kunt u hun veiligheid garanderen. Bij het bedrijf Ingenium bent u aan het juiste adres voor het volgen van een cursus keuren. Hier hebben zij inmiddels meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van keurmeester cursussen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  • NEN 3140
  • NEN 1010

De NEN 3140 zijn de cursussen die gericht zijn op het opleiden van keurmeesters voor elektrische apparatuur. De NEN 1010 cursussen onderwijzen de keurmeesters voor ladders, trappen en rolsteigers. Uiteraard is er een ruim aanbod aan opleidingen waar u uit kunt kiezen en het is dus zeker aan te raden om de website eens goed door te nemen om te zien welke cursus keuren het beste bij u, uw bedrijf en dus uw medewerkers past. Alle cursussen van Ingenium zijn intensief en to the point. Zij vinden het belangrijk dat men een vaardigheid ontwikkelt en dat staat dus ook altijd voorop.

Kies uw cursus uit en volg deze waar u dat wilt

Het kantoor van Ingenium is handig in het midden van Nederland geplaatst, maar een cursus keuren kan door het hele land plaatsvinden. Als u bijvoorbeeld speciale wensen heeft, dan loont het zeker om contact op te nemen met de medewerkers van Ingenium. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die zij u te bieden hebben. Ook op de website kunt u uiteraard terecht voor het vinden van voldoende informatie. Zo vindt u hier het volledige overzicht van het cursus keuren aanbod en natuurlijk is er de optie om u zich hier meteen in te schrijven. Dat zullen veel mensen erg prettig vinden, want tegenwoordig vindt er steeds meer online plaats. Zo kunt u bijvoorbeeld ook snel een mailtje sturen naar de medewerkers van Ingenium wanneer u een vraag heeft over het een of ander. U krijgt dan zo snel mogelijk een antwoord teruggestuurd. Wilt u bijvoorbeeld weten wat de bevoegdheid van de docenten is die de cursus keuren zullen geven? Dan kunnen de medewerkers u hier uiteraard meer over vertellen. Wij kunnen u nu al verklappen dat u er altijd vanuit kunt gaan dat de docent professioneel is en uiteraard vakkundige kennis heeft van het onderwerp waarover de cursus keuren gaat.

Schrijf u vandaag nog in

Het bedrijf Ingenium is de marktleider als het gaat om keurmeester cursussen. Er is geen beter bedrijf dan dit waar u voor kunt kiezen. Wij raden u dan ook zeker aan om gebruik te maken van hun aanbod en hier een cursus keuren uit te kiezen. Als u het lastig vindt om te bepalen wat u nu precies moet gaan volgen, dan helpen de medewerkers van het bedrijf u hier natuurlijk ook graag bij. Het is zeker een aanrader om eens rustig op de website te kijken naar wat zij op dit moment aan te bieden hebben. Aan de hand hiervan zult u zeker kunnen bepalen of het aanbod wel of niet bij u past. Het inschrijven voor een cursus keuren gaat overigens heel eenvoudig. U bent hier bijna geen tijd aan kwijt. Dat hoeft dus zeker geen reden te zijn om u tegen te houden. Een cursus keuren is daarnaast natuurlijk niet alleen voor mensen die in dienst zijn. Ook als zelfstandig ondernemer bent u van harte welkom. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn