Ik werd gedagvaard en wist niet wat te doen

Nog niet heel lang geleden kreeg ik ineens een brief door de brievenbus geschoven waarin ik te lezen kreeg dat ik gedagvaard zou worden. Dit kwam voor mij volkomen uit de lucht vallen en ik wist dan ook niet wat ik moest doen. Ik ben namelijk nog nooit gedagvaard en ik had ook geen enkele ervaring met het aanvechten van een dagvaarding. Overtuigd van het feit dat er waarschijnlijk iets behoorlijk mis was gegaan, ben ik daarom maar eens even gaan kijken wat ik moest wanneer ik een dagvaarding op de mat kreeg. Dat bleek veel ingewikkelder te zijn dan ik had verwacht. Als je namelijk gedagvaard wordt, kun je niet zomaar even naar de verzender van de brief gaan om hen te vertellen dat er sprake is van een misverstand. Daar moet je heel veel bewijs voor aanleveren en dat maakte dit meteen een heel lastige zaak. Vandaar dat ik dus ook maar eens even ben gaan kijken naar de mogelijkheden om hulp in te schakelen want wat ik wel wist, is dat wanneer je gedagvaard wordt, je niet gewoon moet gaan afwachten. Ik ben daarom even op het internet gaan kijken wat ik allemaal kon doen nu ik gedagvaard was. Dat bleek nog niet eens zo eenvoudig te vinden zijn. Heel advocatenkantoren geven namelijk wel aan dat ze je kunnen helpen wanneer je gedagvaard bent, maar zij vertellen er niet bij hoe en bovendien had ik niet het geld om een dure advocaat in te schakelen. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken of er ook adviesinstanties te vinden waren. Dat bleek het geval te zijn. Je kunt namelijk via SociaalVerhaal.com heel veel nuttig advies inwinnen en dat was dan ook precies wat ik ben gaan doen. Daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad omdat ik hier alles vond wat ik nodig had. Daar wil ik u in dit artikel graag wat meer over vertellen.

Ik won advies in over mijn gedagvaard via SociaalVerhaal.com

Toen ik eenmaal op de site van SociaalVerhaal terecht was gekomen, ben ik eens even gaan kijken hoe ik iets kon doen aan het feit dat ik, in mijn ogen volkomen onterecht, gedagvaard was. Ik las op de site heel veel interessante informatie en ik had dan ook snel in de gaten dat ik helemaal niet reddeloos verloren was. Ik ben daarom ook eens even contact gaan opnemen met een van de mensen van SociaalVerhaal.com omdat ik graag mijn zaak even met een deskundige wilde bespreken. Dat is mij heel goed bevallen. Het is namelijk zo dat ik al heel snel iemand aan de lijn had die mij heel goed wist te helpen. Mocht u daarom ook in de rats zitten en graag met een deskundige willen bespreken wat de mogelijkheden zijn, dan kunt u altijd een keer naar deze site komen kijken. U zult merken dat u hier heel veel interessante mogelijkheden aangeboden krijgt waar u hopelijk heel veel aan zult hebben. Kijk daarom snel even op SociaalVerhaal.com wanneer u graag meer wilt weten over wat deze mensen allemaal voor u kunnen doen.

U kunt hier altijd gratis advies inwinnen

Wanneer u nog niet op SociaalVerhaal.com heeft kunnen kijken, raad ik u aan om dit alsnog even te doen. Deze mensen hebben mij namelijk van heel goed advies voorzien waardoor mijn gedagvaard uiteindelijk werd teruggedraaid. Kortom:

  • ik heb gratis advies ingewonnen via deze site
  • ik ben heel goed geholpen
  • ik heb mijzelf heel veel leed weten te besparen

Ik raad SociaalVerhaal.com aan iedereen van harte aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn