Koop een voordelige koelkast via DeWitgoedOutlet.nl

Als je op zoek bent naar een nieuwe koelkast, dan moet je vaak aardig diep in de buidel tasten. Een koelkast is nu eenmaal niet goedkoop. Als je een groot model nodig hebt waar veel in past en ook eentje wil die zuinig is, dan kom je al snel in een prijsklasse terecht van rond de 500 euro. Dat is uiteraard veel geld, maar bezuinigen op een goedkoper model is eigenlijk geen optie. Je moet dan ofwel kiezen voor een koelkast die veel kleiner is waardoor je stelselmatig ruimte tekort hebt. Of je moet gaan voor een koelkast die een lager energielabel heeft. Maar dat is uiteraard alleen op de korte termijn, het moment van aankoop, goedkoper. Zodra je deze koelkast aansluit op je energienetwerk, dan zal deze meer stroom verbruiken als een duurder model. Daardoor zal deze koelkast via je hogere energierekening steeds duurder worden, totdat de prijs die van een model met een hogere aankoopprijs overstijgt. Maar als dit beide geen opties zijn, hoe kun je dan toch een goedkopere koelkast kopen? Dat kan door te winkelen bij dewitgoedoutlet.nl. Nu kan het zo zijn dat je graag een nieuw model wilt kopen. Je hebt dus geen interesse in een tweedehands model. Maar je hebt wat tweedehands koelkasten verschillende opties. Zo kun je ook kiezen voor de zogenaamde b-keus opties. Dit zijn echter geen tweedehands modellen, maar deze b-keus koelkasten worden wel voor tweedehands prijzen verkocht. Dat komt omdat b-keus koelkasten lichte cosmetische schade hebben opgelopen. Tijdens de rit tussen de fabriek en de winkel is er iets mee gebeurd. Misschien is iemand te hardhandig geweest of wellicht is het apparaat gaan schuiven in de vrachtwagen. Punt is dat er misschien een kras of een deuk in is gekomen. Hoe licht de schade ook moge zijn, zodra koelkasten of andere apparaten beschadigd zijn geraakt, dan kunnen ze niet langer als a-keus apparaten in de winkel worden verkocht. Ondanks het feit dat er functioneel gesproken dus helemaal niets mee aan de hand is en de schade vaak ook nauwelijks zichtbaar is. Het is dan ook om deze reden dat deze b-keus apparaten nog steeds worden verkocht, maar dan wel met een veel lagere prijs. De korting die je krijgt hangt af van de schade. Hoe groter (en zichtbaarder) de schade, des te hoger ook de korting. Maar zelfs minimale en nauwelijks zichtbare schade levert al korting op. Het is om deze reden dat jij dus kunt profiteren van nieuwe (niet gebruikte) apparaten zonder daarvoor de volle nieuwprijs te moeten betalen. Dus als je niet zo diep in de buidel wilt tasten, surf dan naar dewitgoedoutlet.nl en bestel het apparaat van je keuze. 

Een koelkast bestel je met 12 maanden garantie

dewitgoedoutlet is een winkel en geen particulier. Je geniet dus van dezelfde service en voordelen als een winkel als CoolBlue of Media Markt. Dat betekent ook dat je gewoon garantie krijgt op de koelkast die je bestelt. 

De verschillende soorten witgoed van dewitgoedoutlet.nl

Als je op de site kijkt van dewitgoedoutlet.nl dan zie je niet alleen maar koelkasten. Zo kun je ook bij deze winkel terecht voor andere soorten witgoed zoals:

  • Wasmachines
  • Drogers
  • Koelvriescombinaties

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn