Laat door ons een usb bedrukken

U zoekt een goede manier om uw klanten te binden. Maar u wilt niet opdringerig overkomen. U wilt hen als het ware niet “kopen” want als klanten uit zichzelf naar uw winkel of website toekomen dan is de kans veel groter dat ze het aan anderen vertellen. Maar u kunt hen natuurlijk wel zo nu en dan verwennen met een ideaal relatiegeschenk. De tijd van de pen of ballon is niet meer. Laat een usb bedrukken, dan gooit u pas hoge ogen op. Het usb bedrukken is een vak apart, al was het enkel omdat er vele varianten op de markt zijn verschenen en daarom zijn er verschillende persen nodig. Bij ons bent u in ieder geval aan het juiste adres als u op zoek bent naar een gerenommeerd bedrijf voor het usb bedrukken. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u op een subtiele manier reclame maken voor uw bedrijf? Wilt u uw klanten of de bezoekers van een jaarbeurs verwennen? Zoekt u een mooi stuk gereedschap om aan uw zakenrelaties te geven, bijvoorbeeld na een belangrijke vergadering of conferentie? Of zoekt u een cadeautje voor uw hardwerkend personeel, bijvoorbeeld om in hun kerstpakket te stoppen of op hun verjaardagen te schenken? Wat uw wensen dan ook moge zijn, laat het usb bedrukken vanaf nu over aan USB Stick Producent.

Het usb bedrukken is voor ons uiteraard een peulenschil

Voordat we van start gaan met het usb bedrukken hebt u nog heel wat uit te zoeken. Want wat is het dat u zoekt? Zoekt u een in het oog springend design zoals sticks in de vorm van een auto of in felle kleuren? Of vindt u de opdruk belangrijker en gaat het om uw bedrijfslogo, het lettertype of de letterkleur? En hebt u al nagedacht over het materiaal waarin we de sticks kunnen leveren? Want ze worden gemaakt van onder andere metaalsoorten, rubber, leer, plastics en vele andere grondstoffen. Ook de inhoud is erg belangrijk:

  • Want het is natuurlijk wel de bedoeling dat de sticks worden gebruikt. Dus kies de hoeveelheid geheugen uit,
  • Maar ook of u de 2.0 of de 3.0 variant wilt kopen,
  • En wist u dat we niet alleen de usb kunnen bedrukken maar ook de powerbank? Dat is een draadloze lader waarmee men snel hun mobiele telefoon op tablet kunnen opladen terwijl ze onderweg zijn.

U leest het, u hebt nog heel wat uit te zoeken. Dan treft het dat u op onze site bent beland. Want het gaat bij ons om klantgerichtheid. Laat het usb bedrukken aan ons over en neem tevens contact met ons op als u nog met prangende vragen zit. Want wat is eigenlijk de beste manier van reclame maken? Is uw logo geschikt? Is uw slagzin pakkend? En bet u geen dief van de portemonnee?

Hebt u hier verder nog vragen over? Neem dan eens contact met ons op

Wij leveren direct vanaf de fabriek tot aan uw voordeur terwijl we in heel Europa actief zijn. Daarnaast leveren we zo snel mogelijk tot aan uw voordeur. In principe duurt het niet langer dan enkele werkdagen. Hebt u echter nog vragen over het usb bedrukken? Neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail. Veel bedrijven zijn u al voorgegaan en profiteren van deze handige usb-sticks. U weet maar nooit wanneer het van pas komt. Het is in ieder geval de perfecte manier om belangrijke data mee te vervoeren zonder dit via het internet te hoeven verzenden. Soms gaat het om grote bestanden die u per definitie niet wilt verzenden, soms om gevoelige informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn