Op zoek naar geschikte dozen voor uw bedrijf?

Bent u bezig een eigen onderneming op poten te zetten en hebt u al een groot deel van de voorbereidingen in kannen en kruiken? Gaat u verschillende soorten bloempotten verzenden naar de klanten en bent u daarvoor nog op zoek naar een goed formaat dozen om dit mogelijk te maken? Dan is het van groot belang dat u hier meteen naar gaat zoeken. Want als u dit op tijd doet, dan weet u zeker dat u voor een professionele verzending kunt gaan in goeie dozen, gelijk van het begin af aan. Dan maakt u een goede indruk bij uw nieuw verworven klanten. En dit is van wezenlijk  belang als u een handeltje op wilt starten. U leest het dus al, u moet de juiste dozen zien te vinden. Maar hoe doet u dit? Hoe vindt u die? Als u hier naar op zoek bent op dit moment, dan is het heel mooi dat wij u even treffen. Volgaarne willen wij namelijk van deze gelegenheid gebruik maken om u iets meer te gaan vertellen over ons brede assortiment in dozen. Wij leveren ze werkelijk in alle soorten en maten en dit betekent dat er altijd wel iets van uw gading tussen zal zitten. Want u hebt per slot van rekening een ander soort doos nodig voor een kleine bloempot dan voor een grote. Wij voorzien in die behoefte door in vele formaten te grossieren. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten! Wij zijn de nummer een als het gaat om het leveren van dozen. U kunt dus niet meer om ons heen! Wij kunnen goed begrijpen dat u nu wel eens zou willen weten wie wij dan wel niet zijn. Wij zijn dozenmarkt.nl, een fantastische webwinkel om de meest uiteenlopende soorten dozen te gaan bestellen. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch graag eerst nog eventjes van de hoed en de rand willen weten, voordat u een beslissing neemt over of u al dan niet met ons in zee zult gaan voor dozen? Aarzel dan niet en lees snel even verder in de volgende alinea, want daarin wordt u haarfijn uit de doeken gedaan wat u zoal van de webshop Dozenmarkt kunt verwachten.

Bij ons vindt u echt kwalitatief hoogstaande dozen en meer

Als u voor ons kiest, dan zal dit u beslist geen windeieren leggen. Wij grossieren namelijk in de allerbeste dozen die er maar te vinden zijn.

  • Ze zijn in de eerste plaats erg stevig, waardoor ze heel erg lang mee kunnen gaan. En dat is altijd mooi meegenomen.
  • Ten tweede zien ze er bij ons ook heel representatief uit, zodat u goed voor de dag komt bij uw klanten.
  • En ten derde kunt u bij ons zowel terecht voor grote partijen als voor kleine afnames, het is maar net wat handig is voor u.
  • Ten slotte leveren wij ook de meest uiteenlopende soorten verpakkingsmateriaal bij de dozen, zoals tape, folie, opvulmateriaal, golfkarton, mesjes, omsnoeringsbanden en nog veel meer!

Al met al hebt u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Twijfel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om een bestelling te plaatsen op dozenmarkt.nl. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant, zodat wij u de juiste dozen op kunnen sturen voor uw startende onderneming. Want daar zijn we goed in. Graag tot snel!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Het is een feit dat er ontzettend veel mensen zijn die denken dat een hoge kwaliteit automatisch hand in hand zou moeten gaan met een duur prijskaartje. Bij de dozen van de Dozenmarkt is dit gelukkig niet het geval. En dat is meteen ook een van de redenen waarom vele klanten telkens weer voor ons kiezen. Onze dozen zijn namelijk zeer laag geprijsd. In de vorige alinea hebt u inmiddels al kunnen lezen dat onze dozen erg goed en stevig zijn, dus ook dat zit wel snor. Al met al bent u bij ons een het juiste adres voor een zeer interessante prijs kwaliteit verhouding. Dus wilt u liever ook geen dief zijn van uw eigen portemonnee, maar toch voor een goed verzorgde verzending van uw bloempotten kunnen zorgen? Dan is uw keuze voor ons de enige juiste. Nergens anders zult u ze goedkoper vinden dan bij ons. Klinkt dit interessant, maar zou u toch eerst nog even willen weten hoe de vork precies in de steel zit? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op om meer te weten te komen. U kunt ons ten eerste bereiken via de telefonische klantenservice, die geopend is tijdens kantooruren. Als u wat wilt overleggen, dan is dit het juiste kanaal. Ten tweede kunt u ons ook een e-mail sturen, met daarin uw vraag over dozen. Voorts is het een optie op het contactformulier op onze website in te vullen. In alle gevallen krijgt u zo spoedig mogelijk een bericht van ons, zodat u weet waar u aan toe bent. En dit helpt bij het maken van een weloverwogen keuze. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten als een nieuwe klant!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn