Voorzie je medewerkers van vers gekoeld water via waterkoelers van Aqua&Beans

Als je op een kantoor werkzaam bent, dan is het van belang dat je toegang hebt tot voldoende water, zodat je je lichaam schoon kunt houden. Dit is op kantoren extra van belang, aangezien men in deze omgeving vaak koffie mag drinken. Koffie is ook water, maar de koffie in dat water zorgt ervoor dat je lichaam juist uitdroogt. Hoe meer koffie je drinkt, des te belangrijker het is om water te drinken. Maar als je geen waterkoeler op de werkvloer hebt, dan moet je dus gewoon water uit de kraan drinken. Dit is niet gezuiverd en ook niet gekoeld. De motivatie om even snel een glaasje water te halen, is dan ook niet sterk ontwikkeld bij mensen die op een kantoor werken zonder waterkoelers. Tevens is de keuken vaak niet ergens geplaatst in het zicht van mensen en dus moet men echt bewust de keuze maken om water te halen en vervolgens naar de keuken moeten gaan om daar water te drinken. Maar als je op kantoor met airco werkt, dan heb je niet snel dorst en als je genoeg koffie drinkt, dan ontwikkel je door de dag heen ook geen dorst. Daarom is het goed om via Aqua&Beans waterkoelers te bestellen. Je kunt kiezen voor waterkoelers met een watervat, want deze kun je overal neerzetten. Deze waterkoelers kun je dus ook direct op de werkvloer kwijt. Je kunt ze ergens in het zicht plaatsen of bij een gangpad waar medewerkers veel langslopen. Daardoor zal men veel sneller geneigd zijn om even een glaasje water te drinken. Tevens is het water uit dit soort waterkoelers gekoeld en het watervat op de waterkoeler bevat uiteraard bronwater. Dit is lekkerder en gezonder dan water dat uit de kraan komt. Tevens is het water uit waterkoelers altijd lekker gekoeld. Water uit de kraan is in de zomer al snel lauw en smaakt daardoor nog minder dan in de winter. Het is dan ook een goed idee om te kiezen voor waterkoelers van Aqua&Beans. Het is echter ook mogelijk op waterkoelers te kopen die je op het waterleidingnetwerk kunt aansluiten. Maar het probleem is wel dat je dan beperkt bent met de locatie. Je moet immers in de buurt zijn van een waterleiding. Voordeel is wel dat je dan dus niet altijd nieuwe watervaten hoeft te kopen. Beide opties hebben dus voor- en nadelen en het is dan ook maar net wat in jouw specifieke situatie het belangrijkste is. Als je juist een waterkoeler wilt zodat je deze op de werkvloer in het zicht kunt plaatsen, dan is een leidingwaterkoeler misschien niet de beste optie. 

Voorzie je medewerkers van vers gekoeld water via waterkoelers van Aqua&Beans

Bekijk de verschillende waterkoelers op aqua-beans.nl

Als je op zoek bent naar een waterkoeler, dan kun je de verschillende soorten bekijken via de website van aqua-beans.nl. Hier zie je meteen ook uitgelegd wat de features zijn van de verschillende soorten. Tevens kun je via de site ook extra watervaten bestellen. 

Het assortiment van Aqua&Beans

Naast water en watercoolers, kun je ook bij deze webwinkel terecht voor andere artikelen die je op kantoor kunt gebruiken zoals: 

  • Koffiemachines
  • Koffiebonen
  • Thee en soep 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn