Help je administratie weer op orde dankzij een accountant nabij Utrecht

Als je toevallig net als zzp’er een bedrijfje hebt opgestart, dan ben je er vast al achter gekomen dat niet alle taken even leuk zijn. Als je een product op de markt hebt gebracht en dit product bent gaan verkopen, dan is het hele proces rondom het produceren en aan de man brengen van het product uiteraard erg leuk. Zodra de verkoop eenmaal begint te lopen, dan ben je een gelukkig man. Maar op het moment dat verkoop inderdaad begint te lopen, dan komt ook de administratie op gang. Je had al een administratie met al je uitgaven en kosten en daar komen nu ook weer inkomsten bij. Je hebt dus vrij snel te maken met de bekende debiteuren en crediteuren. Al die cijfertjes zetten zichzelf natuurlijk niet in de juiste kolom. Dus je moet orde scheppen in al die verschillende getallen. Dat betekent dat je je bezig moet gaan houden met de boekhouding. Maar in tegenstelling tot het maken of verkopen van producten, is het bijhouden van de administratie alleen maar leuk voor een accountant. De gemiddelde mens is echter geen accountant nabij Utrecht en de meeste houden ook niet van rekenen en cijfers. Daarom zijn er nog altijd mensen die het Bijbelverhaal waarschijnlijker vinden dan het wetenschappelijke verhaal, want de Bijbel is een verhaal dat je kunt bevatten. Het ‘verhaal’ rondom de Big Bang daarentegen is vooral een verhaal van wiskunde, cijfers, ingewikkelde formules en hogere natuurkunde. Dat is een taal die wij normale mensen niet spreken en dus achten sommige mensen dat natuurwetenschappelijke verhaal minder waarschijnlijk. Een accountant nabij Utrecht heeft de wereld leren bekijken door de lens van cijfers. Hij of zij zal de Big Bang misschien nog net niet begrijpen, maar hij of zij begrijpt je onderneming wel door alles te vertalen naar een overzichtelijke boekhouding waar de cijfers ook allemaal op de juiste plek staan. Daarnaast kan een accountant nabij Utrecht ook meteen via de cijfers zien hoe jouw bedrijf er voor staat. Je hebt misschien voor jezelf een mooi verhaal gecreëerd op basis van de producten die als warme broodjes over de toonbank vliegen. Misschien heb je het idee dat alles helemaal goed gaat vanwege de vele positieve recensies. Ook dat zijn immers weer verhalen die je direct kunt begrijpen en waar je een zekere positiviteit uit kunt halen. Maar al die verhalen zijn uiteindelijk slechts verhalen. De feiten haal je uit de boekhouding en op basis van die feiten alleen kun je weten hoe het er nu echt voor staat met jouw onderneming. Daarom is het belangrijk dat je de boekhouding goed bijhoudt. Aangezien dat niet altijd een even leuke taak is en aangezien deze taak ook best wel veel tijd kan absorberen, kun je dus een beroep doen op de accountant nabij Utrecht.

Voor een goede accountant nabij Utrecht kies je voor NBC De Haas Van de Goor & Partners

Als je op zoek bent naar een goede accountant nabij Utrecht, dan kun je een beroep doen op NBC De Haas Van de Goor & Partners. De accountant nabij Utrecht van dit kantoor kan jouw helpen om de administratie op orde te brengen, maar hij of zij kan ook gewoon de administratie van je overnemen. Je kunt in ieder geval bij deze accountant nabij Utrecht terecht als je gebruik wilt maken van de volgende diensten:

  • Accountancy
  • Administratieve
  • Fiscale dienstverlening
  • Salarisverwerking

Kijk snel op de site voor meer informatie

Mocht je meer willen weten over NBC De Haas Van de Goor & Partners, dan kun je in eerste instantie natuurlijk altijd even een kijkje nemen op de website van nbchgp.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn