Ga naar Transip.nl voor alles over Windows vps

Wilt u weten of u behalve Windows een vps ook kunt laten draaien op een ander besturingssysteem, dan zijn er de professionals van TransIP die u hier alles over kunnen vertellen. Op de website Transip.nl vindt u alle informatie die u nodig heeft om meer te weten te komen over het gebruik van bijvoorbeeld Windows icm vps. Waarom u voor deze diensten contact opneemt met deze firma? Dat is eigenlijk heel simpel. Ze bieden u namelijk de beste voorwaarden voor aantrekkelijke tarieven. Wilt u nou ook Windows op uw vps (laten) installeren, twijfel dan vooral niet om contact te zoeken met dit bedrijf. Kies bijvoorbeeld uit één van de onderstaande pakketten:

  • PureSSD X8
  • PureSSD X4
  • Pure SSD X1

Neem Windows vps af bij deze firma vanwege de vele voordelen

De moderne ondernemer van tegenwoordig is er maar druk mee. Het is vandaag de dag vele malen belangrijker om onderscheidend te zijn. Heel wat jaren geleden begon met een winkel in de woonplaats waarin hij of zij leefde. Dorpsgenoten wisten al snel van het bestaan af en kozen vaak deze winkel om hier bepaalde inkopen te gaan doen. Mijn opa was hier één van. Hij was een zeer professioneel schoenmaker. Hij wist alles over de pasvorm van schoenen voor de meest uiteenlopende voeten. Hij was echt een expert. In die tijd was er nog geen internet om bekendheid te genereren en op te vallen in de massa. Eigenlijk was er in die tijd ook nog niet echt sprake van een massa. Hij adverteerde ongetwijfeld weleens in kranten, maar daar bleef het dan ook bij. Toch was hij zeer succesvol en wisten mensen hem van heinde en verre te vinden. Hij moest het echt hebben van mond op mond reclame. Tegenwoordig shoppen mensen niet direct meer binnen het dorp of de stad waar ze wonen. Ze zoeken naar koopjes, de beste diensten voor de beste prijzen of de beste producten voor de beste prijzen. Daarvoor gebruikt men veelal het internet om te zien waar ze het beste terecht kunnen. Goed is tegenwoordig niet meer goed genoeg. Alles kan beter, sneller en effectiever. Het is daarom zaak dat u op z’n minst één website heeft. Heeft u meerdere sites binnen uw onderneming, dan zult u vast hebben gekozen voor een dedicated server om uw sites op te laten draaien. Dit is echter erg prijzig en misschien helemaal niet nodig. Er is in ieder geval een andere oplossing, namelijk door gebruik te maken van een vps. Bij een vps heb je heel veel in eigen handen. Windows en vps gaan ook erg goed samen. Overigens is het niet noodzakelijk om Windows voor uw vps geïnstalleerd te hebben. Behalve Windows, kan een vps ook worden gebruikt met andere besturingssystemen. U kunt behalve Windows voor u vps, dus ook gebruik maken van andere besturingssystemen. Het is zelfs heel gemakkelijk om te schakelen tussen deze systemen. Gebruikt u Windows voor uw vps en wilt u binnen één klik overgaan naar een ander besturingssysteem, dan kan dat. Hiervoor hoeft u niet eerst de computer uit te zetten en weer opnieuw op te starten.

Meerdere website op één vps

Een Windows server stelt u in staat in veel in eigen hand te hebben en te houden. U kunt probleemloos backups laten maken bijvoorbeeld. Het maakt ook niet uit hoeveel websites u wilt (laten) hosten. Wilt u nou meer inhoudelijke informatie verkrijgen over de mogelijkheden van zo’n private server, dan is het aan te bevelen om contact te zoeken met TransIP.nl. Hier kunt u diensten afnemen en pakketten aanschaffen, zodat u probleemloos en zo effectief mogelijk uw bedrijf kunt runnen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn