Waar vind ik eiken tafels op maat gemaakt

Een huis inrichten is leuk werk, maar kan ook frustratie met zich meebrengen. Vaak is het namelijk zo dat je een bepaald meubel in gedachte hebt dat je nergens in een winkel kunt vinden. Een eettafel bijvoorbeeld, in een bepaalde maat of met een bepaald type poot. Dan is het goed om te weten dat je voor dat soort zaken terecht kunt bij Het Ambacht in Losser. Eiken tafels op maat gemaakt is iets wat ze bijna wekelijks doen, en ze hebben er uitgebreide ervaring mee. In hun meubelmakerij maken ze al sinds jaar en dag allerlei verschillende meubels. Ze steken voor elke klant hun handen uit de mouwen en staan bekend om hun vakmanschap en toewijding. In hun grote showroom vind je onder andere de volgende meubels:

  • Eiken tafels op maat gemaakt
  • Stoelen met unieke bekleding
  • Banken uit een standaard collectie

Ze hebben namelijk naast de op maat gemaakte meubels ook een standaard collectie met allerlei banken, stoelen en tafels. En als je een van deze meubels liever in een andere kleur of een andere stof wilt dan kun je deze door Het Ambacht ook laten maken. Ze doen namelijk niets anders dan meubels bouwen en deze met eigen hand stofferen met de stof naar jouw keuze. Dit is je kans om een bank te hebben met een hele unieke print, of eetkamerstoelen in de kleur waar je al jaren naar op zoek was maar die je nergens kon vinden. Eiken tafels op maat gemaakt is echter waar Het Ambacht misschien nog wel het meest bekend om is geworden.

Grote eiken tafels op maat gemaakt

De voornaamste reden dat mensen bij het Ambacht aankloppen voor eiken tafels op maat gemaakt is dat ze het juiste formaat niet in standaard winkels kunnen vinden. Dit is doorgaans niet zo moeilijk als het om een klein- tot middelgroot formaat tafel gaat, maar zodra je een tafel wil van langer dan twee meter wordt het lastig. Deze zijn ook in andere winkels best te vinden, maar dan meestal net niet in de stijl die je voor ogen had. Als je bijvoorbeeld een tafel zoekt van 2,5 meter lang, met een bepaald type blad en poten, dan wordt het al gauw lastig om deze te vinden. Eiken tafels op maat gemaakt is om die reden een super handige service van deze meubelmaker, omdat ze jou precies kunnen leveren wat je in gedachte had. Die ene tafel, met dat exacte formaat, met precies die poten en het blad dat jij wilt hebben, ideaal!

Twentse meubelmakerij

Het leuke aan de showroom van Het Ambacht is dat je er niet alleen eiken tafels op maat gemaakt vindt, maar ook hun eigen collectie meubels. Deze is ontworpen in eigen atelier en vervolgens in de werkplaats geproduceerd. Deze meubels zijn dus in geen enkele andere winkel te koop! Als je iets unieks zoekt op het gebied van interieur dan ben je bij Het Ambacht dus aan het juiste adres. Of het nu om een bankstel met een unieke bekleding gaat of om eiken tafels op maat gemaakt, in hun eigen werkplaats maken ze de mooiste meubels, en alleen met de beste materialen. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn