Uw witgoed reparatie in Haarlem snel en vakkundig uitgevoerd

Uw apparaten hebben een vrij lange levensduur. Tenminste, als deze goed onderhouden worden. Echter kan er altijd een defect aan uw witgoed apparatuur komen. Hiervoor kunt u gebruik maken van witgoed reparatie in Haarlem. Met witgoed reparatie in Haarlem is ieder defect onderdeel binnen een kort tijdsbestek weer opgelost en kunt u weer door met uw huishoudelijke taken. Voor de beste witgoed reparatie in Haarlem kunt u terecht bij AllFix Service. Wij kunnen uw witgoed reparatie in Haarlem tegen lage tarieven uitvoeren. Daarom vertellen wij u graag meer over onze witgoed reparatie in Haarlem en hoe u met ons in contact komt. Zo kunt u direct nog een afspraak maken met onze monteurs.

Vaste lage tarieven voor onze witgoed reparatie in Haarlem

Een defect aan bijvoorbeeld uw wasmachine kan nare gevolgen hebben. Niet alleen brengt dit een stapel was met zich mee, het kan bijvoorbeeld ook voor nare geurtjes zorgen. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze witgoed reparatie in Haarlem. Onze monteurs weten u altijd op een deskundige manier te helpen, waardoor iedere witgoed reparatie in Haarlem binnen no time gedaan is. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor witgoed reparatie in Haarlem aan:

  • Drogers
  • Koelkasten
  • Vaatwasmachines
  • Gasfornuizen

Er wordt eerst een diagnose door onze monteurs gedaan en indien mogelijk een prijsindicatie gegeven. Daarna kunnen zij aan de slag met de reparatie of vervanging om u zo tevreden mogelijk en met een weer werkend apparaat achter te laten. Dit doen wij altijd tegen vaste lage tarieven. Zo beginnen onze monteurs 37,50 euro inclusief het eerste half uur arbeidskosten. Daarna betaalt u 12,50 euro per kwartier. Tevens betaalt u bij ons geen voorrijkosten. Indien er een onderdeel besteld moet worden, dan zorgen wij dat dit zo snel mogelijk gebeurd. Zo hoeft u nooit lang op uw reparatie te wachten als u deze door ons laat uitvoeren. Mocht uw witgoed niet meer gerepareerd kunnen worden, dan bent u dus niet veel geld kwijt. Onze medewerkers zijn hier altijd eerlijk over, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Soms kan een witgoed reparatie in Haarlem niet meer en is het verstandiger om een nieuw apparaat aan te schaffen. Wij zullen dus nooit onderdelen vervangen terwijl dit geen zin meer heeft voor uw apparaat. Zodra u met ons contact opneemt voor uw witgoed reparatie in Haarlem dan passen wij ons geheel aan aan uw schema. Wij hanteren namelijk flexibele werktijden, waardoor u er nooit vrij voor hoeft te nemen.

Open en eerlijk advies bij de diagnose

AllFix Service is uw specialist op het gebied van reparaties aan uw witgoed. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied, waardoor wij voor iedere situatie een gepaste oplossing kunnen bedenken. Indien er onderdelen vervangen moeten worden die wij niet op voorraad hebben, zorgen wij dat deze toch snel geleverd worden. Zo kunnen wij u altijd de beste service bieden. Daarnaast hanteren wij vaste lage prijzen voor iedere reparatie, waardoor u van te voren al weet waar u aan toe bent. Wij geven daarom ook altijd een prijsindicatie voor onze gehele service, zodat u kunt beslissen of u het dit waard vindt of op zoek gaat naar nieuwe apparatuur. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op allfixservice.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn