Het merk Jollein

Villa-vrolijk - JolleinJollein maakt producten die speciaal zijn ontwikkeld voor kinderen en baby’s. Jollein is een modemerk dat zich naast kleding ook richt op diverse andere artikelen voor de allerkleinsten. Sinds 1973 is Smits Assen BV, onder de naam Jollein, actief in het ontwerp en de productie van babykamertextiel en –accessoires. Elk jaar verschijnen nieuwe collecties die een prachtige aanvulling zijn op het al bestaande arsenaal. Een aantal belangrijke producten van Jollein zijn:

  • wiegdekens
  • wieglakens
  • washandjes en handdoeken
  • lampen
  • omslagdoeken

Een wiegdeken wordt in de wieg geplaatst om de baby een veilig en comfortabel gevoel te geven. De deken wordt gespreid over de volledige wieg waardoor de baby altijd een stukje deken tegen de huid voelt. Dit geeft de kleine een fijn en warm gevoel. Zorg ervoor dat het kind genoeg ruimte heeft om te bewegen en te ademen. Jollein heeft diverse verschillende soorten wiegdekens in diverse materialen. Een veelgebruikt materiaal is katoen omdat het fijn aanvoelt en van goede kwaliteit is. Bovendien ademt dit materiaal en neemt het veel vocht op. De baby ligt zo altijd lekker droog en fris. Er zijn ook diverse wieglakens te verkrijgen. Dit laken wordt om het matras heen gewikkeld zodat het niet kan schuiven en de baby lekker ligt. Een moderne variant van het wieglaken is het hoeslaken. De oude lakens worden echter nog veel gebruikt bij het opmaken van de wieg. Wanneer de kleine uit de wieg komt en voorzichtig gewassen wordt zijn washandjes en handdoeken natuurlijk onmisbaar. Deze zijn gemaakt van zacht materiaal waar de baby zich niet aan kan schuren of irriteren. Ze komen in allerlei soorten en maten en in veel leuke patroontjes. Vaak zul je zien dat je baby een favoriet washandje heeft vanwege de mooie en speelse kleuren. Jollein houdt zich niet alleen maar bezig met artikelen voor de baby zelf. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de lampen uit de collectie. De meeste lampen zijn kleurrijk en hebben bewegende onderdelen. Dit is voor de pasgeborene erg leuk en fascinerend om naar te kijken. Draai niet een te felle lamp in deze lampenkappen, het licht moet aangenaam blijven. Tot slot zijn er ook omslagdoeken. Wanneer het kind vervoerd moet worden is een omslagdoek ideaal. Het kind blijft lekker warm en voelt zich veilig. De kleine kan zo moeiteloos worden meegenomen naar bijvoorbeeld opa en oma die in de woonkamer zitten te wachten. Jollein maakt al deze producten op een verantwoorde manier en met de meest gemotiveerde medewerkers.

De service van Jollein

De service van Jollein is uitstekend. In de eerste plaats worden alle producten gemaakt van het beste materiaal en erg zorgvuldig in elkaar gezet. Je ziet daardoor zelden een product dat niet juist is afgemaakt of gebreken vertoond. De hoogste eisen worden gesteld in de eigen kwaliteitscontroles waardoor je van Jollein niks anders mag verwachten dan de allerbeste kwaliteit. Kwaliteit is iets wat je sowieso terugziet in elk artikel van Jollein. Niet alleen is ontwerp tot in de puntjes verzorgd, zodat niemand zich aan de producten kan bezeren, ook wordt er rekening gehouden met de verschillende stijlen en kleurcombinaties die men reeds in huis kan hebben. Er zijn een enorme hoeveelheid patronen en kleuren te koop, geschikt voor iedere huiskamer. Voor ieder is er dus wat wils! De meeste producten die in aanraking komen met water zijn bovendien hydrofiel. Dit wil zeggen dat ze een aantal belangrijke eigenschappen hebben. De producten waar het om gaat, zoals washandjes, handdoeken of luiers, zijn:

  • super absorberend
  • makkelijk te wassen
  • sneldrogend

Door gebruik te maken van hydrofiele stoffen blijven deze artikelen bovendien lang goed en zijn ze zacht en ademend. Ondanks al deze kwaliteit komt het natuurlijk wel eens voor dat een product voortijdig kapot gaat of kapot scheurt. Bij Jollein is dat geen enkel probleem. Wanneer je teruggaat naar de winkel waar je het artikel hebt gekocht dan heb je binnen mum van tijd een nieuw product of het aankoopbedrag retour. Jollein zorgt er persoonlijk voor dat veel van de verkopers die met hen in zee gaat zich houden aan deze retourregels. Hierdoor kan een goede garantie aangeboden worden op elk product dat wordt verkocht. Vergeet nooit de bon mee te nemen als je gaat ruilen! Zonder bon is er namelijk geen bewijs van aankoop en kan Jollein of de lokale verkoper onmogelijk akkoord gaan met een teruggave van het aankoopbedrag of met het vervangen van het beschadigde product.

Aanbieders en bestellen

Jollein wordt verkocht bij onafhankelijke aanbieders. Een van deze aanbieders is bijvoorbeeld Villa Vrolijk. Villa Vrolijk heeft de beste kinderkleding en producten voor een “kids lifestyle”. Op de website http://www.villa-vrolijk.nl/ vind je talloze verschillende producten. Niet alleen wiegdekens en washandjes, maar nog meer veel. Wat dacht je bijvoorbeeld van klamboes, trappelzakken, zitmeubeltjes, voedingskussens, dekbedovertrekken of opbergmanden. De producten zijn snel in huis en er kan gemakkelijk betaald worden. Je kunt niet alleen betalen met IDeal, maar ook op diverse andere manieren die ook erg aantrekkelijk zijn voor internationale klanten. Ook is op de website eenvoudig contact te maken met het bedrijf. Zowel het telefoonnummer van de afhaalbalie en het e-mailadres zijn makkelijk te vinden. Het bedrijf bevindt zich iets buiten Leeuwarden; een directe route is ook op de website te vinden. Wanneer je iets bestelt krijg je ook meteen meer informatie over het retourneren en de algemene voorwaarden. Wacht dus niet langer en koop vandaag nog de leukste Jollein producten voor jouw baby! Heel veel plezier!

Meer van Villa-vrolijk.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn