Golfen en ontspannen doe je in en nabij golfhotel ’t Kruisselt

Als je een potje wilt golfen, dan moet je dat uiteraard doen op een golfbaan. Het is dan ook maar de vraag of er bij jou in de buurt ergens een mooie golfbaan is. Als dit niet het geval is, dan zal je de auto moeten pakken om naar een mooie golfbaan te rijden. Omdat je het liefst graag op ontspannen wijze wilt kunnen golfen, wil je liever niet op tijd zitten. Op dezelfde dag heen en weer rijden voor 1 potje golfen is dan ook niet de beste optie. Hoe verder je weg moet, des te minder geschikt deze optie is. Als je een half uurtje moet rijden is er niets aan de hand, maar in dat geval kun je wel spreken over ene golfbaan in de buurt. Maar als je in Twente wilt golfen en vanuit Limburg moet komen, dan is heen en weer rijden geen optie. Het is ook gewoon fijn als je na de golfsessie gewoon kunt ontspannen door bijvoorbeeld even lekker te eten en wat te drinken. Als je dan meteen weer door moet naar huis, dan doe je het ontspannende effect van het golfen meteen weer teniet. Daarom is het een heel goed idee om gewoon een mooi golfhotel te boeken. Een golfhotel is niets anders dan een hotel in de buurt van de golfbaan die is ingericht met het oog op het huisvesten van golfers. Dat betekent dat je in een golfhotel een grote kans hebt om medegolfers tegen te komen. Je bevindt je dus onder gelijkgestemde mensen. Dat is uiteraard wel zo prettig. Als je dan terug komt in het golfhotel na een partijtje golfen, dan kom je misschien ook mensen tegen die je op de golfbaan misschien ook hebt gezien en een gesprekje is dan zo aangeknoopt. Je hebt immers sowieso 1 gemeenschappelijke interesse. Een golfhotel is dan ook perfect voor liefhebbers van golfers. Je kunt wat dat betreft prima terecht bij Hotel ’t kruisselt. Dit golfhotel heeft ook verschillende golfarrangementen. Dus het is makkelijk om een volledige vakantie te boeken via 1 van deze arrangementen in dit golfhotel. Dit hoeft uiteraard niet en het is ook zeker mogelijk om gewoon een kamer te boeken. Tevens is het niet noodzakelijk om te golfen als je dit golfhotel bezoekt. Hotel ’t kruisselt bevindt zich midden in de Twentse natuur en is een ideale uitvalsbasis voor leuke wandelingen of fietstochten door de natuur. 

Ontdek het golfhotel via de website kruisselt.nl

Als je meer wilt weten over dit hotel en de verschillende arrangementen waar je uit kunt kiezen, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de website van kruisselt.nl. Je vindt op de site bijvoorbeeld ook een overzicht van alle faciliteiten waar jij als gast gebruik van kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan faciliteiten als: 

  • Huiskamer met gashaard
  • Tuinterras op het zuiden
  • Overdekt zwembad

Het hotel zelf biedt dus de nodige luxe en comfort en rondom het hotel vind je de golfbaan, zodat je naar hartenlust je hobby/sport kunt beoefenen. 

Boek een kamer bij Hotel ’t kruisselt

Je kunt via de site meteen een kamer boeken voor de periode wanneer jij langs wilt komen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn