Goud verkopen bij de Tijd

Wilt u uw goud verkopen? Dan is de Tijd helemaal het juiste adres om dit te doen. Wij zijn een familiebedrijf dat van vader op zoon werd doorgegeven. Wij hebben passie voor het vak en dat voelt en ziet u aan ons bijzondere assortiment. Heeft u oude sieraden of misschien klokwerken waar goud in verwerkt zit? Dan kunt u dat allemaal bij ons brengen en dat kunnen wij dat goud gebruiken. Het is wel erg prettig als u de mogelijkheid heeft om wat geld te krijgen voor het goud dat in items verwerkt zit die u niet meer gebruikt. Dat zal ook de reden zijn dat veel mensen kiezen voor goud verkopen bij de Tijd. Wij betalen u wanneer u goud verkopen zou bij ons altijd uit in contant geld. Voor ons maakt het niet uit wat voor goud u wilt aanbieden. Het kan om allerlei soorten goud gaan. Goud is een kostbaar materiaal dat best wel wat waard is. Hoeveel uw goud waard is, ligt aan de hoeveelheid goud. De waarde van goud wordt gemeten in karaat. U kunt bij ons alles inleveren. Goud verkopen doet u hier omdat u dan zeker weet dat u het juiste bedrag krijgt voor het goud dat u heeft. Het kan gaan om allerlei zaken zoals oorbellen die u niet meer draagt, ringen, armbanden, kettingen en natuurlijk de klokwerken die zo even al kort werden genoemd. Wij werken met weegschalen. Daarom weet u altijd zeker dat u het juiste goud in huis haalt. Op onze website kunt u er de goudkoers op naslaan. Zo doen wij er alles aan om u een goede prijs te garanderen. Goud verkopen bij de Tijd is een zeer verstandige keuze. U kunt rekenen op een aantal zaken die niet mogen ontbreken wanneer u goud verkopen wilt en dat zijn:

  • een professionele en volstrekt eerlijke taxatie is waar u op kunt rekenen
  • op onze website vindt u de goudkoers van de dag die u na kunt kijken
  • wij bieden altijd de beste en eerlijkste prijs voor het goud dat u aanbiedt
  • u wordt altijd direct contant uitbetaald na het inleveren van goud
  • wij rekenen nergens verborgen kosten; u krijgt dus wat uw goud waard is

Goud verkopen voor geld

Goud verkopen voor geld. Het klinkt veel mensen terecht goed in de oren. Iedereen heeft wel wat oude sieraden die niet meer worden gedragen. Op het moment dat u ook sieraden heeft die niet meer worden gedragen en u wilt dit goud verkopen, neem dan eens contact op met de Tijd. Wij doen een honderd procent eerlijke taxatie voor u. Dat doen wij graag en op ieder moment dat het u uitkomt. Met onze weegschalen kunnen wij direct zien wat uw goud waard is en wat u nog voor het goud zou kunnen krijgen. Wij hebben de voordelen van goud verkopen al op een rijtje gezet maar we zullen de belangrijkste voordelen nu nog wat nader toelichten. Het is namelijk van het grootste belang dat wanneer u goud verkopen gaat u kiest voor een professioneel bedrijf. Een taxatie is geen natte vinger werk maar iets wat met grote zorg moet worden gedaan. Sommige taxatie bureaus rekenen extra kosten en dat is onzin. Bij ons krijgt u precies wat uw goud waard is. Dat is iets waar u op moet kunnen rekenen en waar u bij ons ook op kunt rekenen. De mensen die de taxatie van uw goud uitvoeren heten taxateurs. Zij hebben de kennis is huis die u nodig heeft om te weten hoeveel uw goud precies waard is. Goud verkopen doet u niet zomaar overal, maar u doet dat bij ons! Kies voor professionaliteit, zekerheid en de beste prijs voor uw geld. Veel mensen vinden het heel erg prettig om contact te krijgen uitbetaald wanneer ze goud verkopen maar op zich is dat helemaal niet nodig. U kunt ook worden uitbetaald in via de bank. Maar net wat u het meest prettig vindt. Sieraden die u graag draagt zult u niet snel willen verkopen, maar er zijn vaak ook items waarin goud verwerkt zit en dat kan u soms nog best wel een heel leuk bedrag opleveren. Kom erachter wat uw goud precies waard is en dan weet u wat u in huis haalt. Niet alleen kunt u bij de Tijd terecht voor goud verkopen. Ook bieden wij allerlei andere diensten aan.

De Tijd; mogelijkheden

De Tijd is een hele bijzondere juwelier waar uw wensen centraal staan. Wij streven dan ook naar de perfecte diensten en de gewenste hulp op het moment dat u daar om verlegen zit. U kunt online uw bestelling plaatsen wanneer u graag sieraden wilt kopen. Onze webwinkel laat duidelijk zien wat wij allemaal te bieden hebben en steeds meer mensen kiezen voor onze geweldig mooie sieraden Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar gouden ringen dan kunt u ook eens langskomen om de ringen met eigen ogen te bekijken. U kunt daarvoor van te voren even een afspraak maken of gewoon spontaan eens langwippen in de winkel om ons waanzinnige assortiment eens met eigen ogen te bekijken. Steeds meer mensen kiezen voor onze geweldige sieraden. Wij richten ons tevens op costum made sieraden. Dat betekent dat u als u een bepaald model sieraad zoekt wij dit voor u kunnen maken. In het geval van goud verkopen kunt u rekenen op het beste bedrag.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn