Leesmappen zijn ideaal

Voor iedereen die houdt van lezen en graag verschillende tijdschriften leest, zijn leesmappen echt ideaal. Liefhebbers van magazines zullen wel bekend zijn met de prijzen van deze bladen, deze liggen echt niet laag en als je dan ook nog eens graag verschillende titels leest, dan kan dit al snel een erg dure hobby worden. Laat staan als je ze graag iedere week allemaal leest. Natuurlijk kun je er dan voor kiezen om abonnementen af te sluiten, dat is altijd al voordeliger dan losse aanschaf en vaak krijg je dan ook nog een leuk presentje. Maar kies je voor leesmappen, dan ligt de prijs nog een stuk lager en is het eigenlijk geen enkel punt meer dat jij graag veel verschillende magazines leest. Zowel voor consumenten als voor bedrijven is dit echt ideaal. Heb jij een bedrijf waarbij je veel klanten of cliënten over de vloer krijgt, die soms even moeten wachten in de wachtkamer, dan is het natuurlijk wel prettig als zij wat te lezen hebben en als zij ook nog kunnen kiezen uit verschillende titels. Ook in dat geval zijn leesmappen dus erg handig, dan heb je altijd voor alle wachtende mensen wel wat interessants liggen.

Leesmappen zijn voordelig geprijsd

Hoe kan het nu dat leesmappen zoveel voordeliger geprijsd zijn dan losse tijdschriften? Dat heeft te maken met het feit dat je ieder nummer eigenlijk deelt met heel veel andere abonnees. De aanbieder van de map, kan deze verschillende keren verhuren en daardoor hoeft iedere abonnee op de leesmap slechts een relatief klein bedrag te betalen. Deze manier van verhuren brengt natuurlijk wel met zich mee dat niet iedereen altijd de nieuwste nummers in huis kan krijgen, anders zou het immers niet mogelijk zijn om de leesmappen door te geven aan andere lezers. Neem je een abonnement hierop, dan mag je de leesmap die je krijgt een week in huis houden. Na die week, wordt deze weer doorgegeven aan de volgende klant. En zo gaat het een heel aantal weken door en als laatste komt de map bij iemand in huis die deze graag wil houden. Uiteraard hoef je dit doorgeven niet zelf te verzorgen, dat wordt voor jou geregeld. Hoe later jij in de rij zit van ontvangers, hoe minder jij hoeft te betalen, wat een abonnement op de map nog interessanter maakt. Door voor een van de leesmappen te kiezen, kun jij dus flink besparen op de kosten voor het lezen van magazines.

Leesland biedt goede opties

Lijkt het jou ook wel wat om van leesmappen gebruik te maken en woon jij in de noordelijke helft van Nederland? Dan kun je hiervoor terecht bij Leesland. Zij bieden twee verschillende mappen aan, namelijk de compactmap en de gezinsmap. In beide mappen tref je de volgende tijdschriften aan:

 • Autoweek
 • Libelle
 • Margriet
 • Mijn Geheim/Party
 • Panorama
 • Privé
 • Story
 • Flair
 • Avrobode
 • 100% NL
 • Quest
 • GezondNu
 • VT Wonen

Daarnaast vind je in de gezinsmap nog als extra de Tina, Viva en Donald Duck, wat de map extra aantrekkelijk maakt voor de jeugd. Zoals gezegd worden de leesmappen steeds doorgegeven en krijg je als een van de laatsten in de rij dus redelijk oude nummers. Bij de meeste bladen is dat natuurlijk geen enkel probleem, maar de Avrobode is natuurlijk wel sterk aan de week waarin deze uitkomt gebonden. Je hebt als klant immers niets aan een televisiegids die al een paar weken oud is. Daarom krijgt iedere abonnee altijd de nieuwe Avrobode in de map. Zo kun je dus tegen een lage prijs genieten van heel veel verschillende bladen. Dat maakt de leesmappen van Leesland dus echt een aanrader!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn