Hulp met wespenbestrijding

Ik ben allergisch voor wespensteken en pas daarom extra goed op met deze beesten. Toen ik klein was had ik dit probleem niet, maar ik had begrepen dat veel mensen allergisch worden nadat ze vaak gestoken zijn. Ik kan mij herinneren dat ik erachter kwam toen ik als tiener een keer gestoken was en mijn arm erg rood werd en begon op te zwellen. Ik was met mijn ouders op vakantie en wij zaten op een camping in Frankrijk. Ik had niet door dat er een wesp op mijn shirt zat en toen ik iets wilde pakken werd ik gestoken. Mijn moeder schrok heel erg toen ze zag dat mijn arm zo opgezwollen was, dat we meteen naar een arts zijn gegaan. Daar kreeg ik medicijnen en de arts raadde ons aan om een bloedonderzoek te laten uitvoeren, dat lieten we doen toen we weer in Nederland waren. Uit de test bleek dat ik allergisch ben en daarom heb ik nu medicijnen in huis. Gelukkig heb ik daarna geen problemen meer gehad met wespen, maar ik ben wel altijd erg voorzichtig. Ik schrok erg toen wij deze zomer thuis merkten dat wij een wespennest hadden. Ik had helemaal niet door dat ze een nest aan het bouwen waren. Ik had wel een aantal wespen gezien, maar een nest had ik niet verwacht. Het leek ons het beste om het nest meteen te laten verwijderen en de wespenbestrijding te bellen. Ik wist dat wespen het meeste voorkomen in juli en augustus en dat het daarom erg druk zou zijn, maar ik hoopte dat er snel iemand van de wespenbestrijding kon langskomen.      

Wespennestverwijderen.com hielp ons met de wespenbestrijding

Ik baalde een beetje dat we geen nummer hadden opgeslagen voor wespenbestrijding, daarom moesten wij online zoeken naar een bedrijf dat ons kon helpen. Ik vond diverse websites, maar die van wespennestverwijderen leek mij het beste. Op deze website gaven ze aan, dat er vaak al binnen 24 uur iemand langskomt voor wespenbestrijding. Ik belde het nummer om een afspraak te maken en gelukkig konden ze de volgende ochtend al iemand sturen voor de wespenbestrijding. Ik had namelijk aangegeven dat ik allergisch ben en gelukkig konden ze ons direct inplannen. Misschien was het een beetje overdreven, maar ik bleef de hele dag in huis totdat ze het nest zouden verwijderen. Ik was dan ook erg blij, toen er de volgende ochtend al iemand op de stoep stond om 9 uur. Het was een erg vriendelijke man en na een kleine inspectieronde ging hij meteen aan de slag.

Snel van het nest af

De wespenbestrijding duurde niet lang en voor het einde van de ochtend was de bestrijder klaar. Hij was zo vriendelijk om een aantal tips te geven, zodat we misschien een volgend nest kunnen voorkomen. Ik was hier erg blij mee en probeer de tips zo veel mogelijk toe te passen. Ik was blij dat we garantie kregen voor de verwijdering. Als het nest dat seizoen zou terugkeren, dan zouden ze het gratis weer verwijderen. Dit was bij ons gelukkig niet nodig. Ik was erg content met de keuze voor wespennestverwijderen.com, we waren snel en goed geholpen bij ons probleem. Ik hoop niet dat het weer gaat voorkomen, maar nu heb ik alvast een nummer dat ik kan bellen. Voor wespenbestrijding moet je bij wespennestverwijderen.com zijn:

  • Ze kunnen al snel iemand langs sturen, vaak binnen 24 uur
  • Ze verwijderden het nest erg snel bij ons
  • Ze hebben veel bruikbare tips voor het voorkomen van een nest
  • Na het verwijderen geven ze garantie voor een paar maanden
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn