Wij gingen met het hele bedrijf kever rijden

Wij organiseren ieder jaar met ons bedrijf een uitje voor alle personeelsleden. Wij vinden het namelijk belangrijk om de sfeer binnen ons bedrijf zo goed te houden zoals het altijd geweest is. Wij doen daarom altijd ons best om een leuke activiteit te bedenken. Dit jaar gingen wij met het hele bedrijf kever rijden in Overijssel. Dat hadden wij al heel lang op de planning staan, maar aangezien het kever rijden zeer geliefd is, waren wij al een paar keer te laat met het maken van de reservering. Dat is natuurlijk niet prettig en vandaar dat wij dit jaar het kever rijden al heel vroeg geboekt hebben. Wij hebben eerst een datumprikker rondgestuurd en vervolgens hebben wij gekeken of deze datum ook nog bij de mensen van HetSchwarzwald.nl beschikbaar was. Dat bleek het geval te zijn. Wij hebben daarom meteen een reservering gemaakt en toen konden wij de mensen bij ons op de zaak vertellen dat wij zouden gaan kever rijden. Iedereen was zeer verheugd om te horen dat het dit jaar wel door zou gaan. Wij hebben de mensen niet gezegd dat er bij het kever rijden ook een speurtocht hoorde. Wij hebben met de mensen van HetSchwarzwald.nl afgesproken dat wij een speurtocht zouden gaan doen die geheel in het teken zou staan van ons bedrijf. Wij hebben daarom geholpen om een goede speurtocht te maken. De mensen van dit bedrijf hebben heel veel ervaring met het maken van een dergelijke speurtocht en dat zorgde ervoor dat we binnen de kortste keren een heel goede tocht hebben kunnen uitzetten. Wij vonden dit een heel leuk idee van de mensen van Het Schwarzwald omdat wij op deze manier niet alleen een mooie tocht in de wagen konden doen, maar ook omdat wij zo wat meer afwisseling konden genieten.

Het kever rijden was een groot succes!

Toen wij eenmaal bij Het Schwarzwald waren aangekomen, hebben wij een heel goede instructie gekregen over de kevers. Dit is belangrijk omdat deze auto’s toch net even iets anders werken dan de auto’s die je vandaag de dag hebt. Toen wij de uitleg achter de rug hadden, was het dan tijd voor het kever rijden. Wij kregen allemaal een auto toegewezen en ook kregen wij allemaal een papiertje met daarop de route. Het leuke is dat wij aan de hand van vragen de route moesten uitzoeken. Als je de vragen goed had beantwoord, dan kon je uitvogelen waar je naartoe moest gaan. Wij vonden dit heel leuk om te doen al was het nog niet eenvoudig om de juiste antwoorden te vinden. Toen wij uiteindelijk allemaal het kever rijden tot een groot succes hadden gemaakt, stond aan het eind van de rit een heerlijk diner op ons te wachten. Dat was meer dan welkom, want na hard werken, is een lekkere maaltijd altijd van harte welkom. Wij hebben deze met veel plezier genuttigd en wij vonden de setting ook heel leuk. De mensen van HetSchwarzwald.nl hebben er echt alles aan gedaan om ons een mooie dag te bezorgen. Dat was heel prettig om te zien.

Wij komen hier zeker nog een keer terug

Wij kijken terug op een heel geslaagd uitje en wij zijn zeer te spreken over de service van HetSchwarzwald.nl. De auto’s waren heel goed verzorgd en de speurtocht was heel erg leuk om te doen. Ook het diner na afloop was heel erg lekker. Kortom:

  • wij zijn heel tevreden over ons personeelsuitje
  • wij hebben een prachtige dag gehad
  • wij raden iedereen aan om hier een uitje te plannen

Kijk voor meer informatie op HetSchwarzwald.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn