versier je woning op een originele wijze met leren handgrepen

Het is niet altijd even gemakkelijk om een manier te vinden om je woning op een originele wijze vorm te geven. Je valt toch al snel ten prooi aan de voorbeelden die je in de IKEA of een andere meubelboulevard tegenkomt. Daar komt bij dat alles vaak op het grote geheel is gericht. Dat betekent dat men vooral aandacht besteedt aan de banken, tafels en stoelen in een woning en de details hierbij negeert of in ieder geval minder aandacht geeft. Maar met kleine details zoals bijvoorbeeld de leren handgrepen van handlesandmore, kun je juist extra sfeer maken in een woning. Het zit hem vaak immers in de details. Als je reeds een volledig afgerond interieur hebt en je bent er helemaal klaar mee, dan kun je met kleine aanpassingen toch eenvoudig een nieuw interieur creƫren. Dat kan bijvoorbeeld met leren handgrepen. Dit is maar 1 detail en het is belangrijk dat je de leren handgrepen combineert met andere aanpassingen. Op de site van handlesandmore.nl kun je dan ook gemakkelijk ontdekken wat je mogelijkheden zijn als het aankomt op interieur make-overs. Maar uiteraard kun je ook op de site terecht als je bezig bent met je interieur in een nieuwe woning. Het zijn dan juist vaak de kleine details die een woning echt gezellig en sfeervol maken die moeilijk zijn. Het is niet zo lastig om een bank neer te zetten en een paar stoelen. Een tafel lukt ook nog wel en de gordijnen is in de regel ook geen probleem. Maar zodra dat klaar is, dan heb je in feite alleen de basis ingrediƫnten. Om het echt gezellig te maken moet je het leefbaar maken. Een woonkamer moet leven uitstralen. Dat kan met planten, schilderijen, kleine accessoires kussens en dus ook leren handgrepen. Kijk dan ook goed rond op de site van handlesandmore.nl. Op de site vin je namelijk verschillende leren handgrepen. Je kunt de lussen ook voor andere doeleinden gebruiken. De leren handgrepen kun je met handige meegeleverde schroefjes bevestigen. Een standaard kastje wordt dankzij de leren handgrepen opeens een stuk minder standaard. Het mooie is ook dat je zelf naar hartenlust kunt experimenteren met deze handgrepen. Dat betekent ook dat je kunt combineren met vele andere leren artikelen die je kunt bestellen via handlesandmore.nl. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Leren plankendragers
  • Leren woonaccessoires
  • Leren wc-rol houder

Je kunt met deze leren artikelen dus ook zorgen voor een soort terugkerend thema. Overal in huis vind je dan verschillende leren artikelen die elk op unieke wijze een stempel drukken op de kamer waar je ze tegenkomt.

Bestel de leren handgrepen eenvoudig via de site

Alle leren artikelen die je wilt kopen kun je toevoegen aan de winkelwagen. Vervolgens kun je ook meteen afrekenen via bijvoorbeeld iDEAL. Je kunt je bestelling ook opslaan en op een later moment terugkomen.

Kijk voor inspiratie op de site of neem contact op

Als je inspiratie op wilt doen, dan kan dat natuurlijk via de website. Voor verdere vragen is het ook mogelijk om even contact op te nemen met een van de medewerkers van handlesandmore.nl.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn