Is een assertiviteitstraining iets voor u?

Onlangs heb ik een gesprek gevoerd met mijn werkgever en deze vertelde mij dat hij het soms jammer vond dat ik bepaalde kansen niet greep in mijn werk. Ik moet u zeggen dat ik hier een beetje van opkeek omdat ik altijd het idee had dat ik dit juist wel heel erg goed deed, maar naarmate wij hier meer over praatten, heb ik gemerkt dat ik inderdaad niet altijd gretig was om mijzelf op de voorgrond te plaatsen. Mijn baas zag dat ik daardoor dingen liet liggen die mij misschien veel goeds konden opleveren en daarom leek het hem goed dat ik een keer een assertiviteitstraining zou gaan volgen. Wanneer je namelijk een assertiviteitstraining gaat volgen, weet je zeker dat je aan je zelfvertrouwen kunt werken en dat ik daar niet heel veel van heb meegekregen, dat was al vrij snel duidelijk. Ik moet u zeggen dat ik eerst dacht dat een assertiviteitstraining helemaal niets voor mij zou zijn. Eigenlijk wilde ik vooral geen assertiviteitstraining doen omdat ik dit allemaal veel te spannend vond. Ik ben echter toch meer informatie gaan opzoeken over de assertiviteitstraining die mijn baas mij had aangeboden en ik heb toen gezien dat ik op de site van assertief.nl heel interessante mogelijkheden kon vinden wanneer ik graag een goede assertiviteitstraining wilde volgen. Ik heb toen de informatie over deze assertiviteitstraining goed doorgenomen en ik heb gemerkt dat wanneer je graag een assertiviteitstraining wilt volgen, je dat het beste via deze site kunt doen. De recensies over de assertiviteitstraining die je hier kunt volgen, zijn namelijk heel erg goed en het was mij daarom ook al heel snel duidelijk dat ik hier graag een inschrijving wilde regelen. Het was mij namelijk ook al heel snel duidelijk dat wanneer ik echt iets aan mijn carriere wilde doen, ik heel veel aan deze assertiviteitstraining zou kunnen hebben. Ik heb daarom ook niet langer meer getwijfeld, maar ik ben mijzelf meteen gaan opgeven voor deze assertiviteitstraining. 

Deze assertiviteitstraining heeft mij veel opgeleverd

Ik heb gemerkt dat wanneer je hier een assertiviteitstraining gaat volgen, je er zeker van kunt zijn dat je echt veel kunt leren. Ik had niet gedacht dat ik tijdens zo’n assertiviteitstraining die niet eens zo lang is, zoveel zou kunnen leren. Mocht u daarom ook graag een assertiviteitstraining willen volgen omdat u altijd tegen bepaalde punten aanloopt, dan kunt u altijd een keer kijken of u op de site van assertief.nl iets interessants kunt vinden. Ik ben namelijk veel zelfverzekerder geworden door deze assertiviteitstraining en ik merk dat ik nu minder bang ben om op de voorgrond te treden. 

U kunt zich inschrijven via de site 

Mocht u zich graag willen inschrijven voor deze assertiviteitstraining, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van assertief.nl te surfen 
  • Te lezen wat u allemaal tijdens de assertiviteitstraining gaat leren 
  • Uw inschrijving via deze site vandaag nog te regelen 

Ik hoop dat u hier ook de dingen kunt leren waar u echt iets aan zult hebben. Ik ben in ieder geval blij dat ik deze assertiviteitstraining gewoon ben gaan doen.                                 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn