Hotel Hengelo

Wil jij er binnenkort eens even lekker tussenuit, even weg van de drukte van alledag? En ben je daarvoor op zoek naar een hotel in Hengelo, omdat je deze omgeving prachtig vindt om te verblijven? Dan moet je absoluut ‘t Lansink in overweging nemen. Natuurlijk heb je altijd verschillende opties als je een weekendje of een weekje weg wilt, je kunt ook bijvoorbeeld een vakantiewoning huren. Maar kiezen voor een hotel in Hengelo heeft als voordeel dat echt alles voor je klaar staat en dat je goed verzorgd wordt. ‘t Lansink heeft dan nog als groot voordeel dat je hier kunt genieten van een echt heerlijke sfeer. Het gebouw ademt nog de sfeer van het begin van de twintigste eeuw, maar dat betekent niet dat je met minder comfort te maken hebt. Want hoewel de sfeer helemaal in tact is gebleven, zijn alle kamers toch uitgerust met modern comfort. Zo beschikken ze over comfortabele boxspring bedden en flatscreen televisies. En uiteraard ook over het modernste sanitair. De ruimtes zijn dus echt van alle gemakken voorzien en tegelijkertijd ademt het geheel de sfeer van toen. Dit hotel te Hengelo weet als geen ander verschillende stijlen en periodes op deze manier met elkaar te combineren.

Hotel Hengelo ‘t Lansink voor eten en bijeenkomsten

Bij het hierboven genoemde hotel in Hengelo kun je niet alleen maar terecht voor comfortabele overnachtingen, zij beschikken ook over een uitstekend restaurant en over verschillende zalen. De vijf zalen die zij beschikbaar hebben voor verhuur, hebben ieder een geheel eigen uitstraling en zijn uitstekend geschikt voor het organiseren van bijeenkomsten. Zoek jij nog een mooie locatie voor een zakelijke bijeenkomst of voor het bijeenkomen van jullie hele familie, dan is het dus zeker een optie om hiervoor te kiezen. Het restaurant van dit hotel te Hengelo beschikt zoals gezegd ook over een restaurant van een hoge kwaliteit. Dat zijn goede maaltijden serveren, blijkt wel uit het feit dat ze beschikken over een Michelinster en over een notering op de 65e plaats in de Lekker500 lijst. Voor het bereiden van hun gerechten, maken ze zoveel mogelijk gebruik van de beste ingrediënten uit de directe omgeving. Hiermee gaan ze creatief aan de slag om jou op culinair gebied heerlijk te verrassen. Deze combinatie van zalenverhuur, hotelkamers en restaurant biedt natuurlijk verschillende mogelijkheden voor bijvoorbeeld zakelijke bijeenkomsten of familiebijeenkomsten. Dat maakt dit hotel in Hengelo dus zeker een aanrader, of je er nu wilt overnachten of er wilt eten of een bijeenkomst wilt organiseren.

Alles voor je bruiloft

Woon jij in de Twentse regio en ga je binnenkort trouwen? Ook dan is ‘t Lansink een uitstekende keus! Dit hotel in Hengelo is namelijk een officiële trouwlocatie en het biedt zoals gezegd een prachtige sfeer en uitstraling. Niet alleen binnen beschikken zij over een mooie ambiance, maar ook buiten hebben ze een mooie plek voor de huwelijksvoltrekking, waar je bij goed weer gebruik van kunt maken. Doordat zij ook over een loungebar beschikken, kun je echt voor alle onderdelen van jouw huwelijksdag bij hen terecht:

  • het geven van het ja-woord
  • het houden van de receptie
  • diner met je gasten
  • het vieren van het feest
  • het verblijf van gasten die van ver komen

Kies jij voor dit hotel in Hengelo voor jullie trouwdag, dan regelt hun ceremoniemeester alle zaken op de achtergrond voor jullie. Zelf kun je dus volop genieten van alle feestelijke gebeurtenissen op deze dag en je hoeft je verder nergens druk om te maken. Voor heel veel verschillende gelegenheden is ‘t Lansink, hotel te Hengelo, dus echt een uitstekende optie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn