Hier vind je de leukste babyshower versiering

Moet je binnenkort een babyshower organiseren voor een van je vriendinnen of misschien zelfs je zus? Dan ben je vast op zoek naar de meest originele babyshower versiering. Deze vind je gegarandeerd in de webshop van slingershop.nl. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in decoratie voor tijdens feestjes en evenementen. Ze hebben er een hele categorie vol met toffe items voor themafeestjes, zoals die babyshower versiering waar je naar op zoek was. Ze hebben bijvoorbeeld de volgende items in hun assortiment:

  • Blauwe of roze ballonnen
  • Ballonnen met Nijntje erop
  • Een gouden slinger met de tekst ‘Baby Shower’
  • Confetti kanonnen met blauwe of roze confetti
  • En nog allerlei andere blauwe en roze accessoires

Natuurlijk is het tegenwoordig al lang niet meer vanzelfsprekend dat we babyshower versiering in blauw of roze kopen. Het mag gerust gender-neutraal zijn vinden we, en daarom kleden ouders hun kinderen al lang niet meer in deze specifieke kleuren. Maar bij een babyshower is het toch nog steeds gebruikelijk dat mensen dat doen, zeker als tijdens deze babyshower het geslacht wordt onthuld. En ook daarvoor kun je dus iets bestellen in deze webshop. Zo’n leuk confettikanon bijvoorbeeld, met roze of blauwe confetti. Super leuk om op die manier het geslacht te onthullen!

Neutrale babyshower versiering 

Als jij perse geen babyshower wilt organiseren met hele specifieke kleuren, dan kun je in dezelfde webshop ook meer neutrale babyshower versiering bestellen. Een opblaasbaar woord in goudkleurig folie bijvoorbeeld. Ze hebben ze in ‘boy’ en ‘girl’, of een decoratie-kit met allemaal witte items. Er zitten zowel slingers in als andere accessoires, en daarmee kleed je de ruimte heel gezellig aan, maar wel op een stijlvolle manier, oftewel zonder schreeuwerige kleuren. Als je hele neutrale babyshower versiering wilt dan kun je natuurlijk altijd in de rest van de webshop rondkijken voor party-decoratie. Hun assortiment is zó groot dat er vast iets bijzit dat past bij jouw smaak. 

Tekstslinger op maat laten maken

Een van de meest populaire items in deze webshop is de tekstslinger op maat. Dit is een slinger van platte, kartonnen letters, die je helemaal zelf kunt samenstellen. Ideaal als babyshower versiering want je kunt dus helemaal zelf een tekst kiezen. Overigens is zo’n slinger ook super leuk voor als het kindje eenmaal geboren is. Je kunt de naam van het kindje dan bestellen en omdat de slinger zo plat is kun je deze voor het raam hangen om aan iedereen te laten zien dat je kindje er is. Maar zo’n tekstslinger op maat kun je natuurlijk voor nog veel meer doeleinden inzetten dan voor een geboorte of babyshower versiering. Maak er bijvoorbeeld een met de namen van je ouders als ze 40 jaar getrouwd zijn, of maak er simpelweg een met jouw favoriete quote. Deze hoef je niet bij een feestje te gebruiken, maar kun je gewoon ophangen in je huis als decoratie. Als het een quote is die jij heel belangrijk vindt dan kun je jezelf er dus elke dag door laten motiveren. Super leuk boven de bank of boven je bed, hang hem waar je maar wilt en kies de kleuren die het beste bij jouw interieur passen…

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn