Geniet van de voordelen van vast mobiel integratie

Voicedata - Vast mobiel integratieHoewel velen niet precies zullen weten hoe het werkt of dat het überhaupt een mogelijkheid is om hiervoor te kiezen is vast mobiel integratie in veel bedrijven een zeer handige toevoeging aan de reeds bestaande telefoonnetwerken. Door gebruik te maken van vast mobiel integratie is het mogelijk om uw vaste telefoonnetwerk aan te sluiten op het mobiele netwerk, of juist de mobiele telefoon aan te sluiten op het vaste telefoonnetwerk. Als u besluit om te kiezen voor vast mobiel integratie kunt u dus handig gebruik maken van alles voordelen die dit u kan bieden. Zo is het mogelijk om een nummer te gebruiken voor zowel de vaste telefoon als een mobiele telefoon. Hierdoor bent u, waar u ook bent, op elk moment van de dag bereikbaar op hetzelfde nummer. Het is bovendien ook mogelijk om gebruik te maken van intern bellen via de mobiele telefoon. Het is met vast mobiel integratie dus een fluitje van een cent om iedereen binnen het bedrijf onderling te verbinden via meerdere toestellen. Het blijkt dat een uitstekende onderlinge verbinding tussen de verschillende medewerkers van een bedrijf veel tijd en dus ook veel geld kan besparen. Het loont daarom zeker om eens een kijkje te nemen op de site Voicedata.nl om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen als het over vast mobiel integratie gaat. Naast deze mogelijkheden kunnen wij u overigens nog veel meer bieden als het gaat om diverse zaken die met telefonie en zakelijk internet te maken hebben. Er kleven nog vele andere voordelen aan het gebruiken van vast mobiel integratie. Zo ervaren veel mensen die een bedrijf hebben het als zeer handig dat alle mobiele en vaste telefoon kosten aan elkaar gekoppeld zijn. Hierdoor krijgt u maar één factuur en is het dus een stuk overzichtelijker. Het is ook mogelijk om bepaalde nummers te blokkeren zodat u uitermate goede controle heeft over het telefoongebruik van uw medewerkers. Daarnaast bespaart het ergernis bij veel klanten omdat één nummer onthouden na de installatie genoeg is. Altijd bereikbaar zijn is in veel bedrijfstakken zeer belangrijk, kies daarom voor vast mobiel integratie of één van de andere diensten die wij u kunnen bieden en zorg er voor dat u nooit meer belangrijke oproepen mist.

Bespaar door vast mobiel integratie

Omdat u per medewerker of per groep medewerkers in kan stellen welke nummers wel en niet gebeld kunnen worden kunt u soms veel geld besparen. Ook is het zo dat u maximaal inzicht heeft in het belgedrag van uw werknemers door vast mobiel integratie. Hoewel het installeren van alle benodigde functies in het belnetwerk en het aanschaffen van bepaalde apparaten uiteraard een kleine investering vergt is het daarna vaak een stuk goedkoper. Bespaar dus geld door te kiezen voor alle voordelen die vast mobiel integratie u of uw bedrijf kunnen bieden. Het is ook zeer handig dat de normale functionaliteiten van een telefoonnetwerk behouden blijven als u besluit om te kiezen voor de extra diensten die wij u kunnen bieden. Het gaat dus niet ten koste van de bestaande mogelijkheden maar zorgt er alleen maar voor dat er meer mogelijk is dan nu het geval is. Een andere zeer handige functionaliteit van vast mobiel integratie is dat er voor kan worden gekozen om gebruik te maken van één voicemail box waar meerdere mensen toegang tot kunnen krijgen. Hierdoor kan iedereen op de hoogte blijven van de gemiste oproepen en mist u nooit belangrijke boodschappen van klanten of leveranciers. Hieronder volgt nog even kort en overzichtelijk enkele van de voordelen die vast mobiel integratie u kunnen gaan bieden:

  • Bereikbaar op mobiel en vaste telefoon met hetzelfde nummer
  • Slechts één factuur, dus een optimaal overzicht
  • Mogelijkheid tot blokkeren nummers
  • Toegang tot voicemail box door meerdere mensen

Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen die deze functie u op kunnen leveren. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk, afhankelijk van de provider die u kiest, om onderling gratis te bellen. Via vast mobiel integratie kunt u dan dus via uw mobiel gratis telefoneren met anderen bij uw bedrijf. Dit is zeer handig en kan zeker wat geld besparen. Daarnaast is het ook mogelijk om met de vaste telefoon te bellen via uw mobiele netwerk, zodat u met uw mobiele nummer mensen kan bellen.

Kies voor een betrouwbare partner bij de installatie

Omdat het installeren en alles apparatuur gereed maken voor vast mobiel integratie en precies klusje is kunnen wij u hierbij helpen. Wij houden uiteraard rekening met de persoonlijke wensen die u heeft, dus u kunt er zeker van zijn dat alles wat wij doen aansluit bij wat u wilt. Wij werken met meerdere providers samen en kunnen u daardoor het voor u meest voordelige abonnement afsluiten als u besluit te kiezen voor vast mobiel integratie. Wij helpen u dus zoveel mogelijk om geld te besparen op telefoonkosten en om de bereikbaarheid van zowel u als uw bedrijf optimaal te maken. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die vast mobiel integratie kan bieden neem dan gerust een kijkje op onze website. Hier kunt u ook ons nummer vinden of ons via de email of de website zelf benaderen. Wij helpen u graag uw telefoonsituatie compleet te vernieuwen en te verbeteren. Uiteraard zijn de prijzen die wij hierbij hanteren zeer scherp, waardoor u bij ons nooit teveel hoeft te betalen voor de diensten die wij leveren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn