Voor veilige fietshelmen gaat u naar Bikeandtravel.nl

Het is een goed idee om fietshelmen te dragen tijdens het fietsen om zo uw hoofd optimaal te kunnen beschermen. Er gebeuren immers veel ongelukken tijdens het gebruiken van de fiets, waarbij er snel hoofdletsel kan ontstaan. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een valpartij is zo gebeurd. Schaf dus niet alleen een fietshelm aan voor uzelf, maar koop voor uw hele gezin deze helmen. Zo kunt u probleemloos op pad. Heeft u interesse in het kopen van fietshelmen, dan kunt u hiervoor het beste even kijken op de website Bikeandtravel.nl. Hier vindt u een groot aantal fietshelmen in veel verschillende uitvoeren, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Overigens kunt u bij deze webshop niet alleen terecht voor de aanschaf van zo’n helm, maar voor veel meer zaken. Deze hele webshop staat in het teken van fietsen. Niet alleen de recreatieve gebruikers kunnen hier terecht, maar ook de professionals zijn hier aan het goede adres. Zo kunt u hier bijvoorbeeld ook kleding kopen, zoals:

  • Jackets en vesten
  • Mutsen en bandana’s
  • Handschoenen
  • Onderkleding

Neemt u vooral eens een kijkje op de site om zelf te ontdekken wat u hier allemaal kunt kopen. Voor vragen over fietshelmen of andere items, kunt u het beste even contact leggen via het telefoonnummer of door gebruik te maken van het e-mailadres.

Kies als gezin voor het dragen van fietshelmen

Fieten is natuurlijk hartstikke leuk. Vrijwel iedere Nederlander heeft wel een fiets bij huis staan. Het is zo gemakkelijk om de fiets te pakken om naar het werk te gaan of even de boodschappen te doen. U heeft op deze manier nooit problemen met parkeren en het is enorm milieuvriendelijk. Het fietsen is niet alleen ideaal om parkeerproblemen te kunnen ontwijken, maar u kunt ook routes rijden die u nooit zult kunnen rijden met de auto. Hierbij kunt u denken aan fijne binnendoor weggetjes, zodat u misschien zelfs wel eerder op de plek van bestemming aan kunt komen. Fietsen is om meer redenen trouwens ideaal, want we weten allemaal hoe belangrijk het is om voldoende beweging te krijgen. Het kan best lastig zijn om tijd te vinden (of te maken) om te bewegen. Bewegen werkt het fijnst wanneer u een doel heeft. Ook daarvoor kunt u natuurlijk de fiets gebruiken. Gebruikt u eigenlijk vooral altijd de auto, schakel dan eens over naar deze tweewieler. U zult snel ontdekken hoe fijn het eigenlijk is om op deze manier te kunnen bewegen. Het is ook nog eens goed voor de sociale contacten, want zo spreekt u nog eens buren en andere bekenden. U kunt de frisse lucht opsnuiven en u ziet eindelijk eens wat van de omgeving. Daar waar u normaal vrij snel langs rijdt met de auto, kunt u nu eens goed zien waar u eigenlijk altijd langs rijdt. We verzekeren u dat u dingen zult zien die u met de auto nog niet eens waren opgevallen. Met mooi weer is het uiteraard veel leuker om het stalen ros te pakken. Het is ook niet verwonderlijk dat veel mensen dit vervoersmiddel gebruiken om er eens lekker een dagje op uit te trekken. Er zijn superleuke fietsroutes te vinden. Dit hoeft u natuurlijk niet alleen te doen. Spreek samen met een vriend of vriendin af en stop onderweg op verschillende plekken om met elkaar wat te eten en te drinken. Het is een goed idee om ook uw fietshelmen te dragen. Hoewel het eigenlijk vooral voordelen heeft om zo de omgeving te verkennen, heeft het ook een belangrijk nadeel. U bent namelijk best wel kwetsbaar in het verkeer. Daarom is het erg verstandig om fietshelmen te dragen, zeker wanneer we ons realiseren dat het oplopen van hersenletsel vaak onomkeerbaar is. Door het dragen van fietshelmen beschermen jullie dus het hoofd. Nu zult u misschien zeggen dat het dragen van fietshelmen niet echt nodig is, omdat u toch alleen op wegen fietst waar geen auto’s zijn te vinden. Medeweggebruikers hoeven niet altijd de aanleiding te zijn om te vallen. Het kan ook zijn dat u even niet oplet en onderuit gaat. Er kunnen zoveel redenen zijn om te vallen. Fietshelmen meenemen is niet voldoende. Het is een beter idee om de fietshelmen gelijk op het hoofd te doen, om vanaf de eerste meter beschermd te zijn. Hebben jullie nog geen fietshelmen, dan is het zaak om deze dus aan te schaffen.

Functioneel en een strak design

Het aanschaffen van fietshelmen, daarvoor kunt u terecht bij de webshop Bikeandtravel.nl. Hier vindt u een groot aantal fietshelmen in tal van uitvoeringen. Het moge duidelijk zijn dat fietshelmen tegenwoordig echt geen saai uiterlijk meer hebben. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende hippe uitvoeringen, waar u beslist mee gezien mag worden in het openbaar. De fietshelmen die u hier kunt verkrijgen zijn niet alleen qua design erg mooi, maar natuurlijk zijn ze ook bijzonder functioneel. Ze beschermen niet alleen het hoofd tijdens een val, maar hebben ook een goede ventilatie. Niets is immers zo vervelend als een fietshelm te moeten dragen waar u onder zweet als een otter. Het risico bestaat dan dat u juist deze helm niet meer wilt dragen en daarmee uw veiligheid in het geding brengt. Schaf vandaag nog de fietshelmen aan via de genoemde site. Het is goed om te weten dat deze webshop in het bezit is van een keurmerk, zodat u hier gewoon veilig kunt winkelen. Abonneer u ook op de nieuwsbrief.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn