Geniet van het schitterende Afrika met een safari in Kenia

Een vakantie plannen is soms heel gemakkelijk, omdat je precies weet waar je naar toe wilt. Dan is het enkel een kwestie van heel gericht zoeken op de bestemming van je keuze. Dit is net zo gemakkelijk als eten kopen terwijl je precies weet wat je wilt eten. Dan kun je in 5 minuten de supermarkt door, want je weet precies welke ingrediënten je nodig hebt en waar je moet zijn om ze te kopen. Maar als je niet weet wat je wilt eten en je bent in de supermarkt, dan loop je soms minuten lang te dwalen omdat je maar niet kunt ontdekken wat je nu wilt eten. Het is net zo met vakanties, als je namelijk weet waar je naar toe wilt, dan kun je heel gericht zoeken op de juiste websites en dan kun je al vrij snel een vakantie boeken. Als je echter nog niet weet wat je wilt gaan doen, dan kun je in principe het hele internet afzoeken en alle verschillende reisorganisaties raadplegen voor een vakantie, want alles is immers mogelijk. Als je ook in die laatste situatie zit, dan is deze tekst er om je te voorzien van een goede inspiratiebron. De kans is groot dat je niet weet wat je wilt doen, omdat je al zo vaak naar een strand bent geweest. Griekenland, Spanje, Italië, Bulgarije, je hebt het al zo vaak gedaan. Je moet eigenlijk eens iets totaal anders doen. Daarom kun je ook geen vakantie vinden, want je zit vast in het zelfde denkpatroon. Je kijkt rond voor strandvakantie en kunt natuurlijk niets vinden, want ze zijn vergelijkbaar met alle strandvakantie die je al hebt gehad. Het is daarom een idee om te kiezen voor een safari in Kenia. Een safari in Kenia is alles behalve een standaard strandvakantie. Het is net alsof je in de supermarkt na lang zoeken eindelijk eens iets anders vindt dan pasta of rijst. Een safari in Kenia is altijd een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Mocht je nog steeds in de twijfelfase zitten en wordt je nog altijd aangetrokken tot de veiligheid van je comfortzone met betrekking tot een strandvakantie, lees dan snel verder. Hieronder vind je namelijk vele mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken tijdens een safari in Kenia. Je kunt er een schitterende en veelzijdige rondreis van maken, zowel in je eentje als met een groep.

De verschillende mogelijkheden tijdens een safari in Kenia

Met een safari in Kenia heb je nogal wat opties. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Masai Mara. Hier vind je een enorme hoeveelheid Afrikaans wild bij elkaar. Als je al onder de indruk was in de dierentuin, dan kijk je hier helemaal je ogen uit. En dat allemaal terwijl de dieren zich in hun natuurlijke omgeving bevinden.  Je kunt hier bijvoorbeeld de volgende dieren bekijken:

  • Zebra’s
  • Olifanten
  • Gnoes
  • Hyena’s
  • Leeuwen
  • Giraffen

En natuurlijk nog vele andere diersoorten. Verder kun je ook naar de schitterende meren van Great Rift Valley. De architectuur van de natuur is hier geweldig. Het is dan ook een waar genot om de meren te bekijken. Tevens vind je hier weer dieren die gebruik maken van het water om te baden of te drinken. Met deze twee excursies heb je al een al schitterende safari in Kenia te pakken. Maar je kunt natuurlijk nog meer doen in Kenia. Wat dacht je bijvoorbeeld van het beklimmen (of deels beklimmen) van de beroemde berg de Kilimanjaro? De berg is al een uitermate indrukwekkend schouwspel zonder dat je de berg beklimt, maar als je de berg ook nog eens beklimt, dan heb je én een goed verhaal én geweldige foto’s als je terugkeert van je safari in Kenia. Als olifantenliefhebber kun je je hartophalen bij het Amboselie park. Hier vind je namelijk de grootste olifanten concentratie van heel Afrika en daarmee ook de gehele wereld. Als je tijdens het juiste moment een safari in Kenia boekt, dan kun je tijdens deze safari in Kenia ook de Great Migration bekijken. Dit is het moment waarop duizenden gnoes en zebra’s van de Serengeti in Tanzania naar de Masai Mara in Kenia trekken. Dit schouwspel zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Het is ook het beste om hier geen foto’s te maken, of ieder geval enkel een paar, want het mooiste is om gewoon het mooiste om je hier over te geven aan het schouwspel.

Waar kan ik een safari in Kenia boeken?

Een safari in Kenia kun je heel gemakkelijk boeken via de website avtours.nl. Je kunt deelnemen aan een groepstoer, maar je kunt ook je individuele safari in Kenia samenstellen. Het is dus maar net wat je zelf wilt. Een safari in Kenia kun je eenvoudig via deze Nederlandse organisatie boeken. Het is dan ook handig om een safari in Kenia te boeken bij deze website, zodat je zeker weet dat je de beste service ontvangt. Tevens weten ze bij avtours.nl alle goede plekken in Kenia te vinden en hebben ze de juiste connecties in Kenia. Op deze manier weet je zeker dat je altijd goed en vertrouwd in het land kunt rondreizen wanneer je een safari in Kenia boekt via avtours.nl. Een safari in Kenia is dan ook een ideale manier om de routine van zon, zee en strandvakanties te doorbreken. Kies dus voor een safari in Kenia via de professionele zorg van avtours.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn