Hier kunt u een ander kantooradres aanvragen

Er zijn maar al teveel ondernemers die het geen prettig idee vinden om hun privé-adres te moeten gebruiken als kantooradres. Dit is heel begrijpelijk. Je moet dit adres immers op diverse plekken vermelden, zoals op je website, op offertes en facturen. Bovendien is het te zien bij je inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Bij Easy Start Office kun je echter een zogeheten virtueel kantoor huren, waardoor je hun adres (in Amsterdam of Rotterdam) kunt gebruiken als inschrijfadres bij de Kamer van Koophandel, en dus als kantooradres. Op die manier ziet niemand waar je woont, en blijft je privé-adres dus ook echt volledig privé. Een heel prettig idee voor wie daar met zijn hele gezin woont. Een virtueel kantoor huren bij Easy Start Office kan al vanaf een bedrag van €59 per maand (1 maand opzegtermijn). Voor dat bedrag heb je een zogeheten virtueel kantoor, en zit jouw bedrijf dus in feite gevestigd op het adres van Easy Start Office. Ze hebben kantoren in zowel Amsterdam als Rotterdam, dus je kunt zelf kiezen waar je het liefst gevestigd wilt zitten. Beide locaties zijn gevestigd op zeer toonaangevende en professioneel ogende adressen, wat er natuurlijk heel mooi uitziet op jouw facturen. En als je bij Easy Start Office dat kantooradres huurt, dan kun je ook gebruik maken van de wekelijkse Post Scan Service. Dit wil zeggen dat je de mogelijkheid hebt je post te laten doorsturen. Je kunt dit zowel fysiek als digitaal laten doen, het is maar net wat jouw voorkeur heeft. Als je toch al van plan bent alle administratie digitaal te doen dan kun je natuurlijk net zo goed je post laten inscannen.

Een kantooradres plus flexwerken in Amsterdam of Rotterdam

Bij Easy Start Office bieden ze je naast het huren van een kantooradres ook de optie tot flexwerken. Dit is een service waar veel ondernemers dankbaar gebruik van maken. Als je namelijk vanuit huis werkt en de virtuele werkplek puur huurt zodat je deze kunt vermelden op je facturen, dan wil je misschien ook wel eens een klant uitnodigen voor een overleg. Dit kun je doen op de locaties van Easy Start Office. Daar hebben ze diverse opties voor flexwerken, namelijk:

  • Diverse ergonomische bureaus en bureaustoelen
  • Gezellige zitjes voor overleg in kleine groepen
  • Mooi ingerichte vergaderzalen voor overleg met grotere groepen

Als je gebruik wilt maken van zowel het kantooradres als de optie tot flexwerken dan kun je dat bij Easy Start Office zowel parttime als fulltime doen. De tarieven voor beide opties (inclusief uiteraard het virtuele kantoor) vindt je op hun website. 

Waarom kiezen voor een virtueel kantoor?

Een virtueel kantoor huren doen de meeste ondernemers zodat ze hun kantooradres kunnen wijzigen en niet langer hun privé-adres hoeven te gebruiken. Daarnaast ogen de adressen van Easy Start Office nu eenmaal een stuk professioneler. Als je zelf in een klein dorpje woont, of je vindt je straatnaam niet zo mooi klinken, dan zou je kunnen overwegen om een virtueel kantoor te huren als kantooradres. Jouw nieuwe adres straalt vertrouwen en potentie uit, waardoor je je concurrenten in één klap een stap vóór bent. Wat de reden ook is dat je een virtueel kantoor wilt huren, bij Easy Start Office ben je sowieso aan het juiste adres!

https://easystartoffice.com/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn