Op zoek naar nieuwe verpakkingen?

Bent u winkelier en hebt u een eigen winkeltje? Maakt u al sinds jaar en dag gebruik van hetzelfde soort verpakkingen, maar hebt u het gevoel dat het én efficiënter kan én goedkoper? Dan is het heel mooi dat wij u op dit moment even treffen. Volgaarne willen wij namelijk eventjes van deze gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over onze interessante webwinkel met allerlei verschillende soorten verpakkingen. Wij zijn werkelijk van alle markten thuis en hebben voor ieder wat wils. Wij bedienen op dit moment al vele winkels die verspreid liggen door het gehele land. Steeds meer winkelier kiezen voor ons, omdat de verpakkingen bij ons zo voordelig zijn. Dus wilt u ook graag op uw bedrijfskosten besparen en zou u minder geld aan elke verpakking uit willen geven? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog een kijkje op uniekverpakkingen.nl om meer te weten te komen over ons verrassend complete assortiment op dit gebied. Verpakkingen hebben wij echt in alle soorten en maten, dus er zit bij ons altijd wel iets van uw gading tussen. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten. Bij Uniek Verpakkingen is werkelijk geen nee te koop! Surf daarom gauw naar onze site en sla uw slag. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant, omdat wij ook u blij willen maken met extra goedkope verpakkingen voor uw producten. Een greep uit ons aanbod:

  • plakhaakjes
  • wobblers
  • stazakken
  • kartonnen dozen
  • wikkelfolie
  • koordzakken
  • gripzakjes
  • en nog veel meer!

U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het wel bij ons. En ja, dat maakt ons zo uniek!

Wij leveren de meest hoogwaardige verpakkingen

Veel mensen denken bij lage prijzen al snel aan een lage kwaliteit. Dit kan soms ook wel zo zijn, maar bij Uniek is dit niet het geval. Wij combineren namelijk een aantrekkelijke prijs met kwalitatief hoogstaande verpakkingsmaterialen. Onze verpakkingen zijn dus niet alleen goedkoop, maar ook nog eens heel erg goed. En dat is niet alleen wat u wilt, maar ook wat uw klanten willen. En hierom hebt u dus geen enkele reden meer om hier niet voor te kiezen. Onze verpakkingen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en dit maakt dat uw keuze voor ons de enige juiste is. Bij ons bent u simpelweg aan het goede adres voor dit soort dingen. En iedere winkelier heeft wel verpakkingen nodig voor zijn of haar artikelen, daar kan niemand omheen. Twijfel dus niet langer en hak vandaag nog de knoop door om het ook eens anders te doen en om te gaan voor een nieuw soort verpakking. Dat zal u beslist geen windeieren leggen. Als u namelijk voor ons kiest, dan profiteert u van een zeer aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding voor verpakkingen, zodat u veel op uw bedrijfskosten kunt gaan besparen. En zeg nou zelf, dat zou u toch ook wel interessant vinden? Wij hebben innovatie erg hoog in het vaandel staan en dit betekent dat wij dag in dag uit bezig zijn met het verbeteren van onze techniek. En hierdoor kunnen wij u garanderen dat u echt het nieuwste van het nieuwste in handen krijgt op dit gebied. Verder is het ook nog eens zo dat wij alle verpakkingen standaard op voorraad hebben. En dit betekent voor u dat wij ze zeer snel kunnen verzenden. Eigenlijk gelijk nadat u ze besteld hebt! Zo krijgt u ze al binnen één of twee werkdagen bij u op locatie bezorgd. En zeg nou zelf, dat is toch echt geweldig? Breng dus gauw een bezoekje aan onze webshop uniekverpakkingen.nl en maak een account aan. Dit is gelukkig snel gebeurd en het is ook helemaal niet moeilijk. Een kind kan de was doen. Daarna kunt u meteen beginnen met het bestellen van de verpakkingen die u wilt hebben. Wij zijn u graag van dienst!

Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander?

Na dit hele verhaal kunnen wij het ons zeer goed voorstellen dat u nog een paar vragen zou willen stellen. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe de specifieke verpakkingen er precies uitzien? Of wilt meer weten over onze professionele service? Surf dan snel naar uniekverpakkingen.nl en als het antwoord op uw vraag daar niet te vinden is, kunt u ons ook altijd even een berichtje sturen. U kunt ons ten eerste bereiken via de e-mail; het adres is te vinden op onze website. Ook kunt u het contactformulier aldaar invullen. In beide gevallen krijgt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Maar als u juist direct contact wilt, dan raden wij u zeer sterk aan om ons eventjes op te bellen. U krijgt dan meteen een van onze vriendelijke en deskundige medewerkers aan de lijn, die precies weten hoe de vork in de steel zit en u daar graag kond over doen. Zij weten alles van de verpakkingen en nemen altijd uitgebreid de tijd om uw vraag van een antwoord te voorzien. Daar kunt u zeker op rekenen bij Uniek! De klant is bij ons nog echt koning en dit merkt u niet alleen aan de hoogwaardige verpakkingen, de zachte prijsjes en ons veelzijdige assortiment, maar ook aan het feit dat wij graag met  meedenken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn