Ken je deze webshop voor natuurvoeding al?

Hou jij ervan om super goed voor je lijf te zorgen en het te geven wat het nodig heeft? Dan is de webshop van vehgroshop.nl echt iets voor jou. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in natuurvoeding, en kun je zowel als consument als als wederverkoper bestellen. Uiteraard geldt daarbij dat hoe groter de hoeveelheid is die je bestelt, hoe goedkoper het in verhouding wordt. De groothandelsprijzen zijn immers vele malen lager dan de prijzen voor consumenten. Het grote voordeel aan dat ze deze natuurvoeding ook voor consumenten beschikbaar maken is dat je er zelf voor kunt kiezen ze in bulk te kopen. Als jij bijvoorbeeld op dagelijkse basis allerlei superfoods gebruikt, dan is het zonde om steeds kleine verpakkingen te kopen. Beter ga je dan naar de webshop van Vehgro, om grootverpakkingen superfoods te kopen. Dan heb je een hele voorraad, en zelfs als je hem niet snel gebruikt is dat geen ramp. De producten moeten namelijk officieel gezien een houdbaarheidsdatum hebben, maar in realiteit zijn ze jarenlang houdbaar. Dit geldt voor een heel groot deel van de natuurvoeding die je in deze webshop koopt, zoals:

  • Alle soorten thee
  • Alle soorten superfoods
  • Alle kruiden en specerijen
  • Alle soorten bonen en granen
  • Vrijwel alle zoetstoffen
  • Alle natuurzouten

Het zijn nu eenmaal allemaal 100% natuurlijke producten, waar absoluut geen chemische toevoegingen aan zijn toegevoegd. Deze natuurvoeding is bovendien gecertificeerd biologisch, wat heel belangrijk is als je dit soort voedingsmiddelen koopt. Je koopt ze immers om je gezondheid een boost te geven, en dan wil je niet dat er tijdens de productie ervan bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt. 

Superfoods als populaire natuurvoeding

Al sinds enkele jaren is het gebruik van superfoods bekender aan het worden. De term heeft betrekking op natuurvoeding met super hoge voedingswaarden. Het zijn voedingsmiddelen die je kunnen helpen gezond te worden en te blijven, simpelweg doordat ze je lichaam voorzien van een hele hoge dosis vitaminen, mineralen en spoorelementen. Er zijn veel soorten superfoods, en of je ze nu lekker vindt of niet, feit is dat ze mega gezond zijn. Daarom verkopen ze ze in de categorie natuurvoeding in deze webshop. Je kunt superfoods op diverse manieren gebruiken, bijvoorbeeld in smoothies of shaken, maar ook verwerkt in soepen, cruesli of havermout.

Smoothie ideëen met superfoods

Wil jij je lichaam elke dag een rijke cocktail aan voedingsstoffen geven zonder daar al teveel moeite voor te hoeven doen? Dan is het slim om je te oriënteren op superfood smoothies. Deze zijn gemakkelijk te maken, alles wat je nodig hebt is een blender of staafmixer, wat fruit, groenten en de superfood natuurvoeding naar keuze. Voeg bijvoorbeeld een schepje spirulina toe aan een smoothie met banaan, mango en spinazie, of roer een schepje acai poeder toe aan je yoghurt. Dit geeft het niet alleen en waanzinnig mooie kleur, maar het is ook nog eens ontzettend gezond. Je kunt eindeloos met deze poedertjes experimenteren, of je nu smoothies, yoghurthes of havermout-ontbijtjes wilt maken. Online zijn er meer dan genoeg recepten te vinden, en ze zijn vrijwel allemaal heel eenvoudig te maken. Zo implementeer jij gemakkelijk allerlei soorten natuurvoeding in je dagelijkse eetpatroon. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn