Lichtstraat

Terhuurnebv - LichtstraatHebt u weleens gehoord van een lichtstraat? Een lichtstraat is een overkapping over uw serre, terras of uitbouw. Er kan immers geen verdieping bovenop zitten, anders heeft het geen nut. Het is namelijk een uitsparing in uw dak die wij van ter Huurne graag voor u op maat komen maken. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse uitbreigingen die u voor uw huis kunt maken. Zo bouwen wij serres, terrassen en overkappingen voor terrassen, carports en dus ook de lichtstraat. Een lichtstraat is een briljant idee als u meer licht wilt in uw serre maar geen gebruik wilt maken van kunstmatig licht. Dat licht is ok veel minder prettig dan echt zonlicht. Op onze website ziet u veel voorbeelden van de lichtstraat en afgeronde projecten. Wellicht is dit handig ter inspiratie. Wilt u dan ook graag een lichtstraat bouwen? Laat dit dan aan ons oer. Dan weet u zeker dat u waar voor uw geld krijgt en het goed gedaan wordt. Het is allicht een kleine investering maar dat laat zich uitbetalen in een prachtig huis met een prachtige lichtstraat. U zult tevens weer kunnen besparen op uw energiekosten omdat u minder stroom nodig hebt om uw huis mee te verlichten. Zeker voor mensen die veel in hun uitbouw dan wel serre zitten is een lichtstraat absoluut een ware aanrader. En uw huis zal ook in waarde toenemen dus op de lange termijn zijn er ook enkel pluspunten te bedenken. De beglazing van deze lichtstraten bestaat uit maar liefst 8 millimeter gelaagd veiligheidsglas zodat er niets doorheen kan gaan en worden ingeklemd door middel van kliklijsten met een neopreen afdichting. Het gaat hierbij om lichtstraten die gebouwd worden in terrasoverkappingen. Lichtstraten in serres en uitbouwen worden geheel voorzien van HR++ isolatieglas of zonwerend isolatieglas. Deze worden ingeklemd door middel van inbraak werende lijsten. Het aluminium dat gebruikt wordt als behuizing worden voorzien van een kunststof isolator zodat u geen warmte verliest nadat de lichtstraat is geplaatst.

Bespaar op energieverbruik, kies voor een lichtstraat

Er zijn op dit moment drie verschillende type lichtstraten die we voor u kunnen bouwen. Het is geheel afhankelijk van uw dak en ook een beetje wat u wenst. Dit zijn:

  • Lichtstraat model “Lessenaar”. Deze straat wordt geplaatst tegen de bestaande buitenmuur.
  • Lichtstraat model “Vrijstaand Lessenaar” wordt in het midden van een plat dak aangemaakt. We snijden dan een groot gedeelte van het dak weg en plaatsen een aluminium profiel en natuurlijk dubbelglas ter isolatie.
  • Lichtstraat model Zadeldak is het model dat geheel in het midden van een plat dak geplaatst maar is meer piramidevormig en daardoor geheel anders dan het type “Vrijstaand Lessenaar”.

Graag komen we bij u langs om uw dak op te meten. Bent u al bezig met plannen om bijvoorbeeld een uitbouw te maken aan uw huis en hebt u hier de eventuele vergunningen al voor aangevraagd en zijn ze goedgekeurd door de gemeente? Dan staat niets u meer in de weg om een serre of terras aan uw huis te bouwen. We hopen dat u dan voor ons kiest want wij zijn een ervaren bedrijf, we zitten al meer dan 35 jaar in het vak, en kunnen deze uitbouw in een handomdraai voor u realiseren. Het is verstandig om direct aan te geven of u daarbij een lichtstraat wilt. Dan bouwen we meteen een lichtstraat in en deze combinatie is relatief goedkoper dan wanneer u pas veel later nogmaals bij een bedrijf zoals de onze aan gaat kloppen voor een lichtstraat. Dan bent u enkel een dief van uw eigen portemonnee en dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.

Een unieke toevoeging aan uw huis

Wilt u de lichtstraat die u op het oog hebt eens in het echt komen bekijken voordat u een beslissing maat? Dan kunt u bij ons in de showroom langskomen. Als u van te voren een afspraak maakt dan staat er een medewerker voor u klaar die u langs al onze producten kan rondleiden. Uiteraard krijgt u daarbij een heerlijk kopje koffie en nadien kunnen we eventueel een offerte voor u opstellen. Neem die offerte mee naar huis, denk er goed over na en bespreek het met uw partner en eventueel met familie en vrienden. Als u dan geheel overtuigd bent dan komen we spoedig langs om de boel op te meten. We maken de lichtstraat geheel op maat en zullen een vervolgafspraak gaan maken om de lichtstraat te komen plaatsen. Onze showroom bevindt zich in Haaksbergen. Op onze website, terhuurnebv.nl, vindt u het exacte adres net als een handige routebeschrijving. Geopend op maandag tot en met zaterdag bent u dus 6 dagen per week bij ons welkom. Ligt dit helemaal niet in de buurt dan zult u vast en zeker op de site ook wel aan uw trekken kunnen komen. En als u vragen hebt, onze klantenservice staat geheel voor u klaar dus schroom niet om even aan de bel te trekken. Mailen en bellen kan altijd net als het invullen van het online contactformulier. We komen snel bij u terug. Vergeet niet om onze site en onze service een beoordeling te geven. Daar zult u ons een erg groot plezier mee doen! We werken in geheel Nederland maar komen met hetzelfde gemak naar Duitsland, België of Luxemburg toe. Daag ons uit met uw wensen en ideeën, dan gaan we direct aan de slag met een voorlopig ontwerp van een terras, overkapping of scherm!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn