Het ETA aanvragen voor Canada

eta-aanvragen - eta aanvragen voor canadaWist je dat het vanaf 15 maart 2016 verplicht is om een ETA, oftewel een Electronic Travel Authorization, aan te vragen voordat u naar Canada gaat? Via het Visa Waiver programma waar Nederland onder valt in Canada is het nu nodig om een elektronisch paspoort te hebben wanneer je naar dit land op vakantie gaat. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar dit is het absoluut niet. Het ETA aanvragen voor Canada doe je via de website eTA Canada. Zij zijn gespecialiseerd in het aanvragen van het elektronische paspoort. Daarnaast vind je op de website uitgebreide informatie over dit onderwerp en ben je dus voor je het weet op de hoogte van alles wat je moet weten op het gebied van ETA aanvragen voor Canada.

  • Kosten
  • Betaling
  • Geldigheid
  • Aanvraagperiode

Er zijn een aantal dingen belangrijk voor het ETA aanvragen voor Canada. Ten eerste moet je het aanvragen voor het paspoort waarmee je ook daadwerkelijk naar dit land gaat reizen. Heb jij voordat je op reis gaat een nieuw paspoort nodig? Zorg er dan voor dat je deze eerst hebt voordat je het ETA aanvraagt. Vraag je geen toestemming aan om het land binnen te mogen of doe je dit te laat? Dan mag je Canada niet in en word je dus geweigerd op het vliegveld.

ETA aanvragen voor Canada, minimaal vier weken van tevoren

Je reis naar Canada plan je natuurlijk ruim van tevoren in. Het is tenslotte niet goedkoop om naar deze bestemming te vliegen en dus wil je goed voorbereid zijn. Of je nu wel of niet al je ticket geboekt hebt, je moet het ETA aanvragen voor Canada minimaal vier weken van tevoren doen. Vervolgens is het elektronisch paspoort vijf jaar geldig of tot het einde van de geldigheid van je paspoort. Verloopt deze eerder dan de vijf jaar die het geldig is? Dan zul je toch opnieuw een aanvraag moeten indienen voor je nieuwe paspoort. Ben je te laat met het ETA aanvragen voor Canada of heb je pas heel laat van tevoren besloten dat je naar dit land toe gaat? Dan kun je een spoedvisum aanvragen via de Canadese ambassade. Dit duurt enkele dagen en is dus mogelijk wanneer je zeer kort van tevoren je vlucht boekt of wanneer je geen toestemming gekregen hebt. Vaak is hier een goede reden voor, maar ze bekijken jouw zaak uiteraard opnieuw wanneer je hierom vraagt.

Vandaag nog jouw ETA aanvragen voor Canada

Heb jij net je tickets geboekt of ben je van plan om dat te gaan doen? Dan doe je dit via de website eTA Canada. Hier vind je uitgebreide informatie die je zeker nodig zult hebben. Zo bieden ze een Nederlandstalige handleiding aan die het ETA aanvragen voor Canada een stuk makkelijker zal maken. Daarnaast kun je hier ook meer lezen over de mogelijkheid om niet alleen met creditcard te betalen, maar ook met iDeal. Bij veel landen waar je een visum nodig hebt om naar binnen te kunnen, kun je deze alleen betalen met creditcard. Bij eTA Canada heb je dat probleem niet. Het kost je $ 7,- om het visum aan te vragen. Het ETA aanvragen voor Canada is volledig in het Engels, maar uiteraard kun je er met gemak de Nederlandstalige handleiding bijhouden. Op die manier is het een fluitje van een cent om het elektronisch paspoort aan te vragen en om zo in orde te maken dat jij zonder problemen naar dit prachtige land kunt. Als alles in orde is kan de pret echt gaan beginnen! Doe je aanvraag dus vandaag nog!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn