Waar kun je online een pipowagen kopen?

Een pipowagen is al een vrij oud begrip, vrijwel iedere Nederlander zal weten wat er mee bedoeld wordt. Pipowagen zijn meestal oude schaftwagens (bijvoorbeeld via Harmsen Schaftwagens) of woonwagens of iets dergelijks, welke omgebouwd zijn tot gezellig hutje in de tuin. Sommige mensen gebruiken het als logeerruimte, anderen weer als spelletjeskamer, maar voor veel gezinnen is het simpelweg een hele originele speelruimte voor de kinderen. Je kunt het gebruiken om speelgoed in op te slaan zodat je kinderen alle ruimte en vrijheid hebben om samen met hun vriendjes te spelen zonder dat de volwassen zich ermee bemoeien. Als de kids oud genoeg zijn om zelfstandig te kunnen spelen gaat dat meestal prima. Bovendien heb je er op die manier in huis geen last van en kun je dus in alle rust je eigen ding doen terwijl de kinderen zich in de pipowagen vermaken met hun vriendjes. Je kunt natuurlijk een kant-en-klare pipowagen kopen, maar de kans dat je deze in die staat tegenkomt op het web is vrij klein. Je zult dus een beetje geluk moeten hebben en zelf een oude schaftwagen om moeten toveren tot je eigen jeugdhonk. Dit is overigens wel de leukste optie, want op die manier kun je hem volledig personaliseren naar je eigen wensen, en die van je kinderen natuurlijk. 

Koop je nieuwe pipowagen bij Harmsen Schaftwagens

Als je zelf je pipowagen wilt inrichten dan is het een goed idee om eens te kijken op de website van Harmsen Schaftwagens. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in dit soort type wagens, welke in feite daadwerkelijk bedoeld zijn om in te schaften (lunchen) maar ook erg geschikt zijn voor privégebruik, en dan vooral als gezellige wooncaravan voor in de tuin. Je vindt er overigens niet alleen schaftwagens, maar ook:

Maar het meest populaire item is toch wel de lunchwagen. Al vele mensen gingen je voor en kochten bij Harmsen Schaftwagens een neutrale wagen, die ze op eigen houtje personaliseerden tot heus jeugdhonk en speelplek voor in de tuin. Met een beetje creativiteit kom je daar een heel eind, en bovendien zijn er helemaal geen regels voor het inrichten van zo’n wagen. Volg je gevoel en kies gewoon de kleuren, stoffen en printjes die jij of je kinderen zelf het mooist vinden, dan wordt het vast een toffe pipowagen.

Het aanbod schaftwagens online

Voor wie Harmsen Schaftwagens al kent weet dat ze de perfecte lunchwagens leveren om om te bouwen tot pipowagen. Niet voor niets hebben ze veel klanten uit de particuliere sector, die slechts éénmalig een wagen aanschaffen. Deze zijn doorgaans voor privégebruik en in de meeste gevallen is de wagen voor de kinderen van het betreffende gezin. Want zo’n pipowagen in de tuin is natuurlijk super tof om in te spelen! En wanneer de kinderen ouder worden kun je de wagen iets moderniseren en de styling aan de binnenkant aanpassen waardoor ook pubers zich er fijn in voelen. Je wil natuurlijk niet dat ze de wagen op den duur kinderachtig gaan vinden, dus verander je best op den duur het interieur een beetje. Al met al zijn de wagens van Harmsen van zeer goede kwaliteit en kun je er dus van op aan dat ze jaren meegaan, op zn minst tot de kinderen het huis uitgaan! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn