Kies voor sierbestrating in Breda

Uw tuin is belangrijk voor u. U wilt hierin natuurlijk investeren omdat u hier wellicht grote delen van het jaar in wilt doorbrengen. U kunt dankzij onze sierbestrating in Breda al snel genieten van de zon op uw eigen terrasje of patio. Wilt u op meerdere plekken in de achtertuin een patio laten maken of wilt u de gehele tuin voorzien van sierbestrating in Breda? Het is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld om de voor- en/of achtertuin van een rijtjeshuis te laten betegelen. U kunt kiezen voor goedkope grijze tegels zoals die ook in de wegen in uw wijk liggen. Maar dat is erg saai en het heeft een matige uitstraling. We kunnen het ons goed voorstellen dat u op zoek bent naar iets anders, naar sierbestrating in Breda. Mits u natuurlijk in deze stad in Noord-Brabant woont. Op de inwoners van Breda willen we in deze tekst onze pijlen richten want wij zijn een hoveniersbedrijf die graag uw tuin onder handen nemen. Wij zijn van geen kleintje vervaard en kunnen kleine stadstuintjes tot enorme lappen villatuinen aanpakken en voorzien van sierbestrating in Breda. Maar natuurlijk bent u niet enkel aan het juiste adres als u een bedrijf voor sierbestrating in Breda zoekt, we kunnen uw tuin namelijk inrichten zoals u dat wenst. Een zwembad, vijver, diverse bomen en flora in de tuin? Wat zijn uw wensen? Laat het ons van Van Oorschot Hoveniers weten en we maken snel een eerste schets.

Wij verrichten sierbestrating in Breda

Eén van onze specialisaties is sierbestrating. Breda is vanuit onze uitvalsbasis, zoals men dat noemt, in het nabijgelegen Oud-Gastel binnen een kwartiertje te bereiken. We kunnen u op alle facetten van sierbestrating in Breda maar ook in het design van uw groene tuin van dienst zijn. Een aantal voorbeelden:

  • We adviseren u over het inrichten van uw tuin nadat u een huis hebt gekocht.
  • We kunnen tevens op basis van uw ideeën en wensen de tuin ontwerpen. Het staat u uiteraard vrij om veranderingen aan te brengen in ons oorspronkelijk idee.
  • Daarnaast leggen we naast sierbestrating in Breda in zijn geheel de door ons ontworpen tuin aan. We beschikken over alle producten zoals potgrond, tegels en sierstenen, bomen, planten, bloemen en tuinhekken om er een prachtige unieke tuin van te maken.
  • Ook na het aanleggen van de tuin kunt u ons blijven inhuren om de tuin te onderhouden. Wilt u dat we wekelijks, maandelijks of slechts eenmaal per jaar langskomen om bijvoorbeeld uw tuin winterklaar te maken?
  • En vergeet niet dat we ons hebben gespecialiseerd in sierbestrating in Breda!

Het moge duidelijk zijn dat we een totaalbedrijf zijn en vanaf een kal aangeleverde tuin dit tuinwerk uit uw handen kunnen nemen. U hebt het waarschijnlijk al druk genoeg met verhuizen en het inrichten van uw interieur. Kijk snel op onze site naar de mogelijkheden op het gebied van sierbestrating in Breda.

Vanuit Oud-Gastel staan we voor u klaar

Natuurlijk kunt u ook bij ons aankloppen als u in een andere plaats of stad in deze omgeving woont. We komen graag even bij u langs om de tuin op te meten en ideeën met u door te nemen. Op de site https://vanoorschothoveniers.nl/ vindt u vele reeds afgeronde projecten en krijgt u een algemeen beeld van de mozaïeken die qua bestrating op dit moment erg populair zijn. Ook via de sociale media kunt u ideeën opdoen want u vindt ons tevens op Facebook, Google+ en Pinterest. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en u kunt natuurlijk een e-mail sturen of het online contactformulier toesturen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn