Excel training voor ieder niveau

Maak je gebruik van Office? Dan heb je ongetwijfeld wel eens van Excel gehoord. Deze handige computerapplicatie wordt gebruikt om gegevens op te slaan, administratie bij te houden en formules uit te rekenen. Excel is voor bedrijven steeds belangrijker. Er is steeds meer digitale data, die op een goede manier verwerkt moet worden. Daarom is het voor jonge werknemers steeds belangrijker met Excel te werken. Wil jij ook leren omgaan met dit programma? Volg dan een Excel training bij Van Dijk Computeropleidingen. Deze instelling geeft verschillende soorten trainingen, voor ieder niveau:

  • Basistraining
  • Gevorderden training
  • Specialistische training

De basistraining omvat precies wat je zou verwachten: je leert alle basisfunctionaliteit van het programma. Aan het eind van deze Excel training begrijp je hoe de interface werkt, hoe je getallen moet optellen en zelfs hoe je eenvoudige formules uitvoert. Ook kun je simpele grafieken maken om je documenten extra aan te kleden. Je werkt bij deze training met een handig lesboek vol duidelijke oefeningen. De training voor gevorderden gaat een stap verder. Hier leer je meer over macro’s, draaitabellen en zoeken in je gegevens. Ook worden de grafieken en tabellen die je maakt steeds gecompliceerder. Zo kun jij aan iedereen laten zien dat je ervaring hebt met de applicatie! Tot slot zijn er ook specialistische trainingen, die met name incompany worden aangeboden. Tijdens een specialistische Excel training leren werknemers hoe ze bepaalde stappen in de applicatie moeten automatiseren. Welke stappen dit zijn, is afhankelijk van het werk dat gedaan moet worden. Dankzij een Excel training begrijp je in een handomdraai hoe het programma functioneert. Je begrijpt de software door en door en hoeft geen vragen meer te stellen. Voor meer informatie over de verschillende soorten trainingen ga je naar https://www.vandijkcomputeropleidingen.nl/excel-training/. Hier kom je te weten wanneer welke training wordt gegeven en wat de prijzen zijn.

Excel training: met de klas of voor jezelf

Een Excel training kan zowel klassikaal als individueel worden gegeven. Welke onderwijsvorm je kiest, is afhankelijk van de manier waarop je leert. Ben je geen fan van groepsopdrachten of overleg, dan is het individuele traject voor jou. Je krijgt dan persoonlijke begeleiding van een ervaren docent. Je leert zo de kneepjes van het vak en kunt snel stappen maken. Sommige mensen hebben juist behoefte aan een luisterend oor. Zij werken liever in groepsverband of delen hun ervaringen graag met anderen. Als je op deze manier leert, is het beter een klassikale Excel training te volgen. Deze vinden plaats op verschillende locaties in Nederland, op specifieke data. Ben je niet in de gelegenheid om de eerstvolgende cursus te volgen, dan heb je vaak binnen een paar weken alweer een herkansing! Wil je een Excel training organiseren voor je bedrijf, denk dan goed na over het type onderwijs dat je kiest. Veel werknemers zijn gebaat bij persoonlijke aandacht. Hierdoor leert iedereen individueel het programma kennen. Dit in tegenstelling tot het werken in een groep, waar vaak één individu het heft in handen neemt. Bepaal de onderwijsvorm die het best past binnen jouw organisatie!

Aanmelden voor een cursus

Je kunt je eenvoudig aanmelden voor een Excel training. Surf naar bovenstaande site, kies een cursus en bekijk de beschikbare data. Wil je meer informatie over een incompany training of een individueel traject? Neem dan contact op middels het contactformulier. Je krijgt dan snel een helder en compleet antwoord op je vraag. Van Dijk Computeropleidingen biedt ook cursussen aan in Word, PowerPoint en Outlook. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan staat de klantenservice altijd voor je klaar. Leer Microsoft Office door en door kennen met Van Dijk Computeropleidingen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn