Je geniet pas echt van de Canton Fair met een volledig verzorgde reis

Cantonfair-service - Canton fairDe Canton Fair in China is al vele jaren een begrip voor handelaren en beursfanaten. Zakenmensen en fabriekseigenaren zijn beide te vinden op deze internationale handelsbeurs. Wetenschappelijke innovaties worden hier aan de man gebracht en de ogen van de hele wereld zijn altijd gericht op deze Canton Fair. Dat wil zeggen, de ogen van de wereld richten zich twee keer per jaar op China, want de Canton Fair vindt namelijk twee keer per jaar plaats. De eerste keer is in de lente en de tweede keer is in de herfst. De Canton Fair is een hele happening. Vele vierkante meters worden in beslag genomen door de vele stands van uiteenlopende bedrijven en organisaties. Je kunt je ogen dus echt uitkijken als je een dagje zou rondlopen op de Canton Fair. Voor een toerist is het dus ook een hele ervaring, maar voor een zakenman is het een drukte van jewelste. Je moet precies weten waar je moet zijn en snel contacten leggen en precies weten welke handelsgoederen zich lenen voor import of export. China ligt tegenwoordig ver voorop op het gebied van economische vooruitgang, dus het is niet meer dan logisch dat de ogen van de wereld steeds meer aandacht hebben voor de evenementen in China. De Canton Fair krijgt dus ook steeds meer aandacht van de rest van de wereld. Waar de Canton Fair voorheen nog voor het grootste deel Chinees was, wordt de Canton Fair de laatste jaren steeds internationaler. Hoewel de Chinese bedrijven nog steeds ver in de meerderheid zijn, zijn er steeds meer bedrijven buiten China die vertegenwoordigd zijn op de Canton Fair en je ziet ook steeds meer Chinese bedrijven in de handen van buitenlandse eigenaren. Zo wordt de Canton Fair dus beetje bij beetje steeds internationaler. En dus is het ook niet meer dan logisch dat er organisaties zijn van buiten China die reizen organiseren voor zowel toeristen als zakenmensen naar de Canton Fair.  Voor Nederlandse zakenlui is het zeker aan te raden om niet op eigen gelegenheid naar China te reizen. Je hebt het als zakenman of zakenvrouw natuurlijk druk genoeg met het voorbereiden van de vele deals die je wilt sluiten. Je hebt dus echt geen tijd over om je bekend te maken met de Chinese gebruiken, de Chinese cultuur, het voedsel of de taal. Het is daarom goed om te weten dat je via een reisorganisatie een reis kunt boeken specifiek voor de Canton Fair in China.

Boek je reis naar de Canton Fair via cantonfair-service.com

Als je geen trek hebt in het ontdekken van China en de Canton Fair op eigen gelegenheid, dan kun je de hele reis laten verzorgen door cantonfair-service.com. Dit betekent dat je reis van A tot Z wordt verzorgd. Dat betekent dus dat je vlucht wordt geregeld, je hotel en het vervoer naar de Canton Fair. Dit heeft nogal wat voordelen.

 

  • Contact met Engels sprekende locals
  • Geen gedoe met het verkennen van de omgeving
  • Goed verzorgd hotel met westers eten
  • Snel en efficiënt vervoer van vliegveld naar hotel en van hotel naar Canton Fair

Als je ervoor kiest om ook de vlucht te boeken via cantonfair-service.com, dan hoef je je geen zorgen te maken over de aankomst. Normaal gesproken kom je op een enorm druk vliegveld aan in een vreemd land met totaal andere gebruiken dan je in Nederland gewend bent. Dat is dus erg spannend. Maar als je met cantonfair-service.com boekt, dan arriveer je natuurlijk nog steeds op dat drukke vliegveld, maar er is wel een welkomstcomité dat je hartelijk ontvangt. En dit comité spreekt prima Engels en vangt je dus goed op. Ze begeleiden je dan verder naar het Hotel zodat jij verder nergens omkijken naar hebt. In het hotel wordt de zorg over gedragen aan de medewerkers van het Hotel. Ook zij spreken vloeiend Engels en werken nauw samen met cantonfair-service.com. Zij weten dus waar je vandaan komt en wat het doel is van je reis. Het is dan ook erg fijn dat je zelf nergens om hoeft te denken. Je stapt in Nederland het vliegtuig in en je wordt volledig begeleidt tot aan je hotelkamer. Daarmee ben je er nog niet, want je moet natuurlijk ook nog naar de Canton Fair. Ook dit is al helemaal voor je geregeld door cantonfair-service.com. Het vervoer staat dus al voor je klaar. Het enige wat je hoeft te doen is naar de uitgang lopen van je hotel en je kunt direct de shuttle instappen richting de Canton Fair.

Waarom een reis boeken met cantonfair-service.com?

Je vraagt je misschien af waarom je niet gewoon zelf een reis kunt boeken naar China. Natuurlijk kan dit wel. Je kunt overigens ook kiezen om bijvoorbeeld de vlucht zelf te boeken, maar het hotel te boeken via cantonfair-service.com. Je kunt ook alleen de vlucht boeken via cantonfair-service.com en het hotel zelf uitzoeken. Er zijn echter wel een paar zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is er bijvoorbeeld gekozen voor een wat duurder hotel. Dit is omdat je in China bent en als je naar een streekhotel gaat of een andere plek waar het misschien wat goedkoper is, dan heb je dus wel te maken met mensen die geen Engels spreken. Dat kan soms erg lastig zijn. Tevens heb je in de hotels van cantonfair-service.com te maken met westers georiënteerd voedsel. Daardoor zal je dus geen voedselvergiftiging oplopen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn