Waar vind ik een goede interim advocaat?

Stel, een advocaat binnen jouw team is voor een bepaalde tijd niet beschikbaar, bijvoorbeeld door ziekte of zwangerschapsverlof. Dan heb je dus een goede interim advocaat nodig die diens werkzaamheden voor een bepaalde tijd kan opvangen. Deze vind je natuurlijk via TP Legal. Dit is een niche bemiddelaar voor juristen en advocaten, dat actief is in heel Nederland. Bij TP Legal beschikken ze over een eigen database met professionals, zoals:

  • Junior, medior en senior legal Counsel
  • Account manager legal
  • Corporate Secretary
  • Compliance Officer
  • Trust Officer
  • Head of Legal

Al deze functies kun je met behulp van TP legal vervullen, net als in het geval van een interim advocaat. Door hun uitgebreide netwerk is het voor TP Legal heel makkelijk om de juiste persoon te vinden voor de vacature die jij open hebt staan, of dat nu een tijdelijke of een vaste functie is, dat maakt niet uit. En bij de werving en selectie van deze professionals gaan ze net een stap verder dan andere recruitment bureaus. Ze toetsen zo’n interim advocaat namelijk niet alleen op kennis en ervaring, maar toetsen ook diens persoonlijkheid. Vanwege het tijdelijke karakter van veel functies die ze zullen moeten vervullen is het namelijk van belang dat ze snel kunnen schakelen en adequaat kunnen reageren op veranderingen. Jij wilt immers een professional die vanaf dag één productief is, en binnen de kortste keren de manier van werken in jouw bedrijf onder de knie heeft. Dat kan met een interim advocaat van TP Legal. 

Binnen één week een interim advocaat

Als je haast hebt met het vinden van zo’n interim advocaat of een andere professional dan ben je bij TP Legal aan het goede adres. Met behulp van hun uitgebreide netwerk heb je namelijk indien gewenst al binnen een week die openstaande vacature gevuld. Neem gewoon contact met ze op en specificeer de functie die deze persoon moet gaan vervullen. Vervolgens krijg je al binnen 1-2 werkdagen een selectie van beschikbare juristen. Uit deze selectie kun je een aantal personen kiezen met wie je een persoonlijk gesprek aangaat, waarna je kunt besluiten hem/haar in dienst te nemen, al dan niet tijdelijk. Wat goed is om te weten is dat dit altijd een zelfstandige professional betreft die vanaf dag één productief is. TP Legal benadrukt dat hun juristen een mensen zijn die op uw kosten het vak komen leren, maar ervaren professionals. 

Wat kost een interim jurist via TP Legal?

Nu je weet dat het zo gemakkelijk is om via TP legal die interim advocaat te vinden waar je naar op zoek was wil je natuurlijk weten wat het precies kost. Op hun website vindt je al deze informatie. Uiteraard werken ze bij TP legal op basis van no cure no pay, en dus betaal je alleen als je daadwerkelijk via hen die professional inhuurt. Je betaalt pas een fee op het moment dat deze persoon bij je in dienst gaat. Als de kandidaat binnen 3-6 maanden uit zichzelf opstapt bieden ze uiteraard een garantie, wel zo prettig als je die interim advocaat voor een periode van minstens een jaar nodig hebt. Dus ben je op zoek naar vast of interim juridisch personeel? Kijk dan eens op de website van TP legal, want zij helpen je graag verder!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn