Ik heb mij opgegeven voor een cursus Excel

Voor mijn werk moet ik altijd heel veel met cijfers werken. Dat is echter nooit mijn hobby geweest en ik vind het ook niet eenvoudig om nauwkeurig te werken met cijfers. Vandaar dat ik altijd gebruikmaakte van Excel. In de loop der jaren had ik dit programma redelijk onder de knie weten te krijgen, maar echt goed was ik nog niet met alle snelfuncties en dergelijke. Vandaar dat ik een tijdje geleden besloten heb om een cursus Excel te gaan volgen. De hoeveelheid werk is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen en hoe efficiƫnter ik kan werken, hoe beter het is. Vandaar dat een cursus Excel mij een heel goede beslissing leek. Ik wilde namelijk graag het fijne van dit programma weten omdat ik daardoor waarschijnlijk heel veel tijd kon besparen. Vandaar dat ik mij opgegeven heb voor een cursus Excel. Ik wist eerst niet helemaal waar ik deze cursus het beste kon gaan volgen. Ik heb op meerdere sites gekeken waar ik een goede cursus Excel kon vinden, maar overal had ik wel kanttekeningen bij te plaatsen. De ene cursus werd namelijk niet door professionals gegeven, de ander vroeg een onredelijk bedrag voor de curus Excel. Vandaar dat ik uitgebreid gezocht heb naar mogelijkheden om voor een goede prijs een goede cursus Excel te volgen en zo kwam ik terecht bij de site van VanDijkComputeropleidingen. Zoals de naam van deze site al aangeeft, is men hier gespecialiseerd in het geven van opleidingen waarmee je met de computer leert werken. Ik heb op hun site gelezen dat zij heel goed zijn in het geven van een cursus Excel en dat sprak mij meteen heel erg aan. Ik heb daarom meteen gekeken of ze nog plaats hadden voor een extra leerling tijdens de cursus Excel en dat bleek het geval te zijn. De cursus wordt namelijk altijd gegeven, ongeacht het aantal leerlingen.

Ik heb heel veel geleerd van deze cursus Excel

Toen ik mijzelf had opgegeven voor de cursus Excel, kon ik al heel snel aan de slag gaan. De cursus Excel begint namelijk meerdere keren per jaar waardoor je dus nooit lang hoeft te wachten. Ik kreeg een klassikale les. Dat leek mij in het begin niet zo prettig, maar dat bleek het wel te zijn omdat je zo ook heel veel van de fouten van de andere cursisten kunt leren. Dat was heel handig omdat je op deze wijze veel meer kennis tot je kon nemen. Ik vond het altijd heel fijn om naar de lessen te gaan. De cursus Excel is namelijk heel goed opgebouwd en je krijgt een heel goede balans tussen theorie en praktijk. De docent legt namelijk eerst altijd het een en ander uit en vervolgens ga je zelf aan de slag. Je kunt de docent tijdens de cursus Excel altijd aan de mouw trekken en dat is heel nuttig. Als je vervolgens thuis nog het huiswerk maakt, kun je er zeker van zijn dat je het programma heel snel echt goed onder de knie krijgt. Ik ben daarom ook heel blij dat ik mij hier heb opgegeven voor deze leergang.

Ik werk nu veel sneller met dit programma

Sinds ik aan de cursus ben begonnen, werk ik heel veel sneller met Excel. Dat heeft mij al heel veel tijd opgeleverd en ik heb dan ook nog geen seconde spijt gehad van deze cursus. Kortom:

  • dit instituut is heel erg goed in het aanleren van digitale vaardigheden
  • Je krijgt tijdens de cursus een heel goede balans van theorie en praktijk
  • Ik kan nu heel goed met Excel werken

Kijk voor meer info ook even op de site.  

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn