Schakel ons in voor hoogwaardige theatertechniek

Gaat u binnenkort een show geven en wilt u graag over goed licht beschikken? Dan is er maar een mogelijkheid om dit tot in de puntjes te verzorgen, en dat is dat u even contact opneemt met onze mensen. Wij zijn de mensen van DSHProducties.nl en wij willen u graag uitnodigen om een keer te komen kijken naar de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben wanneer het gaat over theatertechniek. U zult zien dat wij voor alle denkbare shows een lichtplan kunnen maken. Wij kunnen namelijk het licht verzorgen wanneer u een grote productie organiseert, maar u kunt ook bij ons terecht wanneer u een kleine one man show wilt gaan doen. Wij zorgen dat het publiek u goed te zien krijgt. Wij weten namelijk alles van theatertechniek en wij zetten onze kennis en kunde graag in om ervoor te zorgen dat uw spel nog beter uit de verf komt dan dat het dankzij uw talenten al deed. Wij bieden u altijd een totaalpakket wanneer het gaat over theatertechniek, wanneer u dit tenminste wilt. Wij zorgen bijvoorbeeld voor een mooie spotlight wanneer u die graag wilt huren, maar wij kunnen ook voor mooie verlichting zorgen waarmee wij het podium heel sfeervol verlichten. U zult merken dat wij ons diensten altijd tot in de puntjes verzorgen. Dat begint al op het moment dat u enkel nog maar komt informeren naar onze theatertechniek. Wij leggen u namelijk graag uit wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en wij kunnen u ook laten zien hoe de verschillende lampen die wij hebben, welk effect opleveren. Wij bieden genoeg mogelijkheden op het gebied van theatertechniek en wij kunnen u daarom ook garanderen dat wij u een resultaat zullen bieden waar u zeer tevreden mee zult zijn.

Ook voor de verhuur van apparatuur kunt u ons bedrijf voor theatertechniek inschakelen

Wanneer u zelf beschikt over de juiste mensen om uw lichtshow te leiden, dan kunt u alsnog bij ons terecht. Wij hebben namelijk als bedrijf op het gebied van theatertechniek de mogelijkheid om u apparatuur te verhuren. Wij zorgen er altijd voor dat wij u van hoogwaardige apparatuur voorzien waar u geen problemen mee zult ervaren. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat een van onze apparaten er mee ophoudt, dan komen wij meteen naar u toe om u van een nieuwe lamp te voorzien. Dat is de service waar wij voor staan en wij willen u daarom vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken. Onze mensen staan altijd voor u klaar om u te laten zien wat wij voor u kunnen betekenen. Aangezien wij altijd maatwerk leveren, is het altijd verstandig om te bekijken op welke manier u gebruik zou willen maken van onze theatertechniek. Wij bieden u voordelige oplossingen zonder dat u daarvoor hoeft in te leveren op de kwaliteit van de lichtshow. Wij leveren altijd vakwerk; theatertechniek is ons op het lijf geschreven en wij hebben daarom ook al heel veel shows tot een groot succes kunnen maken.

Wij kunnen uw show ook op het internet uitzenden

Wanneer u graag een heel groot publiek wilt bereiken, kunt u ook informeren naar de mogelijkheid die wij u bieden om een webcast te maken. Met hoogwaardige apparatuur, net als wanneer u ons inschakelt voor theatertechniek, zullen wij uw evenement goed vastleggen. Kortom:

  • u kunt ons inschakelen voor diensten op het gebied van theatertechniek
  • wij kunnen u ook apparatuur verhuren voor de lange of korte termijn
  • wij verzorgen ook graag uw webcast

Kijk voor meer informatie even op onze site DSHproducties.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn