Onderhoud wtw unit noodzakelijk?

aqgroup - onderhoud wtw unit

Een wtw unit is een warmte terug winning systeem. Het zijn voornamelijk een stel buizen waarmee warme lucht wordt afgevoerd en koude lucht mee wordt aangezogen. Maar deze warmte wordt door de warmtewisselaar overgedragen op de koelere lucht van buiten. U kunt dankzij deze unit dus warme lucht binnen uw ruimte reguleren. Maar onderhoud aan wtw unit is zo nu en dan wel noodzakelijk. Want zuurstof, een bestanddeel van lucht, werkt op de lange termijn corroderend. Daarom moet onderhoud aan wtw unit zeer specifiek worden verricht. U wilt immers niet continu onderdelen van dit apparaat hoeven te vervangen omdat het wegroest. Kijkt u daarom eens op aqgroup.nl. Wij zijn namelijk een onderneming gespecialiseerd in onder andere het onderhoud van wtw unit. Klinkt u dat als muziek in de oren? Neem in dat geval eens een kijkje op de site en neem vervolgens contact met ons op. Alles wat met klimaat-, lucht-, en waterreiniging te maken heeft kunnen wij van de AQ Group aan. We zijn van geen kleintje vervaard en u kunt wel raden dat het onderhoud aan wtw unit een klus is die tot onze dagelijkse bezigheden behoord. Natuurlijk kunt u er zelf voor kiezen om het onderhoud aan wtw unit zelf te doen. Maar als u deze unit gebruikt op kantoor dan is er waarschijnlijk niemand die weet hoe dat moet. En ook al hebt u zich ingelezen, de kans dat u een foutje maakt en een aantal delen overslaat is vrij groot. Dit onderhoud is dan ook vakwerk, laat het daarom aan onze gerenommeerde reinigers over.

Laat het onderhoud aan wtw unit maar aan ons over

U zoekt aldus een bedrijf voor het periodieke onderhoud aan wtw unit of units. Ons bedrijf beschikt over alle licenties en certificaten en ons personeel is getraind en daarom in het bezit van de VVA-certificaten. Naast het reinigen van airconditioners en luchtfilters kunnen we ook legionellamaatregelen nemen. Van gehele analyses en het opstellen van een plan tot aan het plaatsen van onze gepatenteerde legionellafilters. Op het gebied van het onderhoud aan wtw unit bieden we u een totaalpakket aan. De inhoud daarvan varieert per bedrijf en heeft te maken met:

  • De grootte van de unit,
  • Het bouwjaar en de schade die er op dit moment al aan de unit is gedaan,
  • En wat u precies van ons wenst.

Er zijn 3 speerpunten die wij hoog in het vaandel hebben staan. Zo is hygiƫne voor elk bedrijf en elke instelling enorm belangrijk. Dat is dan ook het eerste waar we naar kijken. Zo weet u zeker dat u uw personeel beschermt tegen alle gevaren van buitenaf. Ook het milieu vinden we belangrijk. We hebben maar een planeet en daar moeten we zuinig op zijn. Eventuele afvalstoffen worden daarom schoon gefilterd. En ten slotte mag de veiligheid niet in geding komen.

We reinigen tevens water- en andere luchtsystemen voor u

Op basis van deze 3 speerpunten kunnen we een plan van aanpak opstellen op het gebied van het onderhoud aan wtw unit bij uw bedrijf. Is het daarom noodzakelijk om langs te komen? Bel ons dan even op of mail uw wensen naar onze klantenservice. We maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een eerste beoordeling. Liever bij ons langskomen? Dat is natuurlijk ook geen enkel probleem. U bent van harte welkom in Utrecht. Onze Belgische klanten kunnen terecht in Zaventem. Maakt u van te voren wel even een afspraak? Dan staan de koffie en de thee op de afgesproken dag voor u klaar. Vergeet niet om op onze site naar de overige werkzaamheden te kijken! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn