Reclameborden

Signframing - reclamebordenHebt u een bedrijf, dan is het natuurlijk altijd een goede zaak om reclame te maken. Er zijn verschillende manieren waarop u dit kunt doen, bijvoorbeeld door gebruik van reclameborden, door het plaatsen van advertenties, het verzenden van folders of bestickering van uw bedrijfsauto. Alle vormen hebben natuurlijk zo hun eigen voor- en nadelen. Een groot voordeel van autobestickering bijvoorbeeld is dat iedere keer dat u met de auto op stap gaat, heel veel mensen u zien rijden en dan uw bedrijfsnaam op de auto zien staan. Zo brengt u uw onderneming heel eenvoudig bij veel mensen onder de aandacht. Ook reclameborden in de vorm van een zuil voor aan de weg bij uw bedrijfspand kunnen zorgen voor het vergroten van uw naamsbekendheid. U plaatst deze in de eerste plaats natuurlijk om voor klanten duidelijk te maken waar u gevestigd bent, maar het werkt tegelijkertijd ook als reclamemiddel. Mensen die er langs rijden, zullen immers de naam op het bord zien staan en zich op zijn minst aanvragen om wat voor bedrijf het gaat. Dergelijke reclame-uitingen kosten relatief weinig geld, kunt u lang blijven gebruiken en zijn daardoor dus zeer effectief. Maar er zijn natuurlijk ook heel veel andere soorten reclameborden mogelijk. U kunt denken aan reclameborden die geplaatst worden bij een bouwplaats, zodat mensen weten welk bedrijf de bouwwerkzaamheden uitvoert. Of u kunt denken aan een banner, die erg handig is als u regelmatig met uw onderneming op beurzen aanwezig bent. Deze kunt u dan naast uw stand plaatsen, zo weten mensen meteen wie u bent en ook als ze op dat moment niet geïnteresseerd zijn, zijn ze toch een keer in contact gekomen met uw bedrijfsnaam. Daarnaast zijn er nog heel veel andere soorten reclameborden mogelijk, met veel andere doelen. Voor iedere situatie is er wel een goede optie te vinden.

Verschillende vormen reclameborden

Zoals we hierboven al aangaven, zijn reclameborden er in veel verschillende vormen en maten te krijgen. Ook wat betreft model zijn er natuurlijk veel verschillen. Meestal worden er rechthoekige vormen gebruikt voor reclameborden, maar vierkant of rond is natuurlijk net zo goed een optie. Door te kiezen voor een vorm die anderen niet gebruiken, hebt u als voordeel dat u snel opvalt. Een afwijkende vorm zal immers sneller de aandacht trekken. Ook wat betreft de manier van bevestiging zijn er veel verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor hangende reclameborden, bijvoorbeeld om aan uw bedrijfspand te bevestigen. Deze bestaan dan uit een doek waar de tekst op is gemaakt en dat doek is vervolgens bevestigd aan een metalen frame. Een ander model dat mogelijk, is het staande model. Dit is het typische model dat gebruikt wordt voor bouwplaatsen. Er bestaan hier twee verschillende varianten van, namelijk met een enkel bord of met twee borden die in een V-vorm geplaatst zijn. Ook containerframes zijn mogelijk, hierbij hebben de reclameborden dezelfde afmetingen als containers, waardoor ze hier perfect aan vast gemaakt kunnen worden. Dit is ook op bouwplaatsen ideaal, maar daarnaast kunt u het natuurlijk ook heel goed gebruiken als u zelf een bouwbedrijf hebt en meestal wel een lege container bij uw werkplaats hebt staan. Als daar een weg langs loopt, dan kunt u op deze manier gemakkelijk veel mensen bereiken. Doordat een containerframe een redelijk groot formaat is, zal het snel de aandacht trekken. Een banier is zoals gezegd erg handig als u vaak op beurzen staat. Dit soort reclameborden is ongeveer manshoog en vrij smal, zodat het niet teveel in de weg staat, maar u er toch voldoende tekst op kwijt kunt. Met al deze verschillende opties is er altijd wel een vorm te vinden die bij u en uw onderneming past.

Sign Framing

Wilt u reclameborden laten maken, dan bent u bij Sign Framing aan het juiste adres. Zij bieden namelijk een zeer ruime keus op dit gebied. U vindt in hun collectie de verschillende typen reclameborden:

  • hangend enkel
  • hangend V-vorm
  • staand enkel
  • staand V-vorm
  • banier
  • hangend rond
  • containerframe
  • triaflex hangend enkel
  • blindframe hangend model

Door de ruime keus in modellen en maten die zij bieden, hebben zij ook voor u altijd een geschikte oplossing. U kunt bij hen echter niet alleen maar terecht voor reclameborden, zij bieden ook een ruim assortiment aan andere objecten voor reclame-uitingen. Zo kunt u bij hen bijvoorbeeld ook terecht voor bestickering. Zij kunnen niet alleen zorgen voor bestickering van uw auto, maar bijvoorbeeld ook voor raamstickers of vloerstickers. Vloerstickers kunnen erg handig zijn om klanten op een effectieve manier door uw winkel te laten lopen, raamstickers kunnen puur dienen als reclame, maar kunnen bijvoorbeeld ook informatie verschaffen over openingstijden. Naast deze producten kunt u bij hen ook terecht voor bewegwijzering. U kunt dan denken aan staanders die u bij de oprit naar uw bedrijfspand kunt plaatsen, met daarop uw bedrijfsnaam en het adres. Maar u kunt ook denken aan parkeerborden, waarmee u aan kunt geven voor wie bepaalde parkeervakken bestemd zijn. Andere opties waarvoor u bij hen terecht kunt zijn bijvoorbeeld reclamezuilen en reclameborden, maar ook voor beachvlaggen, banners en plexiglas objecten bent u bij hen aan het juiste adres. Zij bieden naast reclameborden dus een keur aan andere producten die handig zijn bij het reclame maken voor uw bedrijf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan eens een kijkje op hun website voor de verschillende soorten reclameborden die zij in hun assortiment hebben opgenomen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn