Op zoek naar EPDM dakbedekking?

Als je op zoek bent naar de hoogste kwaliteit EPDM dakbedekking, dan ben je bij interexpress aan het juiste adres! Zij verkopen alleen topkwaliteit met een dikte van 1,3mm. Helemaal op maat gemaakt en eenvoudig online te bestellen!

EPDM dakbedekking

EPDM is een synthetisch rubber dat ook nog eens zeer duurzaam is. EPDM dakbedekking beschikt over unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat het in elk klimaat de ideale dakbedekking is. Daarnaast kan het worden toegepast als dakgootbekleding in een EPDM goot, bij het repareren en renoveren van zinken dakgoten of als luchtdichte gevelbekleding. Het materiaal van de EPDM dakbedekking is ideaal om te gebruiken bij het luchtdicht bouwen van woningen. EPDM folie kan worden gebruikt voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Het beschikt over de volgende aantrekkelijke eigenschappen:

 • Tytane EPDM dakfolie is 100% bestendig tegen UV-straling;
 • EPDM folie is ozon-bestendig;
 • Ook bestendig tegen worteldoorgroei;
 • EPDM folie dat gecertificeerd is voor daken is zelfdovend;
 • EPDM is bitumenbestendig en kan op bitumen dakbedekking aangebracht worden;
 • Het is snel en eenvoudig verwerkbaar;
 • Duurzaam Bouw biologisch verantwoord.

EPDM dakbedekking: eenvoudig en duurzaam uw dak waterdicht

De Europese EPDM dakbedekking van interexpress heeft een productgarantie van maar liefst 15 jaar. De verwachte levensduur is zelfs 50 jaar. Europese EPDM wordt zonder talk geproduceerd; dat maakt dat de installatie van het daksysteem zeer eenvoudig is. Primers en flashing tape zijn overbodig bij de Europese EPDM, wat dus voordeliger is en daarnaast ook minder tijd en werk kost bij het verwerken en aanbrengen van de EPDM folie. De EPDM dakbedekking van interexpress EPDM Systemen is gemakkelijk door een doe-het-zelver en vakman te plaatsen.

Europese EPDM dakbedekking heeft een aantal voordelen:

 • Bevat geen talk, waardoor je geen primers nodig hebt;
 • Het scheelt in kosten;
 • Het kost je minder werk en tijd om te plaatsen;
 • Eenvoudig te plaatsen door een doe-het-zelver en vakman.

EPDM dakbedekking bij interexpress

Indien u niet goed weet welke materialen u precies nodig heeft, dan kunt u via interexpress.nl ook dakpakketten aanschaffen. Zo’n EPDM pakket bevat alles wat u nodig heeft voor het plaatsen en verlijmen van uw EPDM-dak en is compleet met EPDM lijm, EPDM kit en EPDM dakbedekking. Ook als u geen ervaring heeft met het plaatsen van EPDM dakbedekking is een totaalpakket de oplossing. De bedekking kan in verschillende breedte- en lengtematen worden besteld, waarna een doe-het-zelver of vakman het gemakkelijk zelf kan plaatsen. EPDM dakbedekking is ideaal voor een plat dak van uw woning, schuur, dakkapel, erker, aanbouw, bijkeuken, veranda of overkapping.

Bij interexpress heb je de keuze uit twee pakketten:

EPDM basic pakket
Het EPDM basic pakket is een compleet dakpakket inclusief EPDM dakbedekking op maat en alle benodigde lijm voor het plaatsen van uw dak.

EPDM XL pakket
Het EPDM XL pakket is het basic pakket, met als extra EPDM hemelwaterafvoer en kit.

Deze pakketten bevat alles wat u nodig heeft en een Nederlandstalige handleiding, zodat u eenvoudig zelf de EPDM dakbedekking kunt plaatsen.

Zelf EPDM dakbedekking plaatsen

Door de eenvoudige stap-voor-stap handleiding kunt u het dak gemakkelijk zelf plaatsen. Ziet u toch graag een voorbeeld? Dan vindt u op de website van interexpress ook instructievideo’s die u kunnen helpen bij het aanbrengen van de EPDM dakbedekking. Voor vragen of advies kunt u bij . even eenvoudig terecht per mail of telefoon.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn