Hondenvoer kopen van hoge kwaliteit bij Animal Food Express

Als je op zoek bent naar hondenvoer van hoge kwaliteit, dan ben je bij Animal Food Express aan het juiste adres. Net als eten voor mensen is veel hondenvoer het resultaat van massaproductie. Voedsel dat is bewerkt in fabrieken en vol zit met E nummers en andere toegevoegde ingrediĆ«nten. Dat is voor een mens niet goed en voor een hond is dat uiteraard ook niet goed. Een gezond dieet voor een hond bestaat dan ook uit vers hondenvoer. Dus geen blikvoer, maar gewoon vers vlees. Probleem is natuurlijk dat vers vlees beperkt houdbaar is en het is gewoon makkelijker om een zak met houdbare brokken te kopen in combinatie met blikvoer dat je jaren kunt bewaren. Makkelijk voor jou, maar slecht voor je hond. Je hond zal uiteraard niet klagen, want een hond weet niet beter. Mensen die wel beter weten klagen ook zelden als ze dag in dag uit bewerkt voedsel eten, want het is lekker en makkelijk en de gevolgen zijn niet altijd even direct merkbaar. Als je je wat duf voelt of vermoeid, dan zal men dat niet direct toeschrijven aan het voedingspatroon dat men erop na houdt. Men zal eerder nog een extra bak koffie zetten. Daarnaast is men vaak zo aan deze fysieke en mentale staat gewend geraakt, dat het lijkt alsof dat gewoon de normale conditie is van de mens. Je bereikt een bepaalde leeftijd en dus ben je wat minder energiek dan vroeger. Mensen hebben zelf de optie om hier wat aan te doen door gezonder te eten en meer te bewegen. Honden zijn afhankelijk van hun eigenaar en kunnen niet zelf hun eigen hondenvoer kopen. Het is dus aan jou als eigenaar om je hond te voorzien van goed en gezond hondenvoer. Dat hondenvoer vind je echter niet altijd in de supermarkt of in de dierenwinkel. Daarom kun je beter hondenvoer kopen via de webwinkel van animalfoodexpress.nl. Hier kun je namelijk wel gewoon vers hondenvoer kopen. Denk aan hondenvoer als: 

  • DARF kalkoen
  • Raw4Dogs Duck
  • Carnivoer gevogelte mix

Het mooie is dat dit verse voer wel gewoon kant-en-klaar is. Het hondenvoer van KVV is dan ook kant-en-klaar vers vlees. Soms betekent dat dat het hondenvoer moet worden ingevroren. Maar omdat het via koeltrucks wordt bezorgd, kan het bij jou thuis direct ook in de vriezer. Het verse vlees hoeft dus niet altijd binnen korte tijd aan de hond te worden gevoerd. Je kunt door hondenvoer te kopen dus ook een voorraad opbouwen. 

Kijk snel op de site van animalfoodexpress.nl als je hondenvoer wilt kopen. 

Mocht je hondenvoer willen kopen, dan kun je via de site een selecte maken van het voer dat je wilt kopen. Dit kun je allemaal toevoegen aan de winkelwagen en daarna dus ook direct bestellen. Dat maakt hondenvoer kopen natuurlijk ook nog eens heel gemakkelijk, want je kunt het allemaal online regelen. Je hoeft je huis er dus niet voor te verlaten en dat maakt het hebben van een huisdier ook meteen een stuk aantrekkelijker. 

Kijk op de site voor meer informatie

Als je meer wilt weten over de verschillende soorten hondenvoer of het effect van dit hondenvoer op je hond, dan kun je altijd meer informatie lezen op de website.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn