In deze webshop kun je een bank op afbetaling kopen

Je bent wel toe aan een nieuw interieur maar hebt op dit moment even geen budget? Dan heb ik goed nieuws voor je! Bij de mooie winkel en webshop van Huus kun je namelijk een bank op afbetaling kopen, zoals wij onlangs hebben gedaan. We wilden al heel lang een nieuwe bank en hadden al een bedrag ervoor gespaard, maar we werden verliefd op een exemplaar dat nog een stuk duurder was dan het geld dat we opzij hadden gezet. Gelukkig konden we bij Huus deze bank op afbetaling kopen en dus achteraf in termijnen betalen. We zijn super blij met deze service want anders hadden we nog maanden moeten wachten tot we hem konden betalen en we waren stiekem bang dat hij dan uit de collectie zou zijn. We vonden het namelijk al behoorlijk lastig om de voor ons perfecte bank te vinden en toen we hem eenmaal zagen wilden we hem natuurlijk meteen bestellen. Wij hebben hem online besteld, maar je kunt natuurlijk ook in de winkel van Huus een bank op afbetaling kopen. Deze is gevestigd in Hengelo en echt super mooi ingericht. Deze winkel is onlangs uitgeroepen tot mooiste woonwinkel van Overijssel! Als we wat meer tijd hadden gehad en dichter in de buurt woonden waren we zelf ook die kant op gerereden. Gelukkig heeft Huus ook een webshop waar je diezelfde meubels kunt vinden en gemakkelijk online kunt bestellen.

Een trendy bank op afbetaling kopen

We hadden al diverse winkels bezocht waar je je meubels in termijnen kunt betalen, maar deze waren naar onze mening niet echt trendy In deze webshop kun je een bank op afbetaling kopengenoeg. Huus was eigenlijk de enige hippe optie voor als je een bank op afbetaling kopen wilt. Hun assortiment is duidelijk met veel zorg samengesteld en we vonden het moeilijk ons in te houden. Ze hebben namelijk nog veel meer meubels, zowel in de winkel als in de webshop, die je allemaal net als die bank op afbetaling kopen kunt, zoals:

  • Allerlei opbergmeubels
  • Salontafels en bijzettafeltjes
  • Diverse soorten stoelen
  • Super veel decoratie en accessoires
  • Klokken en andere wanddecoratie

Je kunt bij Huus dus niet alleen meubels kopen en in termijnen betalen, maar ook de volledige aankleding van je huis. Wij hebben er onze nieuwe bank besteld, en gelijk wat mooie kussens, kandelaars en wat wanddecoratie gekocht. Nu is de woonkamer echt helemaal af, hij lijkt zo uit een hip woonmagazine te komen!

Online winkel met lampen

Het enige wat we nog missen in ons huis zijn mooie lampen. Toevallig zag ik net dat ze deze bij Huus ook verkopen, en zelfs een super groot aanbod hebben. Je kunt deze net zoals die bank op afbetaling kopen, dus de kans is groot dat we ze binnenkort al bestellen. We zijn ontzettend blij met de service die ze ons boden tijdens het kopen van de bank. Ze kwamen alles netjes bij ons thuis brengen en we hoefden daar helemaal geen verzendkosten voor te betalen. Alle orders met een waarde boven de €100 worden namelijk gratis verzonden, zelfs als je die accessoires en bank op afbetaling kopen wilt! Echt een goede service dus van deze online woonwinkel. We zijn heel tevreden en shoppen er gauw nog eens…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn